Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Urmy, la internare iti cere buletin si atat. La externare unii cer adeverinta de salariat. Asta pentru tine, ca ptr BB trebuie sa vii cu certificatul de nastere ca sa poti iesi. Restul ti-am raspuns.
Legat de hainute, cand am nascut eu pe Alex nu te lasau neam cu haine de acasa in spital. Acum te lasa in principiu. Bani am dat la moasa si la anestezist, adica le-am dat eu, plus asistente si infirmiere pe acolo. Neonatolog nu am avut la nastere, numai o asistenta, care a primit bani de la sotul meu, nu foarte mult. Medicului tot el i-a multumit. Si i-am mai dat dr neonatoloage la exernare. Cam atat.
Betty, exista si Baneocin crema, dar pudra este mai rapid cicatrizanta.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Urmy, hai ca tot tie iti scriu. Ti-a raspuns Tomasa foarte bine si detaliat despre Municipal. Asa este cu camasa, iti dau ei, eu am stat cu ale lor mai multe zile, am avut si ale mele dar le-am patat rau. In rest...subscriu la ce a zis Tomasa.
Chiloti am luat ca de baba, adica model de baba, dar colorati. Erau set de 5, in Selgros, super ieftini. Vor merge direct la cos dupa perioada de sangerare.
Aaaaa, Annisia, acum vazui raspunsul tau. Eu cred ca iti tot gasesti drum pe unde merg eu. Parca eu ma inscrisesem la balamuc de acum 2 zile, fetele sunt martore. Deci nu te lasi pana nu imparti patul cu mine, macar acolo.
Rox 39+
urmychance spune:
multumesc...m-am lamurit acum. Intre timp mi-a trecut starea de euforie caci maine urma sa primesc patutul si s-a amanat si m-am botoshit.
Betty - cand sotul meu si-a taiat degetul i-am cumparat baneocin pudra si i-a facut f bine. I s-a inchis rana f repede si nu a facut nicio infectie. Am intrebat la farmacie daca e bun si pt bebelusi si mi-a spus farmacista ca asta se cam foloseste.
urmychance37baietelul nostru
Roxana_G spune:
Sabina, nu vreau sa il momesc cu arta, ca nu mai astept pana vineri sa se nasca el. Mai bine cu comertul, poate se naste miercuri. Mai bag un trib ceva, poate se naste maine. Dar frumoasa melodie...
Dar sincer asa m-a prins interviul, incat nu am sunat la ai mei, si a sunat mama acum disperata crezand ca nasc sau am patit ceva. La fel si sotul meu, ma sunase sa imi zica stirile, ii zic ca stiam deja, si se trezeste ca vorbea singur, ca eu tot ziceam, aha si ihi.
Urmy, acum spune tu, despre ce aripa noua vorbesti? Aia pictata? La cezariene?
Rox 39+
toma_lly spune:
Urmy
eu ma duc la consultatie numai la spital (adica la Elias), n-am fost niciodata la cabinetul particular al lui nenea doctoru' (ca are unul pe Str. Polona) si am dat de fiecare data cate 500 mii (dar de fiecare data am avut la mine si adeverinta de la aserviciu ca sa nu mai platesc consultatie, ecografie, etc.)
deci banii astia erau numai spaga doctorului
Tomitza 38+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
=.
Urmy, acum spune tu, despre ce aripa noua vorbesti? Aia pictata? La cezariene?
Rox 39+
cred ca da Roxana....am tot auzit de o aripa noua, chiar si Tomasa mi-a spus de ea, dar nu am vazut-o. Este pt cezariene? Mie mi-a spus dr. ca e f posibil sa fac cezariana pt ca bebelusul s-ar putea sa aiba cam 4 kg. O sa ma mai interesez....
Pana la urma durerile ca la ciclu sunt contractii?. L-am intrebat pe dr. si mi-a zis ca nu prea sunt astea contractiile; contractiile sunt cand te doare in partea superioara a burtii si se intareste. Dar am inceput sa am dureri ca la ciclu in fiecare zi, azi de vreo 4-5 ori am patit-o...
urmychance spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
Urmy
eu ma duc la consultatie numai la spital (adica la Elias), n-am fost niciodata la cabinetul particular al lui nenea doctoru' (ca are unul pe Str. Polona) si am dat de fiecare data cate 500 mii (dar de fiecare data am avut la mine si adeverinta de la aserviciu ca sa nu mai platesc consultatie, ecografie, etc.)
deci banii astia erau numai spaga doctorului
Tomitza 38+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
dar crezi/credeti ca dr. se uita dupa ce plecam noi sa vada cati bani ii dam? si ca tine minte?
prisi spune:
buna, eu am fost la plimbarica, cred ca e ultima in 2 , am fost prin Mall prin Vitan, am papat muuultam mai cumparat una alta pt sot , acum sunt cam obosita ma dor toate alea , da a meritat plimbarea
Bernix multa bafta si sa-ti ajute DD, o sa fie tot bine suntem alaturi de tine
Mada trusa cu cateter Braun gasesti la farmacia 2NA de la Sf Vineri si costa 80 ron, am tot cautat pe la municipal si nu aveau , a si am cumparat si o fiola de Naropina care costa 20 ron, sa fie sa nu ii aud ca nu-mi fac ca nu au substanta
poze
39+ Miruna
Roxana_G spune:
Urmy, durerile sunt ca la ciclu, insa se intareste si burtica. Dureri ca la ciclu am si eu demult, dar nu sunt acelea. Nici nu stiu cum sa le descriu. Oricum ideea era ca doare undeva jos, ca o crampa de ciclu (nu presiunea de ciclu) si simti burta tare. Eu la prima nastere zau daca am simtit burta tare sus, totul era concentrat in partea de sub buric. Si vorba ceea, am nascut normal. Cand se accentueaza, probabil sa reflecte si spre partea de sus, dar cele initiale nu. Oricum daca nu sunt regulate, nu ai de ce sa iti faci griji.
Rox 39+
Roxana_G spune:
Prisi, de ce crezi ca e ultima in 2? Ce simti?
Pe mine iar ma lua senzatia aia de mers la baie, deja ma enerveaza.
Fetele care joaca Travian, ajutati-ma si pe mine cu o alianta in sud-est.
Rox 39+