Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Da Urmy, ne-am dat seama ca te plictisesti...

Roxuleeee, ce faci fetita? Vrei sa ne bagi in priza?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Annisia, nu ma plictisesc, sunt cu iubi si cantam si dansam...eu pe canapea, of course....ma bucur ca pot vb cu voi ca am cam tras chiulul in ultima vreme..si cine stie dupa nastere cat timp vom mai avea de stat la taclale....ce mai danseaza iubi...:) hihihihi....eu stau in sutien si perdele nu avem....ce mai show oferim vecinilor din blocul de vis-a-vis...

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, da...sigur ca da... Si marmota, invelea ciocolata in staniol...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Roxule, dormi, nu-i asa? Sper ca esti bine. Caut eu postarile tale cand revin la domiciliu... Acum trebe sa ma pregatesc de plecare. Pupici fetele si o noapte linistita va doresc!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, stai asa, picase netul. Acum sunt pe Zapp. Si eram prinsa la TV cu interviul lui Dinu, ca deh, eu lucrez la Rompetrol. Unde pleci? Cum? Ce e? Nici nu am apucat sa vad dn urma?

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxule, plec la balamuc... Stai linistita...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Gagici, acum vad din urma, nu puneti nene nici o majoreta, durerile respective mai sunt, insa ramasesem fara net, noroc cu zappul. Am pierdut mult timp sa restartez totul pe acilea in speranta ca merge netul prin cablu, dar nu sunt sanse. Oricum nu ramaneati voi neanuntate.

Rox 39+

Mergi la inceput

Doamne, acum citesc din urma. Annisia, esti zapacita rau. Te dai la mine la greu, te faci ca nu vrei sa impartim patul, dar faci ce faci si tot la subiectul asta ajungi.

Las ca gasesc eu cu cine sa las fata, daca nu merge si ea prin notari si gata. Nu cred ca nasc diseara, as vrea eu. Deocamdata nu mai am durerile cu pricina, dar sa vedem. Nu stiu daca mai apuc joi, dar nu m-as mira sa si trec de ziua cu pricina.

Betty, la Alex a trecut repejor, cam la 5-6 zile dupa ce a picat buricelul. Dar nu sangera, era doar mai ridicata si rosie zona. Medicul de familie a zis de nitrat. Doctorita pediatra cred ca a zis numai de spirt. Dar nu am facut nimic nimic, pur si simplu a trecut. Nu stiu cum e la voi, o fi altceva. Oricum la noi nici nu s-a pus problema de cusut.

Legat de constipatie, nici nu stiu cum sa va explic. Nu sunt constipata, pana la urma am scaune, nu chiar de 5-6 ori cat simt nevoia, dar uneori si de 2-3 ori. Dar sub forma de pietre. Nu indraznesc sa mai iau nimic, ca nu vreau sa dorm la baie la noapte.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

roxano, lasa afacerile
Da urgent pe Cultural.Film franzuzesc, are ca melodie ceva ce-mi place de mor, les feuilles mortes, yves Montandt.
daca nici dupa asta nu iese Andrei....

e scenariu de Prevert!!
film din 46

cauta-l pe www.port.tv

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Urmy, eu spal caruciorul cu apa, adica sterg cu un prosop cu apa si sapun, dar asta pentru ca am un carucior vechi care a stat 2 ani si ceva in praf. La Alex nici nu mi-a dat prin cap sa dezinfectez caruciorul sau tarcul. In casa noi am avut cca 22-23 grd cand am adus-o pe Alex, dar era miezul iernii, iar la baie parca 37 de grade se recomanda. Eu nu am folosit termometrul ala de baie decat de vreo 2 ori, apoi am mers pe tehnica introducerii cotului si am adaptat apa la cum prefera Alex. Ea prefera apa mai recisoara, acum ca avem termostat la cada ei, am observat ca prefera la 35 de grade.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.youtube.com/watch?v=7WwJclybPhM

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput