Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 25
Sabina spune:
Piciulika, curiozitate neprofesionala: cat de mare era casoiul de 1.4 mil? era intr-o zona de lux? cam cate camere avea? in ce oras?
asta cu feng shui e de coma
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Piciulika, , nu ma mai pot abtine, biata Alex intreaba de ce rad asa. Se poate si mai rau deci! Uite ca mama asteia nu a venit cu feng shui, dar cine stie pana joi ce mai scorneste. Si cand te gandesti ca ai mei puteau face antecontract de luni, dar au zis sa nu se mai complice. Oricum mama se amuzase copios si de relatia dintre cele 2, iti dai seama ca tipa are vreo 39 de ani si mama ei peste 70 si cica mama ei ii vorbeste ca unui copil, nu are dreptul la opinie si i se spune ca ea nu stie nimic.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
ahaaa.
ia s-o fi trimis si pe mama mea sa vada scena asta.
mai, cordonul ombilical are muuulte etape de desprindere ;-))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Mesaj de la bernix!!!!
Multumesc pentru toate cuvintele frumoase si pt sustinere.Prima zi dupa ceza e f f grea. Ana Elena s-a nascut cu 1700 grame, 45 de cm, si creste la incubator.Pup toate burticile!
acuma o sa incerc sa vb cu ea.
Piciulika spune:
Rox, ma bucur ca tzi-am smuls un zambet.
Haz de necaz. Oricum, potzi sa-i transmitzi tinerei de 39 de ani ca apartamentul ala e atata, da' atat de feng-shui, c-o sa atraga numa barbatzi brazi pitzi, de n-o sa stie cum sa-i dea cu matura afara!
Sabina, pusei suma numa pentru a pune in context absurdul... Sperau sa ia 2 mil, agentzia a plusat si-a zis 2.2 si aia nu au zis nici mux! Erau super-incantatzi, gata, se ia!! ... pana a zis nenea ca nu-i feg-shui!
Deci casoiul era la mama naibii, intr-un orasel la jumatatea distantzei intre Basel si Zürich - deci intra in discutzie doar pentru un cuplu bogat bine, in care unu' avea job/treaba in Basel, celalalt in ZH (40km-40km). Deci puzderie de clientzi, clar!
Era casa noua (4-5 ani), P+2 nivele: Pul cu 2 birouri + camera oaspeti, 2 garaje; I era doar living/bucatarie/terasa - terasa ca puntea de vapor (cool de tot, pe mina aia ma innebunea!), panorama pe vale (nespectaculoasa, totusi - nu visa lacuri/alpi helveti ca acolo nu-s! Mtii Jura); sus la II vreo 3 dormitoare 2 bai... cam asta. Fara piscina, fara gradina - ceva minimalist, pe acolo; dar finisajele moderne, cool de tot.
Ma duc ca am pus de mamaliga - la propriu
Piciulika 34+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!
bernix spune:
Buna gravidutelor si deja-mamicilor.
Tot Bobo - sotul lui Bernix.
Cu scuzele de rigoare ca nu am apucat pana acum, va anunt ca Bernix a livrat aseara la 10 PM fix o fetita de 1,7 kg si 45 de cm careia se pare ca ii place aerul de afara (nu cred ca percepe inca poluarea) pentru care a folosit din prima plamanii proprii.
Din seara asta devine papa-lapte si pronosticurile sunt ca intr-o zi - doua va trece la tsitsi.
Bernix este si ea bine (trecand peste simptomele pe care probabil le cunosteti mai bine ca mine). S-a dat jos din pat inca de dimineata iar acum pe seara chiar ne-am plimbat binisor. Cred ca maine iau o creta cu mine sa jucam putin sotronul.
E cam vlaguita si incearca sa fure orice jumatate de ora de somn. Nu prea a dormit de vineri noapte incoace pe motive de monitorizari ft. tsantsari ft. stres & cezariana.
In tot cazul va multumim amandoi pentru sustinere si mi-a zis sa va mai transmit ca singura ei problema reala a fost pregatirea psihica.
Nu am facut inca nici o poza, dar va aduc.
Am uitat: Ana-Elena o cheama (nu stiu daca a spus pana acum). Nu se poate fara liniutsa intre cele doua prenume, asa mi s-a spus si m-am conformat.
Si o ultima informatie: e frumusica - seamana cu mama ei (Slava Domnului!)
Va tin la curent si pumnii (inclusiv taticilor)
Bobo
Bernix 34+
Piciulika spune:
Ce bine ca Bernix e bineeeee!
Si inseamna ca bine au facut s-o scoata pe micutza...
Vai ce ma bucur ca sunt bine!
Piciulika 34+ Michael
Sabina spune:
Bobo, multumim de vesti!!¬
Nu poti sa ne spui si ce investigatii au hotarat scoaterea copilasului atat de repede? ce era nasol la mami in burtiq?
intreb pt ca acum 5 ani am trecut prin ceva asemanator, au scos copilul repede repede, dar eu nu aveam lichid amniotic deloc.Si eram cat de cat la termen, 38 de saptamani.
Daca luati legatura cu d-na Culcer, sigur Ana Elena va trece la tzitzi f f repede:)))
Piciulika spune:
Multzumim mult, Tata Bobo!
FELICITARI la toti 3!
Transmite-le te rog la amandoua tot ce e mai bun de la noi!
Ana Elena... numele ce-mi plac mie pentru fetitze - stii ramonaiani cand ti-am spus...?!
Uff, sunt pe ...
Piciulika 34+ Michael