Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 24
Roxana_G spune:
Irina, ce ma bucur ca sunteti ok, nu pare deloc de speriat nasterea ta, sper ca le-ai mai incurajat pe fetele care nasc prima oara. Nu uita sa pui la semnatura si pe bebelina de acum incolo.
Carpatina, te inteleg legat de cunoasterea limbii. Eu m-am stresat putin la amnio, sotul meu nu era cu mine, si la un moment dat cand trageau lichid dcotorita parea mai crispata si a ridicat vocea. Vorbeau in germana si foarte repede si nu am inteles nimic, dar am avut un moment de teama pana am vazut ca se lumineaza la fata.
Sabina, daca ma induce in garda cumva ne vedem pe acolo, dar eu sper sa nasc de buna voie pana atunci.
Acum ma joc cu Alex in camera lui BB, e locul ei favorit si cred ca nu scapam de ea aici.
Ai mei sunt tare necajiti, a venit astazi mama cumparatoarei care a facut circ ca nu mai vrea apartamentul. Ma rog, cumapratoarea are 39 de ani, nu e minora, dar tatal plateste. Tatal era foarte multumit, sa vedem ce s-or certa intre ei. Si uite asa au ramas ai mei cu umblatul dupa documente, alergatura aiurea, bani dati, si unele documente sunt valabile numai putin, ca atare vor trebui refacute. Sa vedem...abia diseara a promis ca suna cumparatoarea dupa deliberarea cu mama ei nemultumita.
Acum sa vad cum o fi cu nasterea mea. Sotul meu pleaca dimineata la 5 si vine maine noapte pe la 1. Daca o fi si o fi sa nasc maine, asta este.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
tomasa spune:
Am uitat sa-ti raspund la intrebare, Sabina. Eu, desi am nascut la 14.42 nu am stat in post-operator decat pana pe la 21, deci doar cateva ore. M-au mutat la salon asa cum eram, cu sonda si perfuzii, tot cu brancardierii, fiindca au vrut sa ma odihnesc bine si acolo au presupus ca nu as fi reusit fiindca nu erau conditii pt. somn, eram multe, vaicareli, etc (de fapt stii si tu cum este).
Deci n-am exeprienta, nu-ti pot spune cum e sa iti petreci noaptea acolo. Eu cred insa ca nici la tine nu va fi cazul de asa ceva, de ce-ti faci griji? Daca nasti dimineata la 7 sa zicem, cand iese Badiu din garda, esti la ora 19 in salon, chiar daca te obliga sa stai cele 12 ore "obligatorii" in post-operator.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
tomasa spune:
Rox, nu mai fi necajita. Eu nu cred ca nasti exact cat e sotul plecat, ar fi culmea.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Sabina spune:
Tomasa, eu te intrebam daca au venit la tine sa te verifice noaptea aia de dupa ceza.
ca eu stiu cum e in postoperator noaptea, am fost operata la ora 22, si la 23.30 eram in postoperator.E nasol rau noaptea acolo...
plus ca sa stau 24 de ore in pat, e crunt pt cezariana.Mobilizarea cat de cat rapida e vitala.
Pe mine m-au sculat din pat cam dupa 12-13 ore.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Nu nasti maine Roxana.Sunt convinsa:)
asta cu mama cumparatoarei e de coma.Ce nu i-a convenit asa deodata????? n-a avut timp pana acum,a sa chibzuiasca? bineinteles ca nimeni nu e obligat sa cumpere, da nici sa facascandal in ultima secunda nu e prea normal.
' Tomasa...asta e.ne vedem la parc:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aniast72 spune:
Roxana, mai verifica o data pls, pe Travian esti cu Pitifelnic? Nu te-am gasit. Stiu ca asa erai pe Triburile. Nu le-ai incurcat? Da-mi te rog coordonatele. Aaaa dar tu pe ce server joci? Pe S1 sau pe S2?
carpatina, ca sa nu se incurce fetele de mine eu ma dau usor la o parte sa mi-o ia in fatza. Chiar nu ma supar.
Irina, bine ai venit acasa. Ma bucur tare mult ca ai povestit cum ai nascut, aveam si eu un stress iar tu, in mare parte, l-ai atenuat.
Sabina, ma bucur ca vestile de la doctor sunt bune. Tine-o tot asa si o sa fie nasterea pe masura.
Andreea 39+ cu
Roxana_G spune:
Andreea, cred ca am lamurit neclaritatea, sunt pe s3. Nu stiu, m-am cam plictisit de joc si daca nu gasesc o alianta ca lumea care face ceva si unde sa fie interesant, nu mai joc. La fel m-am ofticat si la Triburi, aveam un trib tare si unit, au facut tot felul de aliante, le-au schimbat, in 3 saptamani s-a distrus tot si e pacat. Poate asta aveam nevoie sa scap de dependenta.
Sabina, mama cumparatoarei nu a fost pana acum acolo, si oricum azi a gasit un motiv tare amuzat, si anume nu stie cum sa puna o anumita canapea acolo, ca e posibil sa nu incapa si ea nu vine in vizita altfel. Sunt curioasa ce o sa se intample.
Tomasa, nici eu nu vreau sa nasc maine, dar joi da. Ti-am zis de ce.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
betty78 spune:
Lia_B pompa o mai folosesc cand nu mananca suficient si imi lasa sanul plin si atunci folosesc pompa ca sa golesc sanul care mai are lapte si il dau cu biberon. Pe de alta parte nu imi ajunge tot timpul laptele si mai trebuie sa ii dau completare cu biberonul. De exemplu azi a supt de la ora 18 si ceva pana aproape acum ....cam in jur de 2 ore si jumatate, dintre care 2 ore la san si restul completare pentru ca nu am mai avut rabdare, dar in schimb de dimineata pana acum a supt in 3 reprize a cate 20 minute.
RGE cu placere scumpa.
Betty78 cu Mario-Alexandru 12 zile
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Piciulika spune:
Sabina, ai vazut ca finutzu de BB Gheo are bun simtz si nu te necajeste? Si creeeeste! BRAVO!
Rox, lasa ca oameni sucitzi sunt peste tot.
Amuzament: o colega nemtzoaica vindea aici un casoi de peste 2 milioane de franci (pe la 1.4 mil eur)- era in divortz. Cautari de clientzi etc, gasit...
Toti fericitzi, agentzia imobiliara extatica, acte la notar etc. Inainte sa semneze, zice clientul ca vrea sa mai vada si un expert casa. Boooon. Vine cu un expert ...in feng-shui!
Vine ala cu vargutze si minuni, mishuna cu ansa...
Si ala zice ca are casa prea multe coltzuri si unghiuri (evident, era cubista! ex-ul arhitect) - si se decid aia sa nu o mai cumpere!!! Si gata.
Deci vezi sa nu vina aia cu texte de feng-shui, ca innebunesc ai tai instant si nu ai cui s-o lasi pe Alex cand nasti!
Piciulika 34+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sabina, mama cumparatoarei nu a fost pana acum acolo, si oricum azi a gasit un motiv tare amuzat, si anume nu stie cum sa puna o anumita canapea acolo, ca e posibil sa nu incapa si ea nu vine in vizita altfel. Sunt curioasa ce o sa se intample.