Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 23
Sabina spune:
RGE, poate sa insemne ca nu ai baut destul azi....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxali spune:
Irina bine ai venit acasa! ...ce fericita esti in 4 si fara burtic
Sabina ai vrut tu cezariana sau inca nu e pozitionat??
Danielaradu mie in loc sa mi se rupa apa m-a apucat diareea, dar aveam si niste contractii inconfundabile.
Ali31si Enrico 7ani
poze
RGE spune:
SABINA ..aici m-ai nimerit....acum mi-am dat seama ca am baut foarte putin..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Sabina spune:
Ali, la prima sarcina am avut cezariana din cauza ca Sofia era in pelviana, plus s-a intamplat o belea cu lichidul amniotic, deodata nu mai era deloc.deci a scos-o cam de urgenta.
Ei bine, in Romania nu te lasa sa nasti natural dupa o cezariana...poate rarissim, dar medicul meu e genul care nu risca.Bb Gheo e bine pozitionat, nu au aparut problemele primei sarcini...., dar....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
pana azi nu v-am marturisit, insa daca am "spovedit" si la medic, va zic si voua...
cel mai tare m-a incurcat gheorghe cu festivalul enescu.
Nu prind nici un concert din alea a care ma interesau in mod deosebit.
Prima saptamana e dedicata muzicii romanesti, iar eu cunosc cam toate lucrarile.Am sa ma duc totusi pe 4 sept seara la Ateneu.
dar din 8 septembrie vin greii muzicii clasice la Bucuresti..
isa va faceti si voi o idee!!
http://www.festivalenescu.ro/rom/program.html
hint: cica s-ar da la televizor.
numa bun pt orele indelungi de alaptat....
gema spune:
Irina, bine ai revenit cu vesti bune, asa sa tot nastem........m-a incurajat povestea ta cu nasterea asa usoara.
Cat despre Myral, si eu sunt tare, tare curioasa ce face. Doamne ajuta sa auzim vesti bune despre ea si despre toate fetele de pe aici care ne lipsesc de cateva zile.
Madalina 38+
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Piciulika
Carpatina, tzine genunchii stransi pana duminica la pranz!
Zici ca ajuta daca-i strang de-acum? Ca marea calatorie e programata pe 21-23 septembrie...
34+ cu Ioana
Ui-ui-ui-ui-ui...!!!
Pai incepe de acum, ca-tzi va fi de folos exercitziul!!!
Piciulika 34+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!
Roxana_G spune:
Va salut rapid, sper sa apuc sa va raspund, ca ii astept pe ai mei sa imi aduca fata. Nu de alta, dar dupa ce o tin de 2 zile e culmea sa ma gaseasca tot butonand. M-am trezit de 10 min si am strans repede dezastrul din casa, ca se crucea mama saraca daca vedea ce e aici, si am fost singurica.
Annisia, eu m-am rugat la luna sa nasc si ea imi da arsuri? eeeee, nu e cinstit asa. Tu esti ok in rest? De ce te miri asa de Sabina? Saptamana viitoare este deja septembrie. Nu stiu ce va decide medicul pentru mine. Se pare ca atunci e garda lui, probabil daca nu nasc pana dumnica ma cheama tot atunci sa imi provoace nasterea, daca nu mai devreme.
Crishtina, la mine burtica s-a coborat si tot am arsuri, cred ca BB preseaza pe stomac cumva. Dar e foarte bine daca BB al tau e activ.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxali spune:
Sabina nu stiam ca la prima nastere ti-au facut cezariana...nici aici nu te lasa sa nasti natural dupa o cezariana, nu rezista uterul.
Pai ptr concerte te organizezi tu, sigur daca le transmit la tv bb Gheorghe va fi incantat...cred ca deja a prins gust.
Ali31si Enrico 7ani
poze
tomasa spune:
Terrapin, .
Sabina, ma bucur de vestile bune, e super ca Gheorghe creste si nu ai motive de ingrijorare. Sa inteleg ca pe 6 e ziua cea mare? Daca era pe 4 ne vedeam la spital ca merg si eu atunci la control. Dupa atata asteptare la dr. e normal ca n-ai mai avut chef de nusafiri, oricine ar fi fost obosit in conditiile astea. Eu maine seara plec din Bucuresti pt. cateva zile asa ca nu voi mai putea veni, dar ramane sa ne vedem in grup extins, dupa ce nastem fiecare.
Sunt insa ingrijorata rau pt. Bernix.... tacerea asta nu pare a fi de bun augur. Sa nu raspunda nici la tel nici la mesaje, sa nu dea nici sotul semne de viata . Ce s-o fi intamplat?
Irina, bine ai revenit, cu bb si fara burtica. Imi pare rau pt. pierderea bunicii, cred ca ti-a fost tare greu in contextul asta. Noroc ca a fost usoara nasterea si sunteti bine amandoua.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria