Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai sa scriu si eu ceva..am venit acasa de-o ora , am mancat, am dat telefoane.
Tomasa, sunt terminata, n-am putere acuma de vizita....dar sotul meu nu vine pana sambata.Asa ca putem pana atunci oricand sa ne vedem.maine as chema si femeia la curatenie dimineata, hihihi, deci de maine seara chiar nu te mai sperii.

Nu am reusit sa dau de Bernix.Desi am asteptat in spital nustiucate ore dupa dr, n-am avut curaj sa ma duc la ea.I-am dat un sms in care ii spuneam ca sunt acolo...n-am primit raspuns.Mi-a fost rusine sa insist, vizitele la lauze sunt f solicitante, si obositoare pt ele....

despre mine, numai de bine. Badiu a declarat ca bebe Gheo a crescut f frumos, ca ce mai vreau de la el?? ca nici macar pe eco de la iosup nu vede unde e problema , cata vreme toti parametrii aia tehnici sunt normali. A luat eco cu eco si a decis ca bebe e exact cum trebuie.

L-a ascultat cu trompetica, si a fost f incantat. A zis ca e colul inchis deocamdata, dar ca se roaga sa stea acolo pana pe 6 sept dimineata.
de ce tocmai 6? el e pe 5 in garda, si ar vrea sa ma opereze dimineata inainte sa iasa din garda. As fi exact in saptamana 40, adica 39 si o zi.I-am spus despre toate temerile mele cum ca nu vreau sa stau toata noaptea la postoperator...si zice ca macar 12 ore tot trebuie stat, si abia dupa aia in salon.

Stiti de ce nu vreau sa stau? ca sa nu-mi aduca copilul la san gata hranit cu glucoza .Si pt ca la post operator e vanzoleala mare...

pe de alta parte, in post-operator esti bine observat.
Tomasa, la tine cum a fost noaptea in salon? cine te-a supravegheat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lia_B

Betty78 spune-mi si mie te rog, daca ai in cercat sa alaptezi bebe dupa cezariana. Eu ma chinui de cateva zile dar bebe nu vrea sa apuce sanul.

Stie cineva vreun truc in sensul asta? V-as fi vesnic recunascatoare!

Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana

Ti-a raspuns Tomasa foarte bine!! sanul trebuie sa fie f bine ingustat ca sa il apuce fetituca ta.
parerea mea e sa induri cateva urlete si sa renunti la biberon, mai ales ca ai lapte.
succes!!!

Mandarinuta, eu am luat Galactogil la vreo 18 ore dupa operatie, asa ceva.Nu mi s-a interzis nimica dulce de mancare, si nu am fost fortata sa am primul scaun in spital.Ba chiar mi-a zis dr, ca in conditiile astea trebuie sa fii absurd sa pretinzi unei proaspete mamici sa aiba scaun.....a zis sa merg frumusel acasa, sa ma spal bine ca sa scap de flora de spital si gata.

in spital cred ca luam in apa galactogilul, cam cum scrie pe cutie ca se ia.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari Sabina ptr. vestile bune

irina bine ai venit acasa!!!! ma bucur ca e totul ok si ai avut nastere usoara!!!

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Irina, bine-ai venit acasa
Dormi cat poti tu de mult.
Doamne, ce fericiti trebuie sa fiti in 4!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

nu-mi rasp si mie nimeni?

36+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Daniela acu o sapt am avut si eu probleme asemanatoare, si n-am nascut
Ia Smecta , manaca orez fiert...supa de legume..., eventual pui fiet daca nu esti prea rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Piciulika
Carpatina, tzine genunchii stransi pana duminica la pranz!

Zici ca ajuta daca-i strang de-acum? Ca marea calatorie e programata pe 21-23 septembrie...

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

multum mult sabina
o sa bag orez fiert
sper sa ma lase pana maine ca m-am saturat de wc

36+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..eu am inceput sa fac "wiwi" colorat rau..asta inseamna infectie urinara??!!...

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

am mai gasit un link despre zilele saptamanii:
http://www.aapes.ro/semnificatia.zilei.tale.de.nastere.html

asta pare fain de tot:)

Mergi la inceput