Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
miaunici spune:
Salutam si noi si bebei din burtici.
Stim ca nu am mai intrat de multisor pe aici, dar am muncit in ultimele zile cat pentru tot anul. Ne-am amenajat camera lui bebe, am facut curat si am primit si 2 randuri de musafiri, am mers la serviciu (offf cu serviciul asta va trebui sa ma hotarasc si eu la un moment dat cand sa intru in concediu prenatal, dar parca nu ma indur sa stau numai acasa). La chestia cu hotaratul noi stam cam prost. Nici numele lui bebe inca nu l-am decis. Mai rad prietenii de mine ca nu o sa pot iesi din spital daca nu reusim sa ne facem certificatul lui bebe.
Pupam si noi mamicutele si bebei nou veniti pe lume si le dorim refacere rapida si multa sanatate si bucurii.
Acum trecem la citit din urma ca avem ce sa recuperam
Iulia si bebe mic (sapt 34+)
Piciulika spune:
Irina, bine-ai venit acasa!!!! Ce bine ca totul a mers bine!
Adimercedes, ce ma bucur ca a luat mama ta viza!
Carpatina, tzine genunchii stransi pana duminica la pranz! Si lasa, ca nasti tu super-OK si-n flamanda si-n suaheli. O sa vezi!
Yaya, poti incepe incepe din sapt 36 cu frunzele de zmeura (Rubus idaeus), 2 cani pe zi, dar nu mai mult! Relaxeaza muchii pelvieni si inmoaie colul. Daca ai urma de contractzii etc. mai bine o lasi pe mai incolo. Tot citind vad ca parerile sunt impartzite: de la sapt 32 incolo, pana la 'doar la nastere'... Prudentza.
RGE contra arsuri, alternativa la semintze (sarea?) sunt migdale despielitzate / albe (acuma si alea cu pielea aia maronie pe ele-s OK). Functioneaza!
Vreau vesti de la Bernix...!!!
Piciulika Michael
moldoveanca spune:
Da,si eu am emotii pt Bernix,o fi bine?Azi am terminat si eu bagajelul pentru spital si toti cei din jur cred ca sunt nebuna,ca mai am timp.Dar sunt deja in saptamana 36 si vreau sa fiu pregatita si asa ca tati vine abia cand ar trebui sa fiu in sapt 38 si am niste emotii ca nu ajunge la timp,off.Va pupicesc
teo
Terrapin spune:
myral
Romania
constanta
Trimis la: - 06/08/2007 : 21:19:17
Danielle, Luy sunteti niste scumpe, multumesc ca va ganditi la mine. Nu am mai scris ca m-am saturat sa ma plang de acelasi lucru.
De bine nu as putea sa zic ca sunt bine, dar nici mai rau. Am in fiecare zi contractii (f multe), majoritatea dureroase, dar vad ca inca rezist, desi in fiecare zi ma intreb daca a venit momentul. Mai am putin si fac 36 sapt.(4 zile) si atunci cred ca o sa fiu mai linistita, m-am saturat si de no spa si uscosin dar fara ele nu cred ca rezistam atat. Miercuri merg la control si stau cu emotii pana atunci imi tot inchipui ce o sa-mi zica, mai ales ca la 32 sapt colul era deja intredeschis sa nu ma trezesc ca sunt deja dilatata nustiucat, pe de alta parte daca am rezistat la atatea contractii dureroase mi-e teama sa nu nasc greu cand o fi momentul.Numai prostii imi trec prin cap si va mai stric si voua buna dispozitie.
Vad ca incepeti mai multe sa experimentati dureri sau contractii, daca nu sunt regulate si nu tin mult sunt normale. La mine sunt f multe si in fiecare zi si dureroase si tot am rezistat si sper la inca putin, asa ca o sa rezistati si voi sigur.
Hai ca am debitat destul, va doresc o noapte linistita fara dureri si contractii!
Annisia, la Myral ma gandeam si eu acum...toate fetele intreaba de ea...acesta este ultimul mesaj pe care l-a postat.
Sper din tot sufletul sa nu i se fi intamplat ceva neplacut si sa aiba doar pb cu netul...
Am vazut ca este din Constanta, poate este cineva din acelasi oras care o cunoaste si ne poate da un semn, ceva...
De mine nu m-as mira daca nu ar intreba nimeni pentru ca nu prea am fost activa pe aici, dar ea stiu ca scria frecvent, nu cred ca nu ar fi raspuns pana acum la apelurile de aici...
Chiar nu stiu ce sa mai zic, dar chiar as vrea si eu sa aflam vesti de la ea...
36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
danielaradu spune:
fetele am patit o boacana a dat enterocolita peste mine
nu am papat nimic naspa care sa poata provoca
o fi semn de nascare?
cand eram in spat 35 am fost internata ca am avut o naoapte intreaga contractii si m-au pus pe perfuzii doua zile
nu am mai avut de atunci dar azi a dt boacana peste mine
ce o fi?
36+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
RGE spune:
PICIULIKA ..multumesc pt alternativa..reteta cu semintele e data de doctor...
BETTY 78 multumesc din suflet pt tot..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Yaia spune:
Piciulika mersi mult si tie de sfat. Pana acum nu am avut nicio contractie dureroasa, multumiesc lui DD si sper sa nu am pana nu trebuie sa nasc. Si poate ca o sa mai astept cu ceaiul, mai ales ca la 36 de sapt. fix am programare la medic. O sa incep sa beau dupa aceea, daca o fi cazul. a atunci o sa si vedem daca bebe s-a intors. Acum e cam suparat, ca mi s-a facut foame. Gata, va las, fug acasa, ca mi-a ajuns pe ziua de azi.
Irina 34
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by RGE
PICIULIKA ..multumesc pt alternativa..reteta cu semintele e data de doctor...
Si-a mea tot asa. Si verificata pe stomacul meu
Sper sa functzioneze si la tine.
... asta in caz ca vrei sa diversifici tratamentul!
Piciulika 34+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!
RGE spune:
..da sigur PICIULIKA multumesc..mai ales ca am probleme cu rinichii si sarea nu e tocmai tratament bun
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"