Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabina naste saptamana viitoare???? Aha, aha, s-a pus lumea pe fatat pe la noi prin batatura!!!! Yupiiii!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cine mai are de facut curatenie? sau calcat? ma ofer eu...tare as face de toate...insa nu vreau sa nasc mai repede...si fac cate putin...calcatul mai spre seara ca acu se moare de cald...mai aveam cate ceva de facut da nu ma mai lasa al meu. M'a pus sa promit ca nu fac pana vine de la pescuit.

Roxana daca te linisteste si eu am observat cu arsurile tot asa...parca sunt mai intense decat inainte. adica aproape de la orice. Si cum citeam si am auzit ca tre sa coboare burtica...la mine nu stiu daca s'a intamplat. Robert tot sub coaste isi intonde picioarele...si mai face si niste intorsaturi bruste ca imi ia repiratia. Oricum...ma bucura ca e bine si se misca. Asta inseamna ca e ok, nu?

Carpatina esti tare daca ai curajul asta sa ramai singura. Eu am stat acu 2 sapt, tot asa sotul a trebuit sa plece in ro...si in sapt aia am fost super cuminte sa nu cumva sa nasc si cate griji mi'am facut...mi s'a parut o vesnicie saptamana aia.

37+ Robert

Mergi la inceput

Rox, am uitat, si eu avusei arsuri cumplite aseara, desi ma lasasera de multisor.. Si uitasem de ele, parlitele... Iote ca avuse efect luna plina asupra noastra, sa nu zici ca n-ai simtit nimic...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna,fetelor!Am ajuns si eu acasa azi.Multumesc tuturor pentru urari si pentru condoleante.
Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu.Nasterea a fost destul de usoara.Am fost cam stresata in ziua cu pricina, starea bunicii mele s-a inrautatit foarte brusc si la 24.30 a inchis ochii.A fost cam socant pentru mine, nu ma asteptam.N-am dormit pana pe la doua, ca am cautat firma de pompe funebre,etc..Pe la 2 ne-am culcat si cum m-am asezat in pat au inceput contractiile - incepeau de jos si traversau toata burta.Am stat un pic, ca m-am gandit ca imi trece,pe urma m-am uitat la ceas si am vazut ca sunt regulate ,la 5 minute.Dar mi-am zis ca daca dorm un pic e ok, si am atipit,cand am auzit brusc "poc" si s-a facut balta in pat-mi se rupsese apa.L-am trezit pe al meu, curgea din mine ca de la robinet.Mi-am tras o rochie pe mine, mi-am pus un prosop intre picioare si am plecat la spital.Am tot sunat la Suciu, dar n-a raspuns-ulterior am aflat ca era plecat din oras.La 4.40 mi-au facut internarea, aveam deja dilatatie 4,si dr. de garda(Jafarian o cheama) mi-a zis ca o sa nasc foarte repede,ca o sa trec la dilatatie 7 cand se sterge colul.M-au dus direct in sala de nasteri.Aveam contractii tot mai dese si mai lungi, si in scurt timp s-a declansat si nasterea.As fi putut sa nasc fara epiziotomie, dar n-am fost in stare sa fac ce-mi zicea dr.,contractiile erau foarte dese si nu mai eram capabila sa ma concentrez ,si nici sa respir.Dar nici n-am apucat sa-mi dau seama cand s-a termint totul.Teodora a iesit cu circulara de cordon, dar n-au fost probleme.A avut apgar 8.
Multumesc lui Dumnezeu, mi-am revenit foarte repede,dupa doua ore eram pe picioare,stau lejer pe fund, parca nici nu m-a taiat.M-a mai durut burta un pic, ca la ciclu, dar mi-au dat asistentele algocalmin fiole si a fost ok.
Nu mi-a dat fetita la salon intai, fiind foarte aglomerat spitalul,dar seara au mutat-o pe o sectie unde am putut alapta.Suge foarte bine, am lapte destul.Azi ne-au dat drumul acasa.
Ilinca a fost foarte incantata cand a vazut-o, tot zicea "uite, e surioara mea" si o mangaia.Acum doarme toata lumea si ma duc sa trag si eu pe dreapta. p.s.e suuuper fara burta Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Macar tu nu ai grija plicurilor cu "multumiri" de dat.

Aia nu o am - cred ca n-as fi avut-o nici in Romania...
Insa o am pe aia cu limba.. ca spitalul la care merg eu e de limba flamanda.. si, daca cu mine or vorbi ei engleza, intre ei ghici in ce limba o sa vorbeasca? Iar eu vreau sa-i inteleg - daca Doamne fereste o fi vreo problema as vrea sa o stiu - Asta e unul din motivele pentru care am eu nevoie de sotul meu la nastere...
Ce zici.. te-am batut?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Terrapin, doctorita e blonduta, tunsa foarte scurt si parca vorbea nitelus pocit romaneste. O cheama Bordilic, ca imi lasa numerele ei de mobile...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Aaaaaa, ma gandeam ca e doctora mea, tot tinerica, dar are parul lung...
Multam

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Carpatina, aseara mi-a spus frumuselul meu ca el simte ca voi naste precum cumnata noastra... Adicatelea la 42 de saptamani, ptiu drace... Deci, cum a ordonat tatutzu, mai am o luna de vagabonteala... Apoi vreau nu vreau tre sa ma fac om serios... Asta nu-mi place mie...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit acasa, Irina!

quote:
Originally posted by irina.c.
p.s.e suuuper fara burta

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Irina, cum e viata asta- unii se duc, altii vin... O gara aglomerata... Bine ca tu si bubu sunteti ok. Pana la urma vad ca ai scapat destul de usor cu nasterea. Bravo tie!!!! Multa sanatate mamico, tie si bubulinelor tale!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Cecilia,

Betty, multumesc de raspuns. Dar tu de ce folosesti pompa daca poti alapta?
Tu i-ai facut baita lui bebe? cum se procedeaza?

Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana

Irina, bine ai revenit acasa.

Mergi la inceput