Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Piciulika vazut pozici .

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Fetele va scriu si eu...am fost la control.....ok totul...Oana Isabella are 3064g,cu plus sau minus ..dar dc crede ca nu mai creste decat cel mult 3100g, cap 9,47 cm, aprox.50cm...pozitionata ok , col scurtat dar inchis...concluzie pot naste oricand..numai cand vreau eu nu....in doua sapt. ne-a chemat iar...daca m-ai apucam .. ea pleaca in conced 1-9sept...nerelevant ca oricum mergeam direct la spital..cu cine se nimereste acolo..abia ne asteapta aia sa-si faca planul pe luna septembrie...la o nastere pe zi se fac licitatii:))))
eu sunt ok cu analizele..am lichid destul, placenta ok,ceva sedimente in urina dar mi-a zis sa reiau ceaiul pt rinichi si vezica si cam asta....
Irina felicitari pt nasterea super usoara..dar e a doua asta e. sa-ti traiasca bebeita..
Bernix rfeacere rapida si sa creasca fetita repede...
Carpatina..aceeasi problea am si au cu liba ca vb in dialect si repede si nu-i prea inteleg ..dar ioi..ahhh..uh.uh...waw...o fi in toate limbile...in rest am sotul acolo pe care sper sa nu-l scap pe sub mese sa fie atent la tot ce se discuta....
el exerseaza cu alti 2 colegi la servici ,nevestele lor tot in sept. nasc si impart idei...
Nu stiu cand va mai fi luna plina dar eu nu mai vreau ca tare rau mi-a mai fost..barbata-miu vorbea prin somn ..ca la nebuni...
Si eu sunt curioasa de Myral..speram sa fie de bine desi parca e ceva ciudat asa ...sa fie netul numai ..nu prea cred..
Sunt pe aici...
va pup

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu m-am pleostit.
Ani Culcer e in concediu cand se naste gheorghe.
:(

si nu inteleg de ce sa ma nasca INAINTE sa iasa din garda.numai ca sa avem 39 de sapt si-o zi?
hm.m-am cam tuflit.

carmen, felicitari pt vestile bune, bebita are greutate numai buna, n-avea grija:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

BERNIX felicitari bun venit Ana-Elena , multumim de informatii tati Bobo
Irina bine ai revenit acasa

buna si de la mine, eu acum am venit acasa, am fost la aer la curte si a fost asa bine, azi am avut ceva dureri de burtica da nik ingrijorator, bebe nu a fost f activa da i-am dat un pahar de cola si a reactionat , in rest astept sa mergmaine la dr sa vad ce-mi mai zice, asta dac nu ajung la noapte ca burta e cam tare

Roxule mai avem o sansa la noapte ca vad ce e luna plina si acum

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Bernix si taticului Bobo! Sa va traiasca Ana Elena, sa fie sanatoasa si norocoasa, si sa iasa repede de la incubator!
Ma bucur ca pana la urma e totul bine, Bernix pare hotarata sa se refaca, iar micuta sigur va recupera. Si eu sunt curioasa ce si cum, de ce s-a decis asa, insa daca si-a folosit plamanii propri eu zic ca e de bine.

Sabina, nu mai fi necajita, stiu ca ai o parere excelenta despre dr Culcer, stiu ca te-a ajutat enorm cu Sofia, dar pana la urma asta este. Esti la al2 lea BB, BB Gheo este mai bine, nu exista suferinta fetala ca si la Sofia, iar cu alaptatul esti deja experta. O sa il vada cand vine. Iar despre cezariana...nu stiu de ce a decis pe 6, poate ca si ziua aceea conteaza. Hai ca se va descurca el, eu am nascut dupa ce avusese garda o noapte inainte, nici nu a plecat pana la 3 ca avea si ambulator, si dupa o ora dupa ce a ajuns acasa a venit inapoi pentru mine. Si uite ce zapacita sanatoasa am, ca sa nu mai zic ca eu am fost ok. Daca ma induce in garda, miercuri dimineata vin si iti fac galerie. Dar eu sper sa nasc pana atunci.

Piciulika, uite ca la asta cu feng shui si barbatii nu ma gandisem, desi nu i-ar strica, am inteles ca isi cauta sot si vrea sa se marite si sa faca copil pana nu e prea tarziu. Tipa cred ca e tare de treaba, stie ce vrea. Saraca, ma gandesc ca o sta cu parintii si abia acum voia sa se mute. Dar daca aude mama ei de barbati sigur nu mai cumpara.

Carmen, pai e bine bebelina ta, daca mai sta o saptamana macar ajunge sigur la 3.3 kg si asta este super bine. Nu stiu cand nu vrei tu sa nasti, dar eu zic ca e cam devreme sa iti faci planuri de nascut, ma rog, o fi si din pricina pataniei mele ca BB nu se da scos.

Prisi, eu am pierdut orice speranta de nascare. Zau incerc sa imi repet ca inducerea aia nu o fi asa rea. Contractii mai am si eu, dar nu din cele de nastere. Mai mult impinge grasutul meu. Sa vedem...daca o fi la noapte e de bine, mi-a zis sotul ca daca ma apuca pana decoleaza avionul lui, nu mai pleaca deloc.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana, ne-am lamurit. Eu joc pe S1, sunt in War si am 8 sate Incepusem si pe S2 (de S3 nu s-a mai pus problema) dar cand eram atat de avansata pe S1, S2-ul nu mai avea farmec.
Bernix, felicitari pentru cea mica, sa fie cuminte si mancacioasa. Multumim tata Bobo pentru vesti.
prisi, daca insisti pentru noaptea asta, sa pregatim majoretele?

Andreea 39+ cu

Mergi la inceput

Andreea trec pe aici inainte sa plec daca e sa se intample
nu stresati majoretele ca mai au de munca la greu

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

de la Sim si Luy nici o veste , una mica acolo

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, eu am intrat direct pe s3, asta este. O sa joc pana ma cuceresc altii si gata.

I-am dat sms lui Sim si astept raspuns. Sper ca sunt bine si fetele si bebelusii. Ma mir ca nu au dat ele macar un mesaj ca au ajuns acasa.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Bernix refacere rapida, Ana-Elena bine ai venit sa fi cuminte si sa papi cat mai curand laptic de la mami!!!

georgiana36+ Andreea Cristina

Mergi la inceput