Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Betty78 ce bebeloi frumusel ai...nu inteleg de ce obisnuiesc sa le puna manuselele, ptr a nu se zgaria sau a nu suge degetelele.
Tomasa si Nana multam

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, merci frumos, nu stiam acest aspect.O sa o intreb si pe dr. mea, probabil tot asa o sa-mi zica.

Cecilia, sunt mai bine, desi si mai devreme am avut tensiunea mare si acum stau linistita.

Tomasa, nici eu nu am apucat sa-ti spun ca ti-am admirat pozele de la botez, si esti o nasica frumoasa foc. Si finutul e scump rau, sa va bucurati de el.

Mandarinutza 38+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mandarinutza, multzu. E tare frumos finul meu si e cuminteeee!
Roxali, cred ca le pun manusi ca sa nu se zgarie. Majoritatea se nasc cu unghii, cel putin tipele cu care am stat eu in maternitate de-aia le puneau. Eu am chemat asistenta, i-am dat forfecuta si am rugat-o sa mi-o sterilizeze, apoi am pus-o sa-i taie ungiile, mi s-a parut mai comod pt. el decat sa-l tin cu manusi pe caldura aia. De data asta cred ca ma incumet sa i le tai singura.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa

esti foarte tare, draga mea! si mai ziceai ca te temi de nastere, mie mi se pae ca ai un psihic beton!

Mai, nu zic nu, oi trece-o eu si pe asta.. dar ma gandesc.. daca se poate fara sa ma chinui, atunci de ce sa o fac cu chinuiala? Asta-mi da mie cu rest.. Ca stiu ca o sa ma doara de-o sa-mi iasa ochii din cap.. la ultimul control ginecologic, cand doctorul incerca sa "vada" daca s-a intors Ioana era sa pic de pe masa pe la capatul celalalt..

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Mandarinutzo... ce te-apuca surata cu tensiunea? Ziceai ca maine te internezi si joi o nasti pe Antonia? Daca da, atunci uite niste fete de la mine.. ca eu am concediu restul saptamanii.. si ziua o sa fiu la smotru la locuinta noua... unde internetul vine abia vineri.

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Si, preventiv, trimitem si pentru surprizele ce vor urma...

Si poate si pentru zuza

Anaist, io te mai las mama, da' vezi ca te le tii in loc si pe fete

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Bine ca v-ati mai potolit mai fetelor ca am reusit si eu sa termin de citit. Nu de alta dar nu prea-mi place sa ma bag in seama daca nu sunt la zi cu ce se mai intampla pe aici.

Felicitari Irina C pentru micuta Teodora!
Condoleante pentru pierderea bunicilor ( irina si adimercedes); si eu am bunica bolnava si ma rog sa o tina DD macar pana nasc...

Doamne ajuta ca Bernix sa fie bine pana la urma, si ea si copilasul!!! Sper sa auzim vesti bune curand.

Annisia bine ca esti ok pana la urma...spune-mi te rog, doctora care te-a vazut e micuta, blonduta si zambareata?

Roxana bebe Andrei ce mai zice? tot nu are chef sa apara?
Sper sa nu fie nume predestinat si sa-mi faca si Andrei al meu vreo figura...Eu rabdare inca mai am, dar daca vine termenul si nu vrea sa apara...nu stiu ce-i fac.

Tomasa finutul tau e frumusel foc, are o figura foarte expresiva, iar Tudor e asa cum mi-l inchipuiam, un copil dulce si delicat...mai ales ca eu am o afinitate deosebita pentru numele asta...

Afibebe, bine ai venit acasa!!!

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am venit si eu cu unghiute aranjate si absolut velina. Mai fusesem si acum o saptamana, dar uite ca a fost nevoie sa refac operatiunea. Sunt bine mersi, nici urma de contractii, sa mai aud eu pe cineva ca epilatul inghinal provoaca nasterea.

Eram curioasa care mai este pulsul pe la voi, cine a mai nascut, ce mai fac bebelusii de la odisee.

Adimercedes, doamne, chiar rezisti, cred ca odata ce esti in ritm nu mai simti oboseala asa. La mine a fost perioada de repaos absolut pana a venit dr din concediu, mi-am iesit din ritm si gata, asta a fost. Ma bucur ca a rezolvat mama ta cu viza, oricum are timp sa vina pana nasti.

SabinaY, eu am zis ca nu nasti din experienta mea, ca acum 2 saptamani aveam continuu dureri si contractii si poftim ca acum ma tem de inducere. Te rog da-mi si mie parola de la mail.

Carpatina, dar curajoasa mai esti cu nasterea asta! Ma simt aiurea zau la cat m-am vaicarit eu ca nasc singura. Macar tu nu ai grija plicurilor cu "multumiri" de dat.

Andreea, se mai intampla cu contractiile sa fie si asa dese, cam asa am avut eu vineri parca. Nici nu mai stiu exact cand, insa ma intrebam daca e cazul de ceva sau nu. Eu abia le astept. Si mie imi place sa fie treaba calculata, dar acum nu mai conteaza, sper sa vina mai repede momentul. Legat de Travian, voiam sa schimb alianta, si cautam una care sa ma ajute. Pana acum alianta mea s-a schimbat de 3 ori, au fuzionat, s-au divizat, etc. Am ramas cam aiurea. Daca poti sa ma inviti in vreo alianta, ar fi ok. Numai sa stiu sigur ca am primit invitatia, ca sa pot renunta la cealalta, altfel nu am cum sa o vad. Nick-ul meu este Pitifelnic.

Terrapin, stai linistita, nu cred ca numele este problema pentru BB intarziat. Cred ca eu sunt...ca si Alex s-a nascut DUPA termen.

Despre AlinaClau nu stie nimeni nimic? Cu Bernix ati vorbit? E ok?

Abia le astept acasa pe Luy si Sim.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma duc la nani, ca acusica imi aduce mama fata acasa si s-a dus somnul meu. Pupici.

PS Am vb si cu Sabina, a fost la control, totul ok, au fixat cezariana pentru saptamana viitoare. Detalii de la ea.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatino, n-am fata chef sa nasc. Te astept sa te intorci din conced...
Terrapin, doctorita e blonduta, tunsa foarte scurt si parca vorbea nitelus pocit romaneste. O cheama Bordilic, ca imi lasa numerele ei de mobile...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput