Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
Mandarinutza sa stii ca pe pe mine nu m-au lasat sa iau Galactogil pana nu m-am dus prima oara la toaleta, pentru ca nu ai voie sa mananci nimic dulce pana nu ai primul scaun. Mie imi ajunge sub o saptamana si mananc pur si simplu cate 6 linguri pe zi.
Betty78 cu Mario-Alexandru 12 zile
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
cecilia L spune:
Mandarinuta, cum mai stai cu tensiunea? sper ca a mai scazut.
Lia, bine ai venit, sper ca esti bine si tu si bebe, o sa vezi ca bebe o sa invete sa pape, nu ma dau cu parerea sunt novice, dar insista
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
Annisia spune:
Buna ziua oameni gospodari!!!! Cine vine sa imi faca si mie curatenie, ca mor de lene??? ... Ofer bonus 6 camasi de calcat.... Miu s-a atras atentia ca am promis de doua saptamani ca le execut si ... nimic ...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Yaia
(Annisia, am implinit azi 34 sapt. fix, asa ca incepe sapt. 35 - corect, nu?)
Cum ai zis???? Aha, e foarte corect. Ai nota 10!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Gabriela77 spune:
Nici eu nu ma pot mobiliza la nimik....zac doar....nu mai am chef sa citesc! De iesit, nu am iesit ca ba ploua, ba nu!
Gabriela 37+ Sara
devylla spune:
Activitate slaba azi pe aici.
Nu mai naste nimeni...nimic.
Da' la mine cine vine sa faca curat?Yo va dau o crema de zahar ars
Noapte buna fetelor!Eu ma retrag...o zi frumoasa in continuare!
Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator
Gabriela77 spune:
No, am musafiri, poate asa am bunul simt sa ma mobilizez!
Liniste mare la noi...nu mai naste nimeni?
Gabriela 37+ Sara
aniast72 spune:
Am venit si eu la prezenta, m-ati cam speriat zilele astea cu luna plina si...ori a fost pe fond psihic, ori bb isi facea numarul...dar am avut niste contractii azi noapte de am crezut ca o sa nasc. Initial erau cam la jumatate de ora apoi am adormit si m-a mai trezit una peste vreo 3 ore. BB se pusese pe diagonala si impingea dreapta sus in coaste si stanga jos, jos...de simteam ca mor. Nu stiam daca e cazul sa plec la spital sau sa stau linistita. Azi mi-am mai revenit dar cu aceleasi senzatii ca se poate intampla oricand. Nu prea imi place treaba asta, eu sunt genul de om calculat care vrea sa stie totul dinainte...ei, de data asta nu are cum sa fie asa si am o stare destul de confuza.
Ieri dupa amiaza am avut si probleme cu calculatorul, am instalat un program care mi-a atacat (cred) placa video. Deschideam calculatorul, intra in Bios, iar cand sa ruleze Windows-ul imi scria pe monitor ca nu am semnal si mi se inchdea. Am avut un car de nervi pana a venit cineva si mi l-a rezolvat.
Roxana, in sud-est la Travian e alianta WAR (printre altele). Ce anume ai nevoie?
Tomasa, vin si eu cu intarziere sa-ti spun (de parca n-ai sti) cat de dragutza ai fost la botez. Daca nu stiam ca ai baiat, as fi jurat ca fetitza din poze este copilul tau. Probabil sobrietatea sotului iti este transmisa si tie dar am remarcat ca in preajma copiilor esti de-a dreptul stralucitoare. (si nu sunt genul care sa faca complimente)
carpatina, tu vrei sa iei rolul Mamei Omida? Ai mai zis tu o data ca urmeaza Betty la nastere si asa a fost, acum ce ai cu mine de m-ai pus in capul listei celor care urmeaza sa nasca? Mai lasa-ma pana luni te rog.
afibebe, bine ai venit acasa. Te asteptam cu vesti.
alfa_anca, la babydesign sigur nu au cu laterala culisabila, doar demontabila.
Sim, Luy, ce faceti mamicilor? Ne tineti cu sufletul la gura?
RGE, ai grija cu sarea de la seminte, chiar daca sunt decojite. Poate acum e prea devreme dar daca continui asa, o sa ti se umfle mainile si picioarele de toata frumusetea. Eu asa am patit-o si de atunci am lasat-o mai usor cu "sarea'n bucate"
Annisia, daca acum 2 saptamani ai promis ca executi camasile, acum jura-te ca nu mai poti. Crezi ca elimina efectul promisiunii? Dar la cat de fasneatza esti cocotata pe bar, nu te crede nimeni ca nu mai poti... Apropos, frumoase poze, lasa adezivul ca l-ai eclipsat total.
Pupici tuturor burticilor
Andreea 39+ cu
tomasa spune:
Andreea, sa stii ca m-ai ghicit, sunt intr-adevar innebunita dupa copii. Ai mei, straini, ai oricui. E singurul lucru care ma face intr-adevar fericita, pana sa-l am pe Tudor nu am fost cu adevarat implinita niciodata.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
tomasa spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Sabina Y., pai daca tot vine mama.. de ce sa mai faci curatenie? Ca doar nu e soacra-ta...
Zici ca te temi sa nu nasti in alea cateva ore cat al tau merge sa o ia pe mama de la aeroport... La mine ar fi si mai si.. ca al meu se duce sa o ia pe mama din Roamania .. mama mea inca nu a zburat cu avionul.. si nici limbi straine nu vorbeste.. asa ca, pentru confortul meu psihic, o sa plece el vineri seara in Romania si se intorc duminica la pranz amandoi. Asta cu 2 saptamani inainte de ziua Z... Sper ca Ioana mea sa nu fie prea nerabdatoare sa iasa. Si.. daca o fi.. asta e.. ma duc la spital cu ambulanta.. si nasc singura.. ca in Romania tot singura nasteam . Abia pot sa injur mai cu foc... fara sa ma inteleaga cineva
adimercedes, ma bucur ca mama a luat viza
34+ cu Ioana
esti foarte tare, draga mea! si mai ziceai ca te temi de nastere, mie mi se pae ca ai un psihic beton!
Alfa_anca, incearca si aici pt. patutz: www.cesco.ro, poate gasesti ce cauti, au mai multe modele.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria