Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Neata. Va vine sa credeti ca bantui aici pe la ora asta? Luna nu si-a facut nici un efect, adica altul decat a ma face sa dorm prost. Aseara nu am mai stat pe net sa nu se supere al meu, care oricum m-a ignorat ca era ingrijorat pentru venirea babataiei de azi. M-am culcat pe la 2 cred, dupa ce am epuizat toate filmele pe la TV. Si da-i nas infundat si niste arsuri ingrozitoare.
Vad ca multe dintre voi nu mai aveti arsurile astea. Eu mor, parca este si mai rau. Ma arde gatul, ma arde pieptul. Am luat 3 Rennie ca sa pot atipi cat de cat. Plus mers la baie de 2-3 ori. Uite asa, la 7 cand s-a trezit al meu mi-a zburat somn. Am incercat sa adorm dar am visat urat, un fel de reality show, in care o tanti ii furase colacul Alexandrei si eu dadeam cu pietre dupa ea. ...foarte logic. Apoi m-a pocnit ca nu misca BB, acum m-am trezit sa ii dau papa sa vad cum reactioneaza. Parca am simtit ceva fluturari, dar nu pare sa protesteze nici la pozitia care il enerva.
Sunt depresata ca arat urat, nu am ajuns si eu la o cosmetica sau manichiura si nu imi place cum mi le fac singura. Am sunat si nu e tura care trebuie (ca nu ma jumulesc la oricine) si oricum nu as fi iesit pana in oras, ca e departe. Pe de alta parte ma gandesc ce naiba fac dupa ce nasc, ca nu am cum sa ies, o sa arat aiurea nepensata, neepilata, etc etc.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Sabina, insomnii am avut, dar am fugit de calculator, ca nu as mai fi dormit deloc. Uite aici un link cu trenuletul favorit al Alexandrei, dar scrie ca e pentru copii pana la 5 ani. http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-tren-1107/Thomas-Friends-131/Tomy-94/829/Set-trenulet-Thomas-oficiu-postal.html Nu am gasit insa setul nou, cel aniversar, de care iti vorbeam.
Rox 39+
Roxana_G spune:
Gabi, BB Andrei nu da nici un semn, ba inca azi e si puturos ca sa ma streseze pe mine.
SabinaY, credeam ca sunt singura ca ii indica lui BB Andrei in ce zile sa se nasca si in ce zile nu. Eu zic ca tu nasti dupa duminica pana la urma. Contractii am avut si eu acum vreo 2 saptamani de eram sigura ca nasc si uite-ma tot 2 in 1 sunt. Dar ce sa zic, sa fie cum si cand vrei tu.
Annisia, dar arati infloritor mai mamico. Esti un zambet, pari linistita. Si e beton ideea cu 37 scris pe burta.
Adimercedes, cum poti sa mai muncesti asa de mult? Off, eu cum eram harnicuta, m-am coclit de tot ca nici vasele nu imi vine sa le spal.
Carmen, ce tare sotul tau, cine stie ce a visat.
Rox 39+
cecilia L spune:
Roxana, nu te ingrijora, poate bebe este mai lenes azi, sti ca maplangeam si eu la sfarsitul saptamanii trecute ca nu prea misca, si-a revenit. Arsuri sa sti ca mai am si eu,au inceput iar sa treaca cu lapte rece, oricum sunt mai rare.
Problema mea acum sunt starile de rau, am crezut ca am scapat de ele, nici vorba, orice mananc imi da senzatia ca o sa dau la rate, de la ce ? chiar nu-mi dau seama.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
Roxali spune:
Rox nu te speria ca nu esti singura cu arsuri...din cand in cand ma mai apuca si pe mine...depinde ce mananc...si sucul ala gastric imi mi se ridica pana in gura si imi ramane o gurita amara...e normal , deoarece stomacul il avem mult mai sus si mancarea se digera mai greu.
Cu dormitul patim la fel toate...n-avem stare, nu ne gasim pozitia... ma scol incotopenita si ummflata la picioare de mi-am tras un mers de rata...incerc sa bag plimbari lungi seara, mai ales ca e multa vegetatie pe aici.
Nana grasimea care se acumuleaza, e mai mult pe interior, deci impiedica copilul sa alunece mai repede...ramane spatiul mai mic de trecere.
Gabriela77 frumoasa buritca.
Urmy daca vrei sa dezinfectezi , ar trebui desfacuta captusala...macar cea alba(din interior) unde sta copilul ptr linistea ta.
Ali31si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Nana cum luai tu fierul impreuna cu ce...ca am o prietena in 3 luni care are lipsa.
Ali31si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Offf, la mine nu merge deloc laptele rece. Numai Rennie si Maalox. Greturi nu am. Nu stiu ce sa zic.
Rox 39+
Roxana_G spune:
Ma duc la cosmetica, daca gasesc si o manichiura pedichiura ce bine ar fi.
Rox 39+
tomasa spune:
Vesti de la Bernix??? M-am trezit cu gandul la ea...sper ac e bine fetita.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
andrruzza spune:
buna dimineata
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"