Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Of Roxana, si eu am niste arsuri de imi vine sa ma urc pe pereti si asta mai ales noaptea. Chiar vroiam sa te intreb daca tu mai iei Malox sau altceva.
Este adevarat ca am arsuri de la mancare, asa am observat dar sincer nu mai stiu ce sa mananc, parca nimic nu imi mai place, si mananc tot felul de prostii care fac rau (chiftelute, fasole, sarmalute)si atunci cum naiba sa nu am arsuri?????????
Deci nu esti singura, asta daca te consoleaza cu ceva .
Sabina m-am distrat pe seama Sofie cu scosul bani din perete. tare dulce trebuie sa mai fie, abia astept si eu sa am o fetitza asa mare si sa aud tot felul de prostioare de la ea.
Cat despre Alex a Roxanei............strengarita mare nu gluma daca are deja pusculita..............!

Madalina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Vad ca n-a nascut nimeni de la luna asta plina. Primul lucru m-am uitat pe prima pagina ca sa ma pun la curent cu noutatile. Acum ca nu sunt noutati pot sa imi beau cafeaua linistita.
Sabina, multumesc de invitatie. As veni mai degraba pe la ora 18 astazi, daca esti singura si la ora asta. Daca mergi azi la spital nu incerci sa treci si pe la Bernix? ca sunt cam ingrijorata...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Roxali, fierul se ia ori pe stomacul gol, ori impreuna cu fructe sau suc de citrice pt. ca mediul acid favorizeaza absorbtia fierului. In nici un caz sa nu-l ia impreuna cu ceai, cafea, lapte si sa evite consumul acestor alimente cam 2 ore inainte si dupa ce a luat fierul.

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, acum plec la spital.Daca termin repede, incerc s-o vad pe bernix. Mi-e cam jena sa o deranjez...insa...pt 3 minute n-o sa se supere nimeni.
ramane si pe ora 18, tot asa, cu conditia sa termin cu spitalul si sa nu te sperii de dezastrul de la mine din casa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, voi fi tare, promit ! Uite cum propun eu sa facem, daca termini in timp util si numai daca mai ai chef si nu te simti prea obosita, suna-ma tu, eu nu mai am nr. tau, din pacate. Bafta la dr!

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Neata, noi tot 2 in 1, mi-am facut sperante degeaba, da am niste dureri de burta de as'noapte , nu cred ca sunt contractii mai degraba parca am febra musculara. De dormit am dormit f prost , abia de dimineata de la 7 la 10 m-am odihnit si eu

acum mi-am facut cafelutza ca sunt cam chiauna,
azi ar trebui sa revina acasa Sim si Luy

pupici la fete si o zi buna

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ali, nu ma sperie arsurile, doar ma omoara. Nu e vorba numai de gust, efectiv ma arde si ma ustura atat de rau de parca ma doare si inima.

Gema, eu iau si medicamente, numai asa pot dormi de arsuri. Si sa stii ca am arsuri si de la un pahar de apa, nu e vorba de mancare.
Cat despre pitica mea, haios este nu ca are pusculita, dar ne obliga mereu sa cotizam la ea. Iar cand pleaca in parc la ai mei stie ca trenuletul costa 3 lei si cere 3 hartii verzi.

Prisi, . Mai mult nu zic...decat idem. Numai ca eu nici nu am mai dormit.

Gata, eu ies pe usa in 10 min. Nu va panicati, pana pe la 4 nu ajung, am gasit si loc la manichiura, dar la alt salon. Daca nasc...dau sms oricum.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, iti sta tare bine cu bucle…frumoasa gravida!
Carmen, asa e, acum esti la termen, poti naste oricand!A fost haios sotul tau!
Roxana, hai nu te amari, incearca sa te reprogramezi….Dar asa e, nu o sa mai prea putem iesi dupa ce nastem curand! Cu somnul, asa si eu! Un cosmar! Max 5 ore pe noapte reusesc! Arsuri mai am si eu, dar nu rau….Eeee, hai ca mult a fost, putin mai este. Tu esti chiar pe ultima suta de metri…Ce scumpa e Alex cu cotizatiile la pusculita!
Luy, cum mai e oare? Cred ca se bucura de beblusa ei!
Cecilia, stari de rau mai am si eu, e si din cauza ca stomacul e cocotat la mama naibii…Incearca sa mananci putin si des. La mine, functioneaza!
Roxali, multumesc frumos!
Sper ca Bernix si fetita ei sunt bine!

Gabriela 37+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata,
multumesc mult pentru urari, aseara nu am putut intra pe net, nu stiu din ce cauza, dar am citit azi tot , de scris nu prea am timp, pentru ca suntem in santier cu toata casa, pentru a o primi pe bebelica cum trebuie.Asta nu inseamana ca nu citesc aproaPE TOT CE SCRIETI.

La noi in Constanta au inceput iar caldurile care ma omoara, de aceea nu prea pot hoinarii in voie prin oras.Bebelica este super activa, acum ca a mai crescut, are mai multa forta si ma indoaie cand incepe sa se intinda in burtica...Abia sambata mergem iar la eco sa o vedem cum a evoluat...

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutari si de la noi. Am intrat doar sa dau raportul, dar sunt pe aici, pe la munca. Ultima suta de metri...ma rog, ultimele 3 zile la birou.

O zi buna, fetelor!

Irina 34

Mergi la inceput