Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by devylla

Annisia spune-mi si mie...cat de mare a fost la tine dopul asta... Dupa ce cade dopul se naste sigur in urmatoarele zile sau o saptamana??? Offf,ce as vrea sa stiu.

Iubita, eu nu am avut decat o bucata de dop cazuta. Asta se intampla acum aproape doua saptamani si uite ca nu am nascut... Ce am pierdut eu in weekend, doctorita de la spital zicea ca ar fi fost tot o parte din dop... Problema cu pardalnicul asta de dop e ca se reface, deci nu te poti baza pe el. Cu siguranta inseamna ca bebe incepe sa se angajeze in nastere. Asta inseamna ca incepe sa coboare si sa se pozitioneze corespunzator. Nasterea se poate produce in cateva ore, zile sau saptamani....

Nu inteleg de ce iti faci atatea probleme... Bebe al tau e deja aproape de termen, deci poti naste oricand, copilul nu mai e considerat prematur... Mie doctorita chiar mi-a spus sa nu mai iau medicamente sa-mi opresc contractiile, ci sa il las pe bebe sa se nasca atunci cand are el chef...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Daca nu mi se vedea adezivul de la bar, ar fi fost niste poozici chiar reusite... Mama ce cearta am mai tras cu al meu pe tema asta... Si anume ca nu mi-a facut curat in studioul foto... De altfel, se si vede ca in pozele finale sunt sterse blatul, gresia si faianta, precum si toate oglinzile din dormitor... Ce gospodina sunt... Halal... Hihihhihihihi....

http://good-times.webshots.com/photo/2522230870101620375nwEPgG

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Din partea mea sa se nasca...ca eu oricum deabia o astept.Da' daca tot are chef sa vina,sa vina pana sambata,duminica...ca apoi nasc si fara al meu si fara mama...
Deci...faza cu dopul n-are mare importanta...acum sa vedem ce si cum.
Gagico ce bine iti sta cu parul asa...lasa adezivu'...ca nu se observa.
Yo mai revin pe acilea,acu' ma duc la munca,v-am pupacit.

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Devylla, o zi linistita iti doresc. Spor la treaba!!! Ce curaj ai sa te mai duci inca la munca...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Vad ca fetele de la schimbul trei trag chiulul... Ma bag si eu la somnic, pentru ca lui bebe nu-i pasa de luna plina sau alte balarii... Vrea sa faca nani cu mama lui... Ce sa fac, tre sa ma sacrific...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Somnoroase pasarele...

Sunt si eu pe aici. Am reusit sa citesc din urma, ca sunteti grafomane rau .

Eu sunt la magazin, e 12:30pm si imi cad ochii in gura de somn, ca sunt trezita de pe la vreo 6:30. Sunt obosita rau, bebelusa nu a fost foarte activa azi, adica a misunat ea de dimineata pe la 7:30 si apoi pe la vreo 9 si pe la 11 a dat ceva semne, insa cum e liniste pe aici cred ca acum motaie si ea. Mai ales ca la noi e cald bine, ieri au fost 28* la amiaza si cred ca azi tot asa...

Si am o gramada de treaba inca la magazin. Eu ma ocup de comenzile de produse, de emailurile la distribuitori, de inventaruri, de adaugat produse la baza de date etc. Si vreau sa le las pe toate in ordine cat de cat... Si am de abordat niste scoli pt oferte speciale pt profesori. Off-offf, ca am un somn in mone, de imi vine sa ma intind pe jos sa ma culc. Si diseara plec doar dupa 6:30 cand vine sotul sa ma ia, ca masina e la el. Si sunt aici dinainte de 8 .

Asta e. Mai intru eu. Acum fug la posta si apoi sa pregatesc scrisoarea pt scoli.

Sa dormiti bine!!!

Pupici lui Bernix si multa sanatate si refacere rapida!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Vad ca ati fost cumintele in noapte asta, ce atata luna plina, am dormit si eu mai bine, de la 12-6 este o performanta pt mine,si merg in pat sa mai incerc o tura.

Fetele care merg azi la dr, sa va intoarceti cu vesti bune.

cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La noi e abia 3:40 di ru bsntui ca o fantoma. sper sa adorm la loc ca altfel maine o sa fiu zombie la servici.
Pupici si o zi frumoasa fara evenimente neplacute!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!! Ce faceti gagigi? Somn la greu???? Si la schimbul trei ati somat... Foarte dragut... Atunci sa nu va mai plangeti de sunci...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata si de la noi ...numai buna nu a fost noaptea asta....niste dureri si contractii ce am avut de am crezut ca mor...fir-ar sa fie de luna plina.....eu nu mai iau nici o pastila...sunt in sapt 37 o inchei poimaine..deci suntem cat de cat la termen...
Azi mergem la control sa vedem cum stam...am citit ce ati scris din urma ..m-am amuzat aseara dar nu am putut scrie ca imi era prea rau...totul a culminat cu barbatu-miu care nu stiu ce a avut si a vorbit prin somn..si zicea razand ..incearca tu sa nasti in seara asta!!!!!!...dupa care iar murea de ras...eu m-am uitat la el si l-am mangaiat si l-am lasat sa doarma in continuare...cine stie ce-o fi fost in intea lui....azi dimineata cand i-am spus..sa-l pici cu ceara ca el nu a spus asa ceva sau nu-si aminteste...eeeeeh luna plina , maica...
Azi mai vedem ce va fi..dar e greu tare...burtica a coborat simtitor, totul e ca la mine nu da nici un semn , nu curge nik, nici dop ..nici altceva doar durere surda jos si presiune cumplita ce radiaza in sale..
va pup pe toate si sa autim numai de bine

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput