engleza pentru baietel de 3,6 ani
Salutare
!
Caut pentru baietelul meu de 3 ani si jumatate pe cineva cu care sa faca pregatire la engleza.
Vreau sa fie cineva (de preferat o fata) cu experienta si cu mult drag de copii. Eu ma gandeam la cineva care sa vina acasa de doua ori pe saptamana, sa se joace cu el, sa deseneze, sa citeasca... sigur stie persoana respectiva cum trebuie procedat la varsta asta.
Imi recomandati pe cineva de care ati fost multumit???
Astept raspunsurile voastre.
Raspunsuri
aidaciolac spune:
Uite , Emma la 2 ani era disperata dupa engleza.
Aveam un cd numai in engleza si a invatat progresiv (eu ii tarduceam). Dupa 2 luni am cumparat Dragonasii te invata lb. engleza , iar la 2 ani si jumatate facea singura cele 12 planse de poze.
Aida - mama de pisica mica.

ela03 spune:
Eu vreau sa-i aduc baiatului meu pt germana o educatoare care preda in limba respectiva. Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie, ele stiu ce, cum, cat sa lucreze cu copiii si sunt deprinse cu activitatile sub forma de joc.
ad_risnov spune:
Ela multumesc pt. sugestie
.
Totusi eu astept sa aflu de cineva dispus sa faca asta acasa, cu Rares.
Sper sa avem noroc!
A_Iulia spune:
Adriana
imi pare bine sa te revad pe-aici!
(Vivi face la gradinita engleza, imi pare rau ca nu pot sa te ajut. )
Adina +
Olivia 04.03.2004
Roxana_G spune:
Adriana, cam asta cautam si noi. La gradi nu s-a prins nimic pana acum, desi acolo au intensiv engleza, iar alti colegi de grupa sunt mai avansati. Cu noi nu a mers, nu a vrut sa invete. Am incercat si cu CD si cu carticele, insa sunt prea avansate pentru varsta ei. Daca gasesti o astfel de persoana pentru Rares sa imi zici.
Rox
39+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
ela03 spune:
Eu te-as ajuta cu drag, dar nu sunt din Bucuresti. Sunt educatoare si mamica, de-aia am intervenit cu sugestia...
doradora spune:
in principiu, o studenta ar fi ceea ce ti-ar trebui pt baietelul tau. sau o profesoara incepatoare.
uite-te la anunturile de meditatii, dar mai bine intreaba cunoscutii. si iti sugerez sa nu depasiti o ora pe sedinta, si asa la inceput, pana sa dobandeasca copilul niste cunostinte si pana se acomodeaza, va trece greu ora respectiva. dar daca merge totul bine, va astepta cu mare bucurie ora de engleza.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
tot eu: nu il intreba pe baietelul tau dupa fiecare sedinta: hai, spune-mi ce ai invatat azi, pt ca nu va sti sa iti raspunda. ii vei constata progresele in momentul in care uitandu-se pe fereastra va zice de unul singur ,,tree'' sau ,,sun'', sau repetand impreuna poezioarele sau cantecelele.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
madalinaSC spune:
saluty,
sunt mamica si predau engleza, si, plus de asta, am calificarea necesara si mult lipici la pitici (am predat limba engleza la gradinite si chiar si in particular - serbari facute...parinti multumiti) - . dak va intereseaza, ma cautai pe PM! 
Madalina -mamica lui Sebastian (21.02.2003) si alui Cristian (20.07.2006)
lalaandreea spune:
Salutare fetele,
Si eu sunt educatoare
...si nu sunt inca mamica :(,.....dar predau engleza.
Daca mai sunteti interesate astept PM