engleza pentru baietel de 3,6 ani
Raspunsuri - Pagina 2
terry spune:
si eu as fi interesata pt. gaza mea de 6 ani dar nu aveti niciuna activat PM. cum luam legatura cu voi?
ad_risnov spune:
Fetelor si eu vreau sa iau legatura cu voi, dar nu am cum. Scrieti-mi voi pe PM macar o adresa de mail sau un tel.
Madalina si noi stam in sect. 6. Am fi chiar aproape.
madalinaSC spune:
saluty,
nu stiu cum nu se poate sa ma contactezipe PM, caci am primit mesaje pe PM, oricum, cine vrea sa ma contacteze: barneamadalina@yahoo.com.
Madalina-mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by lalaandreea
Salutare fetele,
Si eu sunt educatoare...si nu sunt inca mamica :(,.....dar predau engleza.
Daca mai sunteti interesate astept PM
lala
Buna, asa vrea daca sa poate sa discutam, poti sa lasi o adresa de e-amil.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
CristinaIon spune:
Buna,
amsi eu un pitic de 3 ani jumatate si m-ar interesa sa invete engleza. Noi am incercat cate ceva in sensul acesta dar se pare ca nu avem metoda desi se pare ca prinde foarte repede.
Mi-ai putea da o adresa de mail sau un numar de telefon?
Multumesc
mamimoni spune:
Buna!
Eu ma gandeam la o mica ...asociere, adica sa gasim pe cineva care sa lucreze cu 2 sau trei copii (cred ca ar fi mai distractiv pentru ei, caci la urma urmei sunt la varsta la care invata cel mai usor prin joc, nu?). Si eu locuiesc in sectorul 6, mai exact in Drumul taberei si as vrea ca Vlad (3 ani si 4 luni) sa invete cu cineva engleza.
Monica
anemona spune:
Si eu as fi interesata de o profa draguta si tanara pentru fetita mea de 3 ani si 2 luni. Face la gradi zilnic o lectie de 30 min, dar nu cred ca i-ar strica putina joaca in engleza.
E foarte interesanta ideea de asociere a catorva copilasi (nu mai mult de 3, cred).
O sa urmaresc subiectul si poate ma alatur si eu voua, in cazul in care ar coincide programul si gasiti pe cineva priceput la joaca si la engleza.
madalinaSC spune:
saluty
eu am lucrat ca "teacher" la gradinita. si nu vreau sa ma laud, insa am lipici la pici. in grup se antreneaza, se ambitioneaza...este mult mai placut si invata mai repede si mai multe. intr-adevar, prin formula de grup pot invata si cantecele, sau jocuri in limba engleza, lucruri pe care nu prea poti sa le faci individual cu un copil asa de mic, mai ales ca ei sunt la varsta al care iau totul ca pe o joaca, uneori chiar si invatatul se poate transfrma in joaca, insa, o joaca utila!
Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)
madalinaSC spune:
saluty,
a inceput anul scolar...nu mai este nimeni interesat de meditatii la engleza? whatever.....
Madalina-mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)
http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=baby_star
hhamude spune:
[red]eu lucrez cu pici de diferite varste la engleza daca te pot ajuta cu multa placere.