Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Mihael@ spune:
Am trimis mesajul dinainte repede ca venise o furtuna mare si imi era teama ca se ia netul...
Stefanyia, deci e bine sa-i invatam sa bea din cana normala, fara tzutzuroi? Sa stii ca eu i-am dat Stefaniei din pahar inalt, din ala de suc, ca e subtire si il tine si ea cu mainile si din ceasca de cafea si se descurca foarte bine...mai curge si pe langa, dar asta e.
gabi78, da citisem si eu asta cu spanacul si mai citisem in capraru ca supa de legume trebuie racita brusc in frigider sau congelator, daca e lasata sa se raceasca afara se inmultesc bacteriile.
Eu am intrerupt masa de legume pt. ca am observat ca Stefi are gaze multe si crampe si ma gandesc ca poate de la morcovul cu pastarnac...oare e posibil? ieri nu i-am dat si cred ca nici azi nu o sa-i dau sa vad cum merge. M-am uitat pe calendar si am vazut ca peste 3 saptamani facem 6 luni si noi suntem in plop cu diversificarea...dupa ce implineste 6 luni as fi vrut sa-i inlocuiesc o masa de lapte cu legume dar in ritmul asta nu cred ca apuc...si cand vad ce multe mananca ai vostri intru in trepidatii.
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Mihael@ spune:
daca vreti sa va stresati
poftiti www.reclama/modules.php?name=Grafice" target="_blank">aici un grafic de crestere
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
ralualexandrei spune:
LA MULTI ANI Alexandri si Alexandre sa fiti sanatosi frumosi si la punga grosi!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ane2200 spune:
Buna fetelor,
La multi ani albinutelor si bondareilor care mai implinesc azi o luna. Sa cresteti mari, sanatosi si papaciosi.
De asemenea, de Sf. Alexandru, La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua.
Si acum sa purcedem (deh, daca ieri n-am intrat.......)
Marta, abia astept sa se faca vineri sa intri din nou sa ne spui ce mai face Victor.
Laina - felicitari pentru micuta crestina.
Elpower, superbe rochitele. Distractie placuta pentru sambata.
Iunita - bine ai revenit. Ce papacioasa e Iarina.
Referitor la indulcitori, eu nu sunt adepta produselor deitetice. Sucuri nu beau, prajituri mananc rar, dar recunosc ca guma de mestecat - aia fara zahar - nu-mi lipseste din genata. Iar vis-a-vis de diferenta dintre zahar alb / brun, intr-adevar, e diferenta doar de culoare. Din pacate la noi se gaseste rar zaharul brut, ca ala ar fi mai sanatos. Dar la 3 lingurite de zahar pe care le consum zilnic, cred ca nu e mare tragedie.
Laptele Milli nu stiu cat lapte de vaca contine. Cand eram insarcinata, beam in fiecare zi cam un litru de lapte. Si intr-o zi, pentru ca nu am gasit Dorna, am luat Milli. Am tinut cutia pe birou toata ziua, si inainte sa plec acasa, mi-am mai turnat un pahar. Avea un gust de lapte praf, oribil. Am zis ca nu mai iau nimic din gama Milli.
Si iar nu inteleg chestia asta - sa nu le dam copiilor lapte de vaca sub un an, dar sa le dam branzica si iaurt, pe care sa-l preparam din lapte de vaca. Doctorii astia se decid odata ce trebuie sa facem?
Gabi78 - ce par mare are Tudor! Sa-ti traiasca. Raul al meu e cheliuta in continuare.
Riloasa - tinem pumnii sa nu faca bebe varicela.
Loradin, mersi de intrebare. Raul este bine, doar ca nu face kk. Am inceput de 2 zile sa-i dau piure de morcov si ieri i-am luat si un borcanel cu pere Williams. Perele au fost un pic mai bune decat morcovii, dar el vrea sa manance totul cu mana. Ah, si a descoperit ceva f amuzant - pentru el - sa sufle in lingurita cand i-o apropii de gura.
Iar cu descurcatul singura - din ce in ce mai greu, mai ales cu cumparaturile. Noroc ca am Kaufland-ul aproape - il iau pe Raul in marsupiu si mergem impreuna la cumparaturi. In piata nu am curaj sa merg cu el, ca mi-e mie sila de mizeria de acolo. Asa ca, daca am zi de piata, stau imbracata, cu pungile pregatite, si in secunda in care a adormit, am si fugit in piata. Bine ca e chiar in spatele blocului.
Ah, si ma mai distreaza cu o chestie - cand ii fac baita, am un castronel cu care torn apa pe el sa-l clatesc. Si cum sta el cuminte in suport, tot intinde mana sa prinda firul de apa. Si e f nedumerit de ce nu reuseste.

Vazut toate pozele - si din concediu, si de la mare, si Arthur, si gemenii dragalasi. Sunt niste scumpi cu totii.
Acum ma bag la citit povestile nasterilor.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ane2200 spune:
Mai vroiam sa va intreb ceva - ati auzit de vre-un proiect legislativ cu prelungirea concediului maternal pana la 3 ani? Eu stiu ca se discuta de obligativitatea gradinitei de la 3 ani, dar de concediu nu am auzit nimic.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ralualexandrei spune:
http://community.webshots.com/album/560482153zIhwdy" poftiti la poze/url]
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
riloasa spune:
Buna! Spuneti-mi si mie va rog, diversificarea se face cand implineste 5 luni si intra in a 6 luna, sau cand intra in a 7 luna?
Am vorbit cu pediatra si mi-a zis sa incepem din luna a 6.
Mihaita 31 Martie
cria_bv spune:
Frumos a fost in vacanta Andra, Edy a crescut mult iar tu ti-ai revenit bine. Eu sunt plina de vergeturi
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
La multi ani albinutelor si bondareilor nascuti in zi de 30, dar si celor ce poarta numele de Alexandru si Alexandra!

Vad ca se discuta despre povestea nasterii...io nu prea am ce sa spun despre asta, pentru ca la mine a fost cezariana de urgenta, din cauza de hipertensiune....asa ca toate momentele si trairile au avut loc intre usa de la intrare, schimbat, luat singe, pus sonda, mers in sala de operatii....
...si dezmeticit pe traseu
...nu pot decit sa zic ca personalul de la CFR II, unde am nascut a fost minunat si trei zile cit am stat acolo sau purtat exemplar...mi s-a intimplat chiar sa-mi fie refuzata "atentia" de catre unele asistente....de unde eram socata de capitolu` asistente, din Polizu unde statusem internata..si unde n-aveau nici o jena
Ane2200 - si io am aceleasi dileme legat de lapte si brinzica!?! off topic - m-am mai eliberat...bagam o intilneala?
Pupici

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
ralualexandrei spune:
Cre ca poti incepe diversificarea,eu am inceput-o de cand a facut 5 luni si a intrat in a 6 a.