Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

mady, ne vedem cand reusiti sa ajungeti prin galati. da un offline pe mess daca nu ne nimerim online...eu in cursul unei zile tot intru la un mom dat. Iti las aco pe mess offline nr meu de tel, cand vrei, da un semn si ne vedem

si..in leg cu mancatul...eu mi-am facut un punct de onoare sa n-oobisnuiesc dependenta de mine. O dau in brate si la altii daca vor, sa stie ca oamenii nu-i fac rau, iar seara cand vine sotul meu acasa, el se ocupa de ea, eu stau pe langa, pentru ca vreau sa se creeze si legatura intre ei, si vreau sa se invete si cu alte maini pe ea in afara de mine. Ca atunci cand o trebui sa plec eu de acasa ce facem?? si la gradinita etc cum o invat, daca nu incep de-acu sa o mai desprind de mine? Sunt impacata cu faptul ca poate nu vom avea aceeasi relatie de simbioza pe care am avut-o eu cu mama mea, dar e pentru binele ei sa nu fie dependenta de mine, chiar daca pe mine o sa ma doara un pic independenta ei viitoare...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor voi cum cititi povestile nasterilor de pe forum??
Eu am citit vreo 4 pina acum si nu mai poti!
bocesc de zici ce e aia!
Sunt atit de frumose si atit de emotionate!
De abia am citit cum s-a nascut printesa Miriam. Draguta de ea! Iau o pauza cred ca altfel... ma inec in lacrimi

BTW: cupilu meu tot doarme!
De n-o veni o furtuna fratilor... va spun eu ca el e mai sigur decit orice barometru: cind doarme mult, se schimba vremea, de obicei in rau!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

Am trecut cu bine peste noaptea asta dupa vaccin. Nu am facut febra...inca. Si sper sa nici nu facem.

Legat de mancat, am crezut ca doar al meu face figuri daca e cineva in preajma dar vad ca mai sunt amatori. Nu face tot timpul dar daca nu prea are chef sa manance atunci isi gaseste motive sa faca figuri. Nu's la cine sa il dau sa se mai obisnuiasca si cu altii ca noi suntem singurei. La sotul papa bine dar cu altii nu am testat.

Va doresc o zi faina ca pe la noi e mohorata rau.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata, vin si eu cu o ceasca cu lapte, bine dispusa dupa o noapte cu doar 2 treziri si somn pana la 9

Kitty, eu am zile cand totul merge struna si zile cand orice as face nu-mi iese nimic; cred ca nasterea a fost intr-un din zilele fericite; glumesc, cred ca tine de organismul fiecareia si nu cred ca ai nascut asa greu pentru ca n-ai facut ceva cum trebuia, pur si simplu asa iti este corpul programat

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

hehe...eu chiar vreau zi mohorata..m-am saturat de soare si de caldura...unde sunt loile alea care ma faceau ciuciulete?...

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

neatza!

la multi ani, alexandri(e)lor!!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Fetelor vin si eu la cafea
Si bebe al meu doarme cred ca e a ploaie.
Laina hai in Bv ca aici e cam mohorat. Legat de dependenta cred ca depinde si de copil, eu il las pe al meu si cu mama sau sora dar cand i se pune pata incepe sa ma caute cu privirea iar daca ma vede deja trebuie sa-l iau ca incepe sa urle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai sa va zic ce a facut azi dimineata:s-a trezit, il iau din patut si incep sa-l pup el ma prinde de fata si incepe sa suga cu foc.
Ii era foame dragutul de el.

Mergi la inceput

cria, venim, cum sa nu...si-asa am ramas amorezata de brasov cand am fost pe acolo. Pupam Vladut sugacios

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ptiu...copila asta a mea e rocker din fasa!...va mai spuneam eu ca maraie si ea a cantat cand aude Nirvana, azi iaca ce face...: am lasat winamp sa mearga cat ii dau mancare, sila un mom dat nimereste pestre un fel de interviu....mai mult vorbit. Si frige Antonia un zambet cu gura pana la urechi, cu bibul in gura, cand i-a auzit vocea, de m-a terminat!!

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput