Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
lilidana spune:
Stefaniya,poate ai mai scris si n-am retinut eu,scuze,dar te rog spune-mi "reteta" cu marul fiert.Cum il faci si cu ce-l combini ?
Sa stii ca la capitolul retete si combinatii nu stau prea bine,adica lui David nu i-am dat nimic special pana acum,ieri am incercat cereale cu piersica si a mancat putin,cred ca de dragul masutei,ca e tare incantat sa bata cu manutele in ea
si sa-si puna picioarele sus,pe tavita!Vagabondul mic!
Asa..., si l-am testat si cu piure de banane,dar era cu suc de lamaie si s-a cam strambat
.
La Karina am inceput devreme diversificarea ca era "fotomodel",asa ca pe la 5 luni avea meniul mai variat ca David:tot felul de cereale cu fructe,piure de legume sau cartofi cu carnita,pe la 6 luni cu galbenus,branzica de vaci cu banane...cam asa-mi amintesc.
Dar acum sunt si eu mai lenesa putin,David a crescut bine cu laptic,asa ca-mi permit s-o mai lalaiesc
...
Tare m-am "lungit" cu subiectul asta si David e la program de scandal de seara,ca de obicei,inainte sa adoarma,ma freaca o ora buna,apoi n-am probleme cu el pana la 7-8 dimineata.
Asa ca fug la scandalagiu
si poate revin.
Va pupic
,somn usor...
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
gabi78 spune:
Fetetele va pup. Daca se trezeste sotu si vde ce fac cred ca se inchina!
s-a trezit Tudor si am vazut ca a venit netul si trebuie sa aflu parrerea voastra:
Am luat bisciti hero pt peste 6 luni. scrie ca au gluten. ce sa fac? iidau cu mar sau nu.
pls pareri ca la 10 e ora de mar ras si nu stiu ce sa fac.
tudor fac 6 luni peste 2 zile
va pup
da dependenta rau forumul asta
somn usor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
lilidana spune:
Gabi,parerea mea este ca poti sa-i dai,2 zile nu conteaza asa mult,daca e sa nu tolereze glutenul nu-l tolereaza nici dupa 6 luni,adica peste 2 zile.
Eu i-am dat Karinei,fetita mea de 6 ani,biscuti de la 5 luni.
Iar noi,SIGUR am mancat mult mai devreme si nu unii de cine stie ce calitate...
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
gabi78 spune:
lilidana multumesc. Ce bine ca esti pe alt fus orar! Si eu ma gindeam ca nu 2 zile ar conta dar si asti cind scriu pe cutii peste 4 luni sau peste 6 luni nu se gindesc la virsta copilului sau nu numai. Conteaza si gradul de maturare al stomacelului si al copilului in general, ca altfel le-am da de la o saptamina si biscuitit si legume si de toate.
FETELEEEE!
BUNA DIMINEATA!!
Va dau eu trezirea!
Si nu va invit decit la o cana de lapte cu Nesquik. Si un sandwich cald de la microunde.
Haideti ca nu am dat niciodata trezirea, nu ma lasati singura!
madybulancea spune:
Neata....gabi vin eu,dar eu vreau cafea,asa ca o aduc eu ca e gata....am descoperit ceva...puiu meu e tare cuminte dak suntem numai noi doi,dak mai sta cineva cu noi nu ne place,nu papam bine si tot asa,deci de acum inainte o sa ma descurc singura si curatenie,si mancare si tot...
Martutza eu sunt sigura ca Victorasul nu a patit nimic si nu te invinovati ca se poate intampla oricui!!!Pupam mamica si baietelul frumuselul...
stefanya mai vii acasa???
laina sa iti traiasca mica crestina...si totusi cand ne vedem????
Diana_jors,Paxela ce mai faceti????
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
Kitty spune:
Gaby, vin si eu daca ma lasi sa-mi pun putina cafea in nesquick!
Mihael@
, am citit cu invidie povestea nasterii tale, totul a decurs cum trebuia, eu la 24 de ore dupa ce mi s-au rupt membranele plengeam si ma simteam atat de neputincioasa ca nimic nu merge cum trebuie! Si au mai durat inca 12 ore pana sa nasc. Cred ca de aceea nu ma simt in stare sa scriu povestea nasterii, ca m-am simtit tare "defecta" stand atata timp in sala de nasteri unde veneau gravidutele si plecau mamici si eu ramaneam tot acolo, cu aceleasi dureri terminatoare, dar fara nici un rezultat!
Mady, ce bine ca Razvanelu e cuminte cu tine, Giulia plange cel mai mult cu mine, cu taica-sau e mult mai cuminte, uneori sta cu el cumintica si cand apar prin zona plange si intinde manutele si incearca sa se ridice sa o iau in brate!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gabi78 spune:
uite pentru ca am un pic de timp si vroiam mai demultisor sa imi spun si eu parerea va citez din Capraru:
Spanacul proaspat nu se depoziteaza timp prea indelungat. In primele 8 luni de viata nu este recomandabil sa se dea sugarului spanac, deoarece anumite substante continute in spanac (nitratii) se pot transforma in intestinul copilului in nitriti, care sunt daunatori. Din aceleasi motive spanacul ramas de la o masa nu se reincalzeste pentru a fi dat copilului.
ddana spune:
...si inca o data...
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
gabi78 spune:
Of mai fetelor.. cafeaua asta.....
Ma credeti ca daca beau seara dupa ora 18 un Pepsi sau o Cola, nu mai dorm pina pe la 3 dimineata?!
Eu ma bucur ca am renuntat. Dar cum scriam si eu suma viciilor a ramas constanta.
Mady] sa stii ca treaba cu mincatul este valabila si la Tudor. Daca vine mama sau e cineva in jurul nostru.. e jale.. maninca in lacrimi de zici ca il tai. Si asa ca la masa nu sta nimeni in jurul nostru. Nici macar in weekend cind e sotul meu acasa nu sta linga noi cind ii dau sa manince. Eu cred ca nu e bine nici asa, dar cum in proportie de 90% din timp suntem numai noi doi asa s-a invatat.