Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

buna ziulica!
intru si io pe fuga sa va salut si sa felicitam sarbatoritii zilei.

George 19.03.007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Buna ziua.
As vrea si eu sa stiu ce mai mananca bebeii vostri.
Fata mea are 4 mese cu lapte pe zi de cate 170-180 ml, 2 cu cereale si 2 fara cereale si o masa de pireu de legume.
Eu deja i-am inlocuit o masa de la lapte cu pireu de legume si as vrea sa mai incerc si altceva.
As vrea poate sa-i introduc branza calcica dar nu stiu daca e bine.
Suc de fructe sau pireu de fructe nu i-am introdus pentru si asa are reflux si nu as vrea sa-i creasca aciditatatea la stomac.
A dat cineva branza calcica la bebe de 5 luni si o saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,la mamici si bebici

Lilidana - ei,nici eu nu ma descurc cu mancarea,din carte,din ce mai ziceti si voi...Am copiat ce ai scris ca dai papica...
Marul fiert sau para fiarta cu banana pisata.Dar astea mi le-a recomandat de la 5luni.Ei recomanda fructele de la 5 luni dar eu am dat de vreo 2 ori,mai mult din curiozitate.Dar cand cumpar cutii de grau cu banana mi s-a zis ca e ok.
Carl mereu a avut probleme cu kk si eu spuneam asistentei ca mi-e teama de a incepe cu mancarica mai serioasa ca nu cumva sa inrautatim si nu a fost de acord cu mine.A zis ca e foarte posibil sa-si revina cu kk cand incepi cu mancarica,orez,grau,..

MIhael@ - da,am fost sfatuita sa dau cu canita fara tuturoi.Ideea e de ai invata la cana,e ca sa stie sa deschida si sa inchida buzitele.Eu urmez sfatul pt ca am intrebat medicul de familie,asistenta lui Carl plus ceel de ieri si toti au spus acceasi chestie,asa ca banuiesc ca asta le e stilul,deci eu incep de saptamana viitoare cand facem 5 lunisoare.

Ralualexandrei - am vazut pozele din concediu ,frumoase.Dar tu ai 3 copii?? Oricum arati bine pt 3 bebe si bebeloi,ca unii sunt maricei

Mady - vin in octombrie.Initial trebuia septembrie ca sa fac si scoala de soferi dar nu am timp de invatat,asa ca amanam pt la anul si am ales octombrie pt ca vin cu noi si cumnata cu sotul.Promit ca te sun cand voi fi in Br.

Cum am zis ieri,Carl a dormit ieri de la 19.30 pana azi la 6.oo si de atunci a tipat pana la 9,scancea,plangea...nimik nu-i convenea.Doar cand il lua KLaus in brate tacea,cred ca ii ducea dorul Acum e intre,si marait si cumnintel,..off

Vorbiti de vreme rea,nu va mai zic ca aici sunt cred 15C(am zis deja) .Azi m-am trezit intr-un frig,brrrr

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kitty pentru vot! Incepusem sa cred ca am postat degeaba...

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo
Ane2200 - si io am aceleasi dileme legat de lapte si brinzica!?! off topic - m-am mai eliberat...bagam o intilneala?

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Da. Zi unde si cand. Poate vine si Absoluta.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am revenit si noi...

nu scriu mai mult acuma ca ma pun pe recuperat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am sa va dau o veste buna: Biscuitii cumparati ii plac extraordinar de mult lui Tudor. Cred ca am facut o alegere buna. A mincat de dimineata de a rupt. Azi i-am facut cu suc de morcov si de mar. Miine ii fac numai cu mar.

Am vazut pozele Andrei... ce frumos.. o familie numeroasa si foarte frumoasa! Sa fiti sanatosi!

Si da.. La Multi Ani Alexandrelor ai Alexandrilor. Cei mici sa cresteti mari, cei mari sa aveti grija ca cei mici sa creasca mari si sanatosi!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Bine ai revenit Diana!

Cum a fost? Asteptam poze!!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

fetele cum e cand vomita copii cu jet???caci puiu meu si la 10 si la 14,adik dupa mese a vomitat de 3 ori si acu nu stiu daca a regurgitat sau daca a fost voma,k el nu mai regurgita cam de o sapt...si acu e tare marait....HEEEEEELLLLPPPP!!!!!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

[[redMady[/red] si Catalina a vomat si aseara si azi la 10 tot in jet dar cred ca a mancat prea repede ca a lins un biberon imediat. La 10 mancase si fructe si cred ca de fapt ii era sete de apa de asta a vomat dar aseara nu stiu ce a patit.Am mai patit sa vomite daca nu regurgiteaza dar stau cu ea in brate pana ragaie sanatos.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput