Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Fetelor, sotul meu a facut Zona Zoster. Acum sper sa nu faca Mihaita varicela ca as inebuni.Eu zic ca nu o sa ea ca are imunitate pana la 6 luni, dar nu se stie.Astept sa treaca 3 saptamani.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Ar putea cineva sa-mi explice cum pot sa pun povestea nasterii la semnatura? Adica safie textul ales de mine, si nu linkul direct. Multumesc

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

ddana - verifica-ti PM-ul,ti-am scris acolo

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ddana, superba poveste, mi-a amintit de nasterea mea, care a fost tot asa de dificila, cu deosebirea ca eu ma asteptam sa fie asa, ca greu l-am nascut si pe Raul (la 48 de ore de cand mi-au inceput contractiile). Si DA si eu as mai trece prin toate pentru puii mei! Pentru ca sa-i vad asa

Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna seara stup,

Intrai si eu asa scurt ca nu ma simt bien,deabia am reusit sa citesc ,ca mi-au venit musafirii si am dureri.

Am intrat doar sa va spun pt cele care locuiti in BRASOV ,CLUJ,si mai sunt orase dar nu le stiu ca magazinul cu haine pt copii IANA au reduceri de pret,produse la 40.000 buc. si pt cele din BRASOV si la magazinul STAR sunt reduceri pana la 1 sept..Azi am fost si i-am luat printesei mele hainute,bady cu maneca lunga ,pantalonasi ,bluzite (si pufoase si mai subtiri) ,helancute pt iarna.Pt cine nu stie sunt hainute noi(nu second-hand)facute pt Italia.

Din cate am vazut doar CRIBV SI ROXANICI sunt din Brasov.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Daca va zic ce am facut!!!!!!!!!!Mi-am adus aminte ca eu nu am citit pag. din odisee dupa ce am nascut si acum cand bebe face 6 luni am citit si eu siiiii am plans si inca plang pt ca mi-am amintit de ziua cand am nascut.Va multumesc la toate ca a-ti fost alaturi de mine atunci,insa dupa ce am nascut nu am mai avut timp de net,am venit acasa si nu am avut ajutor,de aceea nu am mai intrat pe net o vreme, eram singura ,sotul fiind plecat si mama venind doar sa ne faca mancare si baita.
Va multumesc si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Stefaniya, am citit povestea nasterii lui Carl, m-a emotionat cat de frumos iti exprimi iubirea pentru el...sa fiti sanatosi cu totii si Carl sa va aduca multe bucurii!

ddana, vreau sa te felicit pentru ca ai putut trece de momentele cumplite si ca dragostea pentru puiul tau a depasit orice suferinta

andreea, multa sanatate Riannei

kitty, ai doi copii minunati iar poza aceea mi-a mers la inima...sa fiti sanatosi cu totii, sunteti o familie frumoasa

ElenaGiulia, felicitari pt. primul dintisor, pe Arthur

azi-noapte nu am dormit intre 1 si 4 pt. ca Stefi a plans o gramada si cum atipea un pic cum se si trezea plangand, of, chiar nu stiu ce are...azi a fost totul normal ma gandesc ca daca ar durea-o ceva ar plange si ziua...sa vedem in noapte asta cum o fi.

noapte buna

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mihael@ - multumesc dar crede-ma,fara a intoarce complimente,dar dupa ce am citit povestea lui Martutza si pe-a ta,m-am hotarat s-o scriu (cu toate ca in capul meu era mai demult).Voi mi-ati transmis asta

Si Carl a adormit de la 19.30,deci cred ca pe la 4 imi da trezirea cu ghiii,ghiii Va tot citesc si majoritatea mamicilor se plang de bebei maraiti,eu chiar ma intreb de la ce-o fi?

Azi cand am fost la intalnirea cu mamici si asistente am intrebat una din ele despre bautul din cana.Si ea mi-a zis acelasi lucru ca asistenta lui Carl,ca e bine sa incep sa-i dau sa bea din cana pt ca asa se invata sa inchida buzitele si apoi sa le deschida si tot asa.

Decalotarea- am intrebat iar despre asta si mi s-a zis ca nici vorba de decalotare acum,ca ei fac o anumita grasime care curata acolo si daca eu incerc sa imping pielicica in spate sa spal pot sa-i provoc durere.A zis ca despre asta vorbim mult mai tarziu.
Deci eu in privinta decalotarii chiar nu-mi mai fac nici o problema

Pupici si noapte buna

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ddana prin povestea ta am retrait o parte din nasterea puiului meu, si eu am stat cu dilatatie 5-6 ore intregi, am ajuns la oxitocina si in final m-au bagat in cezariana. Eu am avut-o insa alaturi pe dr mea care nu ma lasat la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ditu unde e magazinul asta Iana?

Mergi la inceput