Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Andreea20 spune:
Buna fetelor!
Am mai aparut si eu ca nu cumva sa ma uitati
Am fost in concediu in Franta si a fost foarte foarte frumos, mai ales ca era mai racoare....am ramas socata cand am vazut ce cald este la noi
...
Mai fetelor nu stiu ce are bubulina mea.....data trecuta cand v-am mai scris va spuneam ca ne dau dintii....e nu au dat nici acum....este gingia umflata si se vede un punct alb....dar nu a spart.....problema este ca de 4 zile face febra, astazi a facut cel mai mult 38.9....am fost la doc si ca sa se asigure ne-a trimis si la orl sa nu fie vb de o otita, la urechi nu are absolut nimic....azi dim am fost sa facem si analize....sunt speriata rau, mi-e o mila de ea....noaptea se trezeste din ora in ora plange un pic asa in somn, ii dau un pic de ceai si se culca suspinand....mi-a zis sa-i dau nurofen ca sa-i scada febra....altceva nu a mai zis.
In rest e bine, mananca bine, si face caca mult....de 3 ori pe zi
Mananca dimineta cand se trezeste lapte cam 150-180....pe la 9-10 piersica cu biscuite sau cu branza dulce, pe la 13-14 piure de legume (supa) in care de 2 zile am pus si putina carne de vitel....pe la 18-19 mananca cereale, iar pe la 10 dupa baie laptic....cand se mai trezescte nopatea mai papam un biberon de lapte![]()
Nu stiu ce sa fac sunt foarte dezorientata o face febra de la dintisori??? aaa exact cu 1 zi inainte sa inceapa sa faca febra a facut si vaccinul....dar nu cred ca facea atata timp febra de la vaccin.
Revin mai tarziu ca s-a trezit![]()
gabi78 spune:
gata am gasit si le-am sters ca prea urite erau.
Cu camera video ies foarte mari ca dimensiuni. Facusem unul de 7 minute si avea vreo 55 de mega
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor intru si eu repede ca peste exact 10 minute imi ajunge sotul acasa.
Am intrat sa va anunt ca azi la 5 luni si o zi avem primul dintisor
.
Am pus si Poze noi.
Va pupam multumim pentru urarile de ieri revenim maine.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
arissa spune:
ddana, eu nu plang cu una, cu doua, dar povestea ta e spusa asa de frumos, incat mi s-au umezit ochii. Ai talent la scris.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
am revenit si io dupa escapada la mare....a fost tare bine...da` tare pe repede, iar ieri am stat acasa cu bebelina...ca sa recuperez....multumesc de urari chiar a fost o gura de aer...marin![]()
De abia am reusit sa termin de citit capitolu` trecut si sa admir albinutele si bondareii din pozici
...asa ca io raspund pe sarite
Produse din Germania- sunt mult mai ieftine decit la noi, ma refer la Humana, ca noi cu asta avem treaba, deci cutia de Humana 2/800 g, la noi costa 460.000 - 600.000 in functie de magazin, iar in Germania cutia de 1500g costa 12 euro, iar cerealele fara lapte Apfel Brei costa la noi 170.000, iar in Germania costa 1.85 euro....cred ca nu mai e nevoie de nici un comentariu...
Program de masa
9.30-10.00 - 150/180 ml Humana 2
14.00 - 15.00 - 50 ml suc de fructe
15.30 - 16.00 - 150/180 ml Humana 2
18.00 - 19.00 - 150/180 ml Humana 2
22.00 - 23.00 - 150/180 ml Humana 2
pe timpul zilei mai bem ceiut (150/250 ml), cred ca suntem printre ultimii cu diversificarea...da` noi ne miscam mai incet, de abia am schimbat laptele si n-am vrut sa amestec prea mult mincarurile...asa ca de saptamina viitoare in sucul de fructe vom adauga si cereale fara lapte.
Bebelina tot nu se intoarce singurica, in schimb daca ii dai minutele se trage sa se ridice in fundulet...si vorbiiiiiiiim.
Acum avem 7.420g la 4 1/2 luni....asa ca suntem pufosi
Va pupicim
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
stefaniya spune:
ElenaGiulia - am vazut pozicile cu Arthur,ce dulcic e.Intr-o poza cu pijamaluta are parul de parca e samurai
Cred ca a fost tare cald si pe-acolo daca il tii afara in pampers
Ela - am vazut rochitele,frumoase.In general persoana da mai multa viata imbracamintii,asa ca s-o vedem pe Thea cu ele.
Ralualexandrei - unde ai pus pozele ca in albumele tale nu am avzut poze noi de august?
Azi l-am cantarit pe Carl si are 7300g si 70cm.Sper ca nu e lunganul forumului la aproape 5 luni.
Pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
kmi78 spune:
azi iar am dat gres cu mancarea :
i-am facut morcov cu patrunjel si brocoli si credeti ca i-a placut?? NU!!!
am mai avut de ieri niste conopida si dovlecel le-am amestecat si nici asa nu i-a placut; i-am facut si un mar copt care altadata l-a mancat, dar nu prea a fost prietena nici cu el;
ea daca ar putea trai cu apa , ar fi atat de fericita, la orice ora ii dau o bea;
DECI mai sunt copii la care sa nu le placa urmatoarele (ca nu v-am auzit pe niciuna sa va plangeti): patrunjel, cartof, brocoli, ardei, rosie......
nu stiu daca e ceva sa manance cu mare placere
Radcarmen, tu zici ca e fotomodel al tau cu 6.2 kg? da a mea cu 6 kg la 6 luni azi-maine
am admirat multe poze frumoase ba din concediu la mare sau munte, din tari straine, gemenasii cu surioara (adevarata domnisoara , si ce bine seamana intre ei) , si sa nu-l uit pe nazdravanul Tudor; pt toti pupici de la noi!!!
Sanatate si la frumusica Rianna , sa iasa dintisorul sa nu mai necajasca fata!
si un pupic mare lui Victoras-bebelas!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
anamana123 spune:
kmi, nici mariei nu ii place cu adevarat NIMIC! nici apa nu vrea sa bea, asa ca ne chinuim tare cu papa asta! azi am fost s-o cantaresc, da' aiurita cum sunt am vazut aiurea progr si am ajuns la ora inchiderii. desteapta de mine, am crezut ca-s prima, pana m-am dezmeticit!
tzuna, roxigeo, ralualexandrei,andreea, bine ati revenit! am vazut si io aseara poze, azi n-am reusit! am vazut si vama, de care mi-e tare dor, in pozele karrei!!!!oofoooof! ( si-un cartof! hahaha! ca toata ziua numai la mancarea fie-mii ma gandesc!!!)
mah, fetelor, vad ca voi aveti program de masa! noi mancam aiurea rau, in functie de cat de obo e maria! ca o gaseste oboseala fix la ora mesei!
asaa
hai sa va scriu si io "progr" mariei!
5-6 - 120-130 ml lapte
9-10 - 5-6 lingurite de fructe cu cereale
13-14 - cca50 gr de piure de legume ( pana acum am incercat asa: cartof, morcov, telina, spanac, broccoli, conopida, dovlecel; fierb si ceapa, praz si ardei da' nu i le pasez)
17-18 - 150 ml lapte
21 -22- 240 ml lapte cu cereale
azi a mai baut cc 80 ml suc de para cu piersica
fug
incerc sa revin!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

, multumesc!