Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Dory232002 spune:
Doina, am citit acum ultimele mesaje ale fetelor si ale tale si mi sau umplut ochii de lacrimi, lacrimi de bucurie si emotii.
Felicitari fetelor pt. ajutorul vostru pt. Dan si Doina, va admir ft. mult pt. tot ceea ce ati facut si faceti,
Daneeee, acum la treaba cu tine ,
soni spune:
Fetelor, m-a mai contatcta un sulfet care a trimis niste banuti!
Sint 70,46 € trasformati din dolari. Prefera anonimatul! Multumimmmmmmmm suflete!!Trag o fuga sa vad de e deschis daca nu ii scot luni!
Doina , daca ma gindesc bine cu ce ai tu si eu , acu avem si banii de transfer pt western!!yupiiiiiii! gata azi cind tot e clr , trimit mesaj la Udine sa-mi dea toate coordinatele bancare pentru transfer bani!Nu cred ca voi mai astepta mult. Pentru preventiv nu eram singura.Acum ca sint sigura ca ii avem , trimit mail!
Doamne ajuta!
Liana30 spune:
Doamne ajuta!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
doinabita spune:
Soni, ii multumim acelui donator anonim!!!Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate !!!!!Abia astept sa ajung luni la banca, ar trebui sa ajunga banii din moneybookers.Abia asteptam sa ajunga acasa aparatul si sa ne apucam sa "STAM IN PICIOARE"!!!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Ieri nu ajunsesera banii din moneybookers...chiar nu stiu...
Liana cei 350 ron au ajuns.Daca nici azi nu sunt veniti cei 1000 euro, voi lua imprumut pentru o zi, doua de la cine...nu stiu si voi trimite lui Soni ca sa ne incadram in timp .La Dan a aparut ceva, coboara simturile , cand face p..i dar inca nu poate opri.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
Mariaa spune:
asta-i fantastic Doina!
eventual poate face exercitii pelvine? sau cand o sa inceapa sa simta mai tare putin, ajuta mult la musculatura locala.
Doamne Ajuta!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
LiaMia spune:
Buna dimineata!
Va urmaresc cu mare bucurie fiece "miscare" si sunt tare fericita ca Doamne-Doamne a fost si este alaturi de voi! Bravo tuturor, anonimi si neanonimi, in fapt toti oameni cu suflet mare! Ati reusit inca pas important in recuperarea lui Dan!
Liana, Soni va admir foarte mult!
Dan, mai e putin si te vei bucura de noi emotii cu aparatul cel nou! O sa reusesti!
sanatate tuturor si sa ne auzim de fiecare data numai cu vesti bune! Doamne, ajuta!
LiaMia si Florin
megbeng spune:
ah, si eu ma bucur tare mult de vestile bune!!!
dan, suntem aici ditamai galeria pentru tine!!! hai, campionule!!!!
meg,dematei(9.02.2007)
soni spune:
Doina am retras azi cei 70,41 € (am scri 46 da 0,5 cents sper sa-mi fie iertati)! La 14 telefonez sa avizez ca sint banii ca nu au rsapuns inca la mail ! macar sa-l treca pe lista celor deja cu reducere.! Astept sa vad ce ai facut azi la banca! Nu te agita, ca si aici transferurile bancare sint lungi.
Daneeeee!! Inca putina rabdare! Am sa intreb si cit dureaza transportul! Pina atunci tu continua exercitiile tale!
Doamne ajuta-l!
soni spune:
Buna tuturor,
Telefonat, trebuie sa refac mail cu alte indicatii , nu cum credeam eu, trebuie sa astepatam confirmare si dupa ne spun ei tot.
deci Doina , nu imprumuta bani. BLOCAT TOT CU TELEFONUL. tre sa refac mail cum m-au invatat ei si sa trimit datele mele ca si cum l-au vindut mie si de la mine pleca la tine. Deci, calma, nu imprumuta bani! E blocat! o zi doua in plus a cu nu mai conteaza!
Pup toate si sanatate! Soni