Un ajutor pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
La multi ani,Sosonica,sa cresti mare,sanatoasa sa o iubesti pe mami tau toata viata...,este cea mai minunata mamica din lume...
Ce bine ca papi bine...,ce bine ca dormi...,ce bine ca sinteti bine...
V-as lua la mine acasa daca as putea...,imi sinteti asa de dragi,incit nu suport sa ma gindesc ca cineva va face sa suferiti...,as vrea sa va pazesc de toate relele si sa fiti fericite pentru tot restul vietii,ca destul ati suferit intr-un timp atit de scurt...,va iubesc din tot sufletul meu...,surioara mea Oana si nepotica mea Sonia
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
gabi78 spune:
"La Multi Ani" Sonia!
Viata sa iti fie usoara si Dumnezeu sa fie alaturi de tine mereu!
Ma scuzati, dar cine este sotul Oanei?
Ca sa stiu in cine arunc cu rosii!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
anca_vlad spune:
se pare ca este o fiint cu chip de om, dar care se pare ca nu vrea sa faca onoare acestei specii, un om care din cate am inteles eu a dat bir cu fugitii atunci cand era mai mare nevoie de el atunci cand ar fi trebuit sa ramana acolo unde ii era locul!
scuza-ma pt aceasta incursiune poate abrupta, scriu putin dar citesc mult pe acest forum iar povestea voastra incredibila am citit-o de cand am descoperit acest forum, Oana te admir si cred ca in cuvinte nu pot spune mai mult!
pt luptatoarea mica SONIA draguta si frumusica ii doresc multa putere sa ajunga cu bine la capatul acestui drum anevoios si sa citim aici pe DC despre ea ca este un copil sanatos care face multe multe nazbatii!
...si pt tine oana multa multa credinta in Cel de Sus si tarie ca se pare ca ai nevoie!
inca o data scuza-ma daca am sarit calul, dar m-au luat nervii cand citesc despre "repezentanti ai sexului tare" care dau bir cu fugitii!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
MADYN spune:
La multi ani Sosonica! Sa te faci mare, sanatoasa, norocoasa si sa-i aduci lui mami numai bucurii!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
danina spune:
LA MULTI ANI SONIA sa ai parte in viata de mult noroc ,dragoste si sa te bucuri alaturi de parinti de aceasta reusita .
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
pisoi3 spune:
OANA, ma bucur ca micuta ta e bine si ca papa bine! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si tie multa putere sa o cresti!
Fii tot atat de puternica in continuare, poti sa reusesti singura, fara cineva langa tine care nu te apreciaza nici pe tine nici pe micul ingeras! Nu te mai supara pentru ca el nu merita ca tu sa te superi, e pierderea lui, nu a ta! Tu poti reusi singura si apoi, dupa cum au zis si fetele, fiecare plateste pentru greselile sale.
Tin pumnii sa fii in continuare la fel de puternica si sa fie totul bine!
pupici multi la amandoua fetele luptatoare
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
lizzy spune:
Sonia draga noastra, sa cresti mare si sa fii sanatoasa, sa o bucuri zi de zi pe mami a ta!!!
Oana, bine ati revenit (ca nu am apucat sa o spun)! Ma bucur ca ai o papacioasa si jumatate! Aveti grija de contactul cu ceilalti, aveti grija la infectii si virusi... Scopul este acum sa fiti sanatoase si sa luati in greutate cat mai bine, sa rezistati cu brio pana la operatia definitiva. Mult succes!
Noi vom fi alaturi de voi pana la capat, pana in ziua in care Sonia ca deveni un copil perfect sanatos!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Pepsi spune:
kay, imi pare rau daca sint neintelegeri cu tatal fetei, dar poate e mult stres acuma si se va rezolva(nu cunosc ce s-a intimplat doar deduc)dar un singur lucru stiu, Sonia grasuna si luptatoare va avea o viata fericita si lunga, iar tu te vei bucura alaturi de ea!va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
kay spune:
raportam 2920 grame !
oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
rosioara
100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!
Sobi spune:
la multe lunisoare micuta Sonia!
bravo, kay, in doua trei zile Sonia va avea 3 kg!!! super, sa-i mearga tot asa!