Un ajutor pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 6
marybell spune:
quote:
Originally posted by chris27
Am vorbit cu Oana.Fetele noastre sunt bine ,Sonia are 2kg8oo,papa cate 70-80ml la o masa(chiar si 90ml)...are deja falcute...Oana tot asteapta compul de la reparat,imi spune ca-i este tare dor de voi si ca va pupa ...Deseara la ora 18 pe Prima tv apare un reportaj cu ele...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Chris ce fain!!! abia astept sa le vad la televizor. pupici pentru "anunt"
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
chris27 spune:
Le-am vazut pe fetele noastre!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
mayaione spune:
Gata, am vazut fetele, ce scumpica e Sonia, m-a impresionat rau! Sper sa se mai stranga banuti! Se afiseaza prea putin totusi conturile, oamenii nu au timp sa noteze, ar fi trebuit sa dea si adresa site-ului, se retine mai usor si o ajuta mai mult.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
ylilimic spune:
Am vazut-o pe Sonia! e o scumpica, se vede ca se reface dupa interventie...Oana arata tare bine, e stapana pe ea, imi place!
Sanatate Sonia! si lupta mami, o sa o vezi mare, intr-o zi!
marybell spune:
si noi am vazut-o pe frumusica de Sonia alaturi de dragutza de Oana {:D] la prima la stiri. facut cam scurt "reportajul" fatza de ce am vazut si pe la alte cazuri.
bine macar, ca s-a facut. asa cum a spus si mayaione este foarte scurt timpul cat sunt aratate conturile bancare. omul nu are timp sa-si noteze. dar ei merg pe premiza ca oameni care vor sa ajute, suna la ei si ei le furnizeaza nr de cont. sa de-a Dumnezeu sa fie cat mai multi...
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
carrie spune:
bine ca sunt bine capsunicile noatre!
fetelor, haideti sa-l sustinem si pe Edi,dupa ce totul parea ca decurge bine,aacum au aparut niste probleme di familia e tare disperata si neputincioasa, orice cuvant bun e binevenit!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Paflo spune:
Fetelor, am vazut reportajul cu Oana si Sonia!Stiti ce m-a frapat?Cat s-a schimbat Oana...s-a maturizat, nu mai are zambetul acela de copil inocent si vesel (eu nu am cunoscut-o personal, dar am vazut pozele ei de la prima voastra intalneala), se vede ca sufletul ei plange. Sonia e o dulcica!Un ptr ele!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Pepsi spune:
din pacate nu am vazut reportajul ca nu stiu cum si unde, dar am citit ce au scris fetele care l-au vazut!
bravo Sonia si Oana, sanatate multa si curaj in continuare!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mica0307 spune:
Am vazut reportajul aseara, dar din pacate nu stiu unde il puteti gasi. Am cautat pe site-ul televiziunii dar nu au postat nimic acolo.
Pup capsunicile mici si frumoase.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze