Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Au lasat ce era mai bun:))

Pai le-am ras io...nu era sa le las acolo de izbeliste

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Anamaria. Cum zici tu, dar sper sa faca si aragazul.
Ruxij, noi cred (sint aproape sigura) ca avem casa cea mai mica din neighborhood. Dar pentru mine e mare, ca la NY aveam vreo mie de sq. ft. si cit am stat aici in chirie aveam 1650, ceea ce mi s-a parut potrivit pentru o familie cu doi copii.
Trei mii e cam mult, ca dovada ca nici nu fac fata cu curatenia.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si a mea e printre cele mai mici din cartier, sunt si mai mici totusi, dar in orice caz la noi 3000 sq ft fac parte dintre cele mai mari nu dintre cele mai mici. Se pare ca Texasul asta e grozav :))

Mergi la inceput

Pai tu stii cum e pe aici, nu? Texas size!
Casele care aici sint considerate mai vechi (imi vine sa rid, ca o casa din anii 80 e deja considerata asa) sint mai mici (unele).
La noi in cartier eu chiar le-am puricat pe toate si a noastra e cea mai mica pe hirtie. Se mai adauga un enclosed sunroom, care poate ca ne pune pe picior de egalitate cu inca vreo citeva case.
Cum spunea si Cenia, este un development vecin unde au case de cite 10000 sq. ft. La noi nu stiu daca trec de 5500...

Mergi la inceput

Legat de marimea caselor... inca nu m-am obisnuit. Citeodata cind intru in baie ma gindesc ca Alexandru avea camera mai mica la NY. Cind umblam sa inchiriem si am vazut unele apartamente, constatam ca putem lua doua dormitoare si sa o tinem pe Anuta intr-un closet. Cred ca le-am speriat pe texanele care ne aratau, erau gata sa sune la protectia copilului!
Noi fugim la Story Time la biblioteca, sa ne tineti pumnii sa fie cuminte Anuta, sa nu ne dea afara de pe acolo.

Mergi la inceput

Moamaaaa, 5500??? 10 mii??? Jeeez :)) As vrea sa vin sa vad si eu asa o casa uriasa. In California una de 1600 sqft la ora asta costa intre juma de milion si un milion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:

Moamaaaa, 5500??? 10 mii??? Jeeez :)) As vrea sa vin sa vad si eu asa o casa uriasa. In California una de 1600 sqft la ora asta costa intre juma de milion si un milion.

Imi pierd copiii in 10 mii....Helllloooooooo (ecou)....

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:

e, da, dar ai soare californian. 1 milion imprumut la banca pe 30 de ani pe o cosmelie de 1600 sqft facuta din rumegus presat, care pina apuci sa platesti imprumutul e mincata de termite pe dinauntru si care se leagana ca frunza in vint cind trece trenul/avionul, masina, se deschide usa de la garaj...merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

quote:

e, da, dar ai soare californian. 1 milion imprumut la banca pe 30 de ani pe o cosmelie de 1600 sqft facuta din rumegus presat, care pina apuci sa platesti imprumutul e mincata de termite pe dinauntru si care se leagana ca frunza in vint cind trece trenul/avionul, masina, se deschide usa de la garaj...merita.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miau-miau

quote:

Soarele californian care iti arde fundu' se plateste nenica, ce, ca ala texan, ala nu e cool :))

Pe bune ca mie la inceput casa noastra de 2300 sqft mi s-a parut f. mare si cum suntem noi 3 persoane nu mi se pare ca tb mai mult. Am avut posibilitatea sa luam una de 3200 aprox. in acelas cartier, avea 5 dormitoare plus un birou, la acelas pret, da' mie mi s-a parut "prea mare" si in plus nu imi placea curtea (dadea nas in nas cu casa vecinului din spate, la noi e padurea in spate si e curtea mai mare) si in plus putea nasol ca locuisera niste indieni in ea. Asta stiu ca nu e motiv serios, ca faci curat, zugravesti, da' iaca ne era si lene si am ales casa mai mica :))

Mergi la inceput