Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sinziana felicitari!!! Asa si aici minim 50 lb....m-a mai costat 5$ insuranceul obligatoriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanziana felicitari pentru finut!! Sper sa fie bine pana la capat si sa aveti un bebel sanatos.

Vin si eu cu o intrebare pentru fetele din Atlanta: stiti pe unde sunt magazine romanesti sau care au produse romanesti/europene in zona? Multumesc anticipat.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Eu am pe cineva care imi ia 12$/ora. La o casa de 2300 sqft ma costa 50$. Vine doar odata la doua saptamani. Da cu aspiratorul, praf, spala countere, baile, pe jos si cam asta. E placut sa vin acasa si sa gasesc totul luna. Nu face ea perfect, dar eu sunt multumita.

Later edit: am chemat-o odata si pt. spalatul geamurilor, separat. Cred ca o mai chem si anul asta.

Multumesc, asta vroiam sa stiu. Miine vin unii sa-mi dea quote. E echipa sot-sotie, deci nu stiu cum ar fi pe ora. Probabil ca imi spun o suma fixa, dupa marimea casei. Cam asta vreau si eu, sa vad din cind in cind casa pusa la punct.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vroiam sa raspund in legatura cu curatenia:
aici se plateste 16 USD/ora la casele de bogati. sau depinde ce cauti. mexicanii iau mai putin.
se sta cam 6 ore intr-o casa de 10 000 sqf in care stergi praful, aspiri, speli podele, wc-uri, laundry(spalat si uscat rufele), calcat daca e cazul, adica doar citeodata, ca dumnealor dau rufele la curatatorie, paturile de schimbat si de facut. geamurile costa 70 USD pentru toata casa.
eu as opta pentru recomandare, adica sa iti recomande un prieten pe cineva de care e multumit cum munceste.
ca niciodata nu o sa faca cum faci tu curatenie.

Mergi la inceput

Cenia, multumesc. Deci costa doar $100 sa faca treaba intr-o casa de 10000 sq. ft? Vecina mea (care i-a recomandat pe cei care vin miine) mi-a spus ca-i plateste cu atit pentru 3400 sq. ft. Adevarul e ca mie casa ei mi se pare mai mare decit atit. Ea zice ca-i foarte multumita, dar nu stiu care sint standardele ei. Nu pot sa-mi dau seama decit dupa... Chestia e ca fiind recomandati sper sa fie safe sa-i las in casa. Asta am uitat s-o intreb, daca pot sa plec pina fac ei curatenie. Eu prefer sa nu fiu in preajma, dar poate ca nu vor ei asa (eventual de teama sa nu fie acuzati ca au furat ceva, am mai auzit de chestia asta).
Oare ce fac oamenii cu 10000 sq. ft? Intrebare retorica, desigur. Acum ma gindesc ca n-am intrebat daca vin ei echipati cu ce le trebuie, sau ce anume sa le pun la dispozitie.
Multumesc pentru raspuns, e de mare ajutor sa compar si sa-mi fac o idee. Oricum, am impresia ca aici preturile sint mai mari. Tot asa, chestie de zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Americanii iau mai mult, mexicanii mai putin. A mea e mexicanca. Mi-ar placea si mie sa calce sau sa faca laundry, dar oricum nu vreau sa platesc mai mult, asa ca fac singura astea :)) Vecina mea are o casa de 2600 sqft si platea 80$ unora. A mea, la o casa in jur de 3000sq ft, la un coleg, ia 80$.

Mergi la inceput

Cam asa m-am gindit si eu. Casa noastra e tot de 3000.
Bine zici cu calcatul, eu am mai dat-o pe stil american si nu mai calc toate cele. La NY aveam o fata care venea, ea si calca. Ma rog, cred ca nu aveam nici 1000 sq. ft. Era bine cu calcatul, mai ales ca Anuta era bebe si cit au fost copiii mici le calcam toate hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am revenit in office dupa o lunga zi la US Open...am vazut doua meciuri superbe...Blake vs. Russell a fost pe viata si pe moarte...n-a fost o victorie rapida. Am fost cu seful meu si un coleg...fata sefului meu a fost in aceeasi echipa de tenis cu Blake in liceu (Fairfield, CT)...Apoi am mai vazut o jumatate de meci Ferrer vs. Mayer...aici Ferrer l-a executat rapid pe Mayer.

Am avut niste locuri extraordinare...imi rezemam coatele pe balustrada...vijiiau mingiile prin fata ochilor mai repede de cit putem sa clipesc. Am vazut fiecare strop de sudoare si am auzit fiecare icnitura (Ferrer cel putin parca murea de cite ori lovea mingea, asa gemea).

Dupa meci i-am luat la resto romanesc...au murit de caldura in Romanian Garden, necajiti ca nu au gheata in pahare, uluiti ca o sticla de vin costa doar $12 (credeau ca preturile sint pe pahar) si ghiftuiti total la sfirsit (portii enorme)...au curatat farfuriile de sarmale, mamaliga, vacuta la tava si ceafa de porc la gratar...nu s-au atins de icre si nici de salata de vinete...

PS...noi avem o tanti romanca la curatenie si ne ia $100/zi la 2 saptamini...aspirat, sters praf, baile (2), spalat pe jos bucatarie...fara paturi, fara spalat rufe, fara atins aragaz, frigider, fara geamuri. Avem 2 etaje (2750sf).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Au lasat ce era mai bun:))

Mergi la inceput

Ce case mari aveti...

Mergi la inceput