Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua!

Fetita mea are o mica ruptura la anus, aici mi-au zis ca probabil de la primul kk (meconiu) si sa o dau cu sudocrem. Sudocremul e o crema pr arsuri minore, rani, iritatii de la scutece care are in compozitie zinc...prntre altele. Eu nu vad nici o imbunatatire....si-s tare necajita ca nu-i trece. Voi ati patit asa ceva? Ce ar trebui sa fac ca sa-i treaca?

Sophie a facut kk si in burtica si primul kk afara a fost pe burta la maica-sa probabil voi fi alarmant de norocoasa dupa asa un cadou de la fica-mea...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gata, mi-am reorganizat pozele. Le-am pus la semnatura.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, am si eu doua intrebari, va rog sa ma ajutati. 1. Ce inseamna puseu de crestere ? Adica, cum se manifesta la bb ? Bb are aproape 3 saptamani, si parca asta e momentul. 2. Cum sa il curat pe bb la gatutz, intre pliuri. Ca e tare grasut si se tot aduna mizerie acolo. Multumesc

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Timi noi ne-am confruntat cu aceeasi problema, dar am tratat-o cu Bepanthen si cu ulei de masline fiert la baie de aburi. De altfel cu acest ulei il ung dupa fiecate baita. Cica ar fi f bine daca as pune in el o crenguta de sunatoare. E cicatrizant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari si pentru micul crestin Horia de Andutzy! Stiam eu ca am uitat pe cineva la felicitari!

Simo, al meu copil avea 90 de cm mai demult, zic eu ca e pe 95 de cm dupa cum il vad ca se misca pe langa scooby doo ala de il masoara in inaltime. Dar mai are la dispozitie 1 luna ca sa creasca .

Mychy, faptul ca iti curge dupa cateva ore sanul, e pentru ca s-a umplut, dupa mintea mea. Balansoar am luat Baby delight!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Victor doarme de vreo 3 ore si eu, tot asteptand sa se trezeasca, scriu pe forum. Asta si ca sa nu simt ca am tzatze beton. Si mai ales ca abia astept sa iesim la plimbare.

Ashera, o iau metodic:
1. puseul e perioada in care bb creste mai mult si are nevoie de mai multa hrana. La bb-lasii care au avut asa simptome - asa au zis mamele lor - s-a manifestat prin cerut f des la san, cam al o ora li se facea mereu foame. Victor a trecut si el prin asta.
2. eu pe Victor il curat de doua ori pe zi la pliurile de la gat. Dimineata si seara la baie. Si tot se aduna ceva alb acolo. Ca sa nu se inroseasca dau cu ulei (din cel de care folosesc in general dupa baie, am scris mai sus) Ca sa il pot curata bine, ii dau capul putin pe spate, pana curat cele doua pliuri fff bine. la fel procedez si la unsul cu ulei. Mare atentie, ca se poate irita. La fel si dupa urechiuse. Era o mamica la farmacie care cerea disperata ceva pentru asta: iritatii dupa urechi si la gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna tuturor,

am intrat repede sa va anunt ca am nascut o minune de baietel.Se numeste Cristian Nicolae si are 3560 grame, 54 cm, scor Apgar 10 si am venit prin cezariana.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc Ghinetz, o sa incerc sa o tratez si eu la fel (sper sa gasesc Bepanthen aici si sa mi-l dea fara reteta). Sa-ti traiasca feciorii, sunt tare frumosi.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare
am reusit si eu sa pun poze cu micuta mea.
alina.a dupa cat timp ai avut voie sa faci solar parca tu ziceai ca ai fost la solar ma intereseaza ca sunt alba ca branza daca vara asta nu ma vazut soarele macar solarul sa ma vada.

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari afibebe!sa-ti traiasca flacaul!uite ca mai avem putin si ne mutam....
cami am fost la 6 sapt si acum inainte de botez dar numai cate 5 minute.e tare dragalasha giulia seamana cu tati.e tot asa rotunjoara ca lisa mea.poate veniti pe la mine odata,va astept cu drag.
michy eu mi-am comandat ca si jadi leagan de la graco,sa o mai pun in ceva cand sta ziua ca deja in scoica se scurge si nu sta comod(ii pun o perna sub funduletz sa nu fie asa de incovoiata si se incinge de la ea).asta e cadoul nostru pt ea de botez
elisa s-a iritat odata la gat si am dat-o cu bepanten,a disparut miraculos in cateva ore.cand am mers cu ea afara dimineata si era si atunci cald o stergeam imediat pe gat dar daca nu e de ajuns baia de seara.
andutzy sa-ti traiasca si tie crestinul!
valen la cum pozeaza de frumos ines ai sa ai doua fotomodele! a mea dupa cum se arata va fi genul "dop"

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput