Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata l-am comandat.
oana eu tocmai i-am explicat lui tati ca ma duc numai eu cu fata daca nu se mobilizeaza sa mergem toti trei undeva.din pacate din cauza problemelor mele cu sarcina si a nenumaratelor drumuri in ungaria si-a cam luat tot concediul,asa pe portiuni azi o zi maine doua...acum sa vedem daca reuseste sa-si mai ia ceva zile libere...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Subscriu la idee

quote:
Originally posted by Simo78

Si de lista, eu una sunt mandra ca avem timp sa mai lucram la ea, atata timp cat fetele abia mai intra sa zica un salut ceva

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello! Si noi plecam la mare, la parintii mei pe 5 septembrie si abia astept. Pacat insa ca Dacia noastra nu are AC, asa ca vom pleca noaptea. SI iar am emotii cum voi mai prinde al doilea scaunel de masina in conditiile in care cu prostiile alea de centuri din dotare abia l-am priponit pe al celui mare...
La noi va fi mai greu deoarece avem si biberoane+sterilizare ca grija, dar asta sa fie ultima problema, bebe sa creasca mare. Ii dau si tzitzi, dar si completare. Uf, ce ma mananca buzunarul si pe mine de un bouncer din ala electronic....
Botezul...a fost simplu si frumos, ni l-au botezat ca si pe Dragos 2 preoti, duhovnicul meu si un prieten de familie care e preot. Horia nu a plans deloc, a fost cumintel, la fel si la restaurant, la La mama, unde a avut loc petrecerea de dupa, cu vreo 35 de invitati(petrecere de dupa amiaza, fara dans si chiuituri)

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Dulce, ca de obicei. Sarumana, alina, ma linistesti grozav!!
Poate cand va mai creste putintel ma mai destresez si eu...Pupici nenumaratzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Fetele cu copii de 2 ani...am citit intr-o carte de pediatrie din America, ca inaltimea copilului la 2 ani e jumatate din cat va ajunge el cand va fi mare...Sa masurati si voi de curiozitate...eu una de-abia astept sa faca 2 ani sa experimentam

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Fetele cu copii de 2 ani...am citit intr-o carte de pediatrie din America, ca inaltimea copilului la 2 ani e jumatate din cat va ajunge el cand va fi mare...Sa masurati si voi de curiozitate...eu una de-abia astept sa faca 2 ani sa experimentam Simo de Matei Hisham Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
asa am mai citit si eu, Simo, si nici nu stiu ce sa-mi doresc. sarah face 2 ani luna viitoare si are aproape 90 cm; parca e cam mult 1 m 80 cm pt. o fata dar cum taica-su are 1m 90, la ce sa ma astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc. M-am "descaltat" singura cu flickr-ul.

si multumiri fetelor ce se ocupa de "organizarea" noastra. (jadi, Simo, Ioana - cred ca n-am uitat pe nimeni) Sa stiti ca apreciez. Chiar daca pana acum nu mi-a dat prin cap sa va fac cunoscut asta

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anyamultumesc frumos de raspuns. deci decalotez atat cat permite fara a forta nimik. merci mult. acum vreau sa te intreb altceva: bebe nu goleste sanii complet si dupa ce suge, cam la vreo ora-doua incepe sa curga laptic din tzatzii. asta inseamna ca ar trebui sa ma mulg sau las lucrurile asa? eu dupa fiecare baie il dau cu crema de galbenele. ar trebui sa mai variez sau merg inainte numai cu galbenelele?????merci!

si eu as vrea la mare sau la munte! oriunde numa sa plek din uraciunea asta de oras. sambata si duminica noaptea am avut nunta in cartier, adik au urlat manele toata noaptea la vecinii de vis-a vis de bloc.mi s-a urat de tot de orashu asta!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

valen la 1m80 si ceva o faci fotomodel! ai scapat de grija viitorului ei ....frumoasa e, slabuta, daca mai e si inalta!!!!!

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Jadi frumoase poze. sa=ti traiasca barbatzeii! ce fel de balansoar ai luat? m=am uitat de site da as vrea sa stiu de care ai luat tu si daca esti multumita de el. mercic!~

mihaela

Mergi la inceput