Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Helou again!
Am reusit sa pun lucrurile in ordine, inclusiv listuta si hop si eu pe aici!
Deni & Vlad & Tudor
Adica eu nu facui treaba buna, da???
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
jadi spune:
Poze noi incepand de www.flickr.com/photos/9219269@N03/1249538870/in/set-72157601233638563/" target="_blank">aici.
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
jadi iti multumesc.sa-ti traiasca baiatul,a crescut fantastic de mult.si la mai multe luni!gata trebuie sa mergem si noi pe undeva macar un weekand!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
jadi spune:
Ba daaaaaaaa, dar mai lipseau niste fete! Cum sa nu faci treaba buna , mai degraba sunt eu prea pretentioasa .
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by jadi
Helou again!
Am reusit sa pun lucrurile in ordine, inclusiv listuta si hop si eu pe aici!
Deni & Vlad & Tudor
Adica eu nu facui treaba buna, da???
Simo de Matei Hisham
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
E incredibil de usor sa mergi pe undeva cu un copil pe care il alaptezi, nu tu biberoane, nu tu lapte si am mers pe principiul ca nu are ce sa pateasca, ca de aia ma agit atat sa il alaptez .
quote:
Originally posted by alina.a
jadi iti multumesc.sa-ti traiasca baiatul,a crescut fantastic de mult.si la mai multe luni!gata trebuie sa mergem si noi pe undeva macar un weekand!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
jadi sunt super pushtii tai sa iti traiasca! Ce dragutz cum il iubeshte fratele mare pe fratiorul cel mic:D cred k o sa mai fac si eu unul/una :D
P.s si seamana cu tine!
p.s2 s.a trezit bebitz l8er
Simo78 spune:
Vizionat poze ....sustin inca odata ca seamana cu Matei...acu barbatul careia pe unde si cand a umblat, de seamana baietii nostri intre ei?
De mare ce sa zic ...sa-ti fie de bine si bravo lui Dodo ca a fost cumintel sa-ti priasca si tie marea...poate o fi de la antrenamentul de dinainte de nastere...ai stiut tu ceva
Si de lista, eu una sunt mandra ca avem timp sa mai lucram la ea, atata timp cat fetele abia mai intra sa zica un salut ceva
Simo de Matei Hisham
ghinetz spune:
jadi, admirat baietii. Superbi! Si spun si eu ca Alina: gata, trebuie sa mergem si noi undeva. Numai sa vina masina aia!!! Eu jinduiesc dupa munte. Si la fel ma gandesc si eu...cu mancarea la purtator nu are cum sa fie greu.
Am si eu o rugaminte: a salvat cineva explicatiile referitoare la utilizarea Flickr-ului? tare le-as vrea si eu! Sau poate stiti unde a explicat jadi ce si cum, ca eu nu am mai gasit.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Oana, am trimis si pe emailul comun explicatiile cu flickr!
Si eu vreau la munte dar mai pe la sfarsitul lunii septembrie sau macar de revelion!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Am si eu o rugaminte: a salvat cineva explicatiile referitoare la utilizarea Flickr-ului? tare le-as vrea si eu! Sau poate stiti unde a explicat jadi ce si cum, ca eu nu am mai gasit.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
In mail-ul comun
Simo de Matei Hisham