Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Sal'tare!
N-am mai intrat de mult timp pe forum (nu ca mi-ati duce dorul ) cu pretext bine intemeiat... mofturici sau cel putin asa le numesc eu, pt ca Lorinuta se incapataneaza sa nu doarma ziua decat asa cate o ora in doua ture, in rest plange, rade, se maraie de somn, vrea atentie sau in brate. Dar cel mai mult ii place pe verticala ca asa vede mai bine imprejur. Incerc sa nu o tin prea mult asa, ca nu stiu cat de bine e pt coloana ei. Si eu m-am cam cocosat de spate ca si a noastra e dolofana tare, are deja niste pernite la piciorute si multe gropite (adica vreo 10 ) la manute si la coate. Ii place sa chiuie si scoate niste sunete simpatice tare cand casca sau cand simte mucisori in gurita (face un fel de "chai" sau "nei" ) si mami se topeste
Sambata si duminica am fost la shopping prin malluri ca sa ne facem tinute de botez , trebuie sa antrenam dom'soara de pe acum, nu? Sa aiba bun-gust cand o fi mare
De colici cred ca am scapat, desi azi a plans de durere de burtica pt ca mami denaturata a baut ieri niste suc acidulat. In schimb Lorinuta plange de-adevaratelea prin somn de parca s-ar speria de ceva si tresare rau, nu adoarme decat cu tzoanca-n gura si procesul e indelungat - vreo juma de ora adoarme si se trezeste in repetate randuri Acum dom'soara mea a adormit singurica in patutul ei , dupa ce a facut un kk maaare
In rest, azi mergem la 2 dr-i - unul de fam si altul care ii face ecografie la soldulet. Ufff, sper sa fie totul bine, ma trec transpiratiile numai cand ma gandesc

Si iata cat am fost de egoista si am vorbit numai despre noi Cred ca logoreea se datoreaza emotiilor. Na ca s-a si trezit, a dormit, cum va spuneam, o ora

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Si ca sa nu ma acuzati de nasrcisism incurabil, pup pe toata lumea, gravidute sau mamici cu unul sau 2 sau 3 puiuti

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Chiar ma gandeam sa intreb de doua fete: de alina.a si de [b]Lavinia]/b], ca nu le mai vazusem de mult. Ei, cum se spune: gand la gand cu bucurie.

Bine ati revenit. Alina, asteptam povesti de la botez. Si poze. Lavinia, cum a fost la cumparaturi? Tinem pumnii stransi sa fie totul bine azi la "poza" la sold. domnisoarelor. Si de la mine, si de la Victor. (ca doar tr sa se puna bine cu o domnisorica de aici, nu?)

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deci ne-am botezat! a fost atat de frumos totul ca si acum bazai cand imi aduc aminte.elisa a fost asa de cuminte la biserica incat preotul ne-a urat sa fie toata viata asa cum a fost in timpul slujbei.a plans doar cand a bagat-o in apa.in rest a gangurit , a mai ras,a mai tras de suzi.si slujba a durat aproape o ora.petrecerea a fost iar superba,tati a fost in cap la sfarsit,nu a vrut nici cum sa-si schimbe camasa roz fff uda pe care si-a luat-o sa se asorteze cu fata lui.asa ca a cum e racit cobza.cand primesc pozele le pun.
am o intebare pt mamicile cu bb-i mai maricei ca lisa mea la cate ore mananca?a mea tot la o oara-doua in timpul zilei si l-a trei noaptea.nu reusim nici cum altfel.are o repriza de somn de 3 ore ziua si in rest toata ziua cu tzatza in gura....si cica acum suntem fete mari....
deni te rog cand ai timp da-mi si mie linkul de unde ti-ai comandat leganul.merci mult

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Witchy eu nu am luat decat 14 kile in sarcina, am ramas cu 5 si tot transpir ca un sconcs. cel putin la alaptat e jale, curge apa pe mine ca pe fantana arteziana, chiar si acum cand e mai rece afara. asta e.
Anya mie mi-a zis dr sa incerc cate o decalotare la fiecare baie. bebe face pisu in jet destul de gros, si nu-l arunca chiar foarte departe, adik asa la 3-4 cm zic eu. nu il doare ca nu se stramba cand il face. in conditiile astea n-ar mai trebui sa=i fac decalotare??? saru' mana in avans!
eu suzeta i-am dat pt ca nu mai stiam cum sa-l adorm. am fost total impotriva folosirii suzetei insa cand am vazut ca bebe e curat, spalat, satul si tot plange am cedat: am apelat la Suzy si de multe ori l-am adormit asa. am vazut ca mai suge degetu , asta cand nu-i pun manusi. e mai bine sa-l las sa suga degetu sau sa-i dau suzeta? noi punem manusi pt ca, cu toate ca am taiat unghiile bebe cand e nervos isi prinde obrajii cu mainile si are cateva zgaraieturi. parca e pisika!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ghinetz uff parca ma vad pe mine nici eu nu am considerat ca imi trebuie o masa de infashat dar ma voi duce sa imi cumpar una .Ma doare spatele rau de tot nu stiu ce sa ma mai fac....Bebe e greutz si nu shtiu cum va fi in urmatoarele luni...

anya pls te rog spune.mi daca pot folosi fastum gel pt dureri de spate??adica nu are nici o legatura cu faptul ca alaptez???Alte creme se pot folosi cat alaptam??gen anticelulitice autobronzante... si alte minunatii deastea.(daca shtie altcineva rasp ashtept cu placere:D)

p.s fetele care sunteti din bucuresti si a.ti facut sau faceti botezul adica a.ti ales deja locatia imi puteti spune si mie cum a fost ?? care sunt preturile/ meniu ??siiii eventual locatia??Astept pm sau rasp pe forum.TAre mi.ar fi de ajutor informatiile astea.

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

alinutza, sa-i fie de bine botezul micutei alisa!!
de ce-ti faci tu probleme ca mananca prea des fata? las-o sa ceara cand doreste, ca prematurii au o rata de crestere mai rapida decat ceilalti copii. e mai greu pentru tine, dar fiecare copil are ritmul lui de crestere si de alimentatie. de asta se si indica alimentatia la san la cerere. si noi adultii mancam asa cum ne-am obisnuit. unii putin si des, altii f rar si mai mult cantitativ.

tremorul barbitei poate fi dat de mielinizarea nervoasa incompleta la varsta asta. prematureii sunt ceva mai hiperexcitabili, dar asta este normal.

michy, e bine sa decalotezi la baita, dar atat cat permite, sa nu fortezi decalotarea. poate nu m-am exprimat eu corect mai sus.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou again!

Am reusit sa pun lucrurile in ordine, inclusiv listuta si hop si eu pe aici!

Felicitari celor care au nascut sau celor care ne-au anuntat abia acum mirela_1974, pitzirica30, Ralucapio , mrl_dumitriu, madalinaSC (bine ai venit la noi), witchy_witch , Alinutzaa, roxy si ily7. Sper sa nu fi omis pe nimeni!

Felicitari si noilor crestini, Radu de AndreeaC, Elisa de Alina.a si Filip de Andicu!

Am citit si eu din urma, nu am retinut prea mult dar si mie mi se pare OK cu strumfi, mi-au placut desenele! Cat despre mutare, mai sunt 3 fete de la care asteptam vesti si care au fost active si anume Stefania, afibebe si LuciaZ. Le asteptam si pe ele si ne mutam, mai sunt si alte fete din lista pe care eu le-am omis? Lista o sa mai simplificam, deja nu prea mai conteaza la cate saptamani am nascut, cum si ce scor a avut bebe!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina esti o dragutza ca deobicei.mie nu-mi e de mine dar mi se pare ca s-a invatat lenesa.trage din san un minut dupa care o apuca rasul,studiul perdelei,chestii de genul asta...si in capul meu tot timpul sta ideea ca e fata nemancata ca abia a supt.poate nici nu va mai creste asa de repede ca a ajuns gasca din urma are 4900.dar cred ca-i place pur si simplu sa stea cu tzatza in gura.
jadi sa nu uiti de mine te rog.vreau sa-l comand azi sa ajunga mai repede.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina.a, uite de www.clip-trade.ro/" target="_blank">aici poti comanda. Eu am luat modelul Baby Delight si vreau sa zic ca Dodo e foarte incantat de el! Il linistesc de cel putin 2 ori pe zi in el, adoarme chiar si atunci bagam balansatul pe baterii ca daca ne oprim se trezeste .

La mare a fost tare bine, mai mult am avut de umblat dupa Vlad, Dodo a fost cumintel tare si am mers cu el peste tot, inclusiv la plaja. Joi a fost insa infernal de cald si cred ca Vlad s-a captusit cu ceva din apa de la mare (doamne, ce tiganie era in partea asta unde mergeam noi Parc-Perla, toti taranii si toti dobitocii si in plus o plaja murdara, infecta dar era greu cu deplasatul cu masina, ne mai lua 1 ora dus - intors asa ca am renuntat), cred ca are rosu in gat sau bubite gen herpangina ca ne-a vomitat dintr-o tuse si ne refuza tot ce e solid. Cu Dodo, trai neneaca, l-am culcat in carucior si l-am alaptat oriunde, la plaja (mai naspa a fost ca nu am intrat in apa decat pana la chilot ca mi-era teama sa ma ud pe tzoance si sa i le dau copilului la supt), la terasa, absolut peste tot. Pun si cateva poze!

Ieri am fost la vaccin si la control, ca azi am facut si noi 2 luni, wooohooooo! Are 58 de cm si 5.350 grame, e un copil vesel si cuminte! Vaccinul cred ca l-a pleostit un pic, a dormit mai mult de ieri dar nu a facut nici o reactie, temperatura sau altele de genul asta! Am avut si eu tzoance beton si asa de mult ma bucuram cand il alaptam!

Revin cu poze!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput