Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
valen spune:
alexi22, ai o fetita ff frumoasa. Tu ai fost o graviduta superba si d-ra a iesit pe masura, evident. Minunata mobila aia a voastra.Simo, parca ne-ai amenintat cu niste poze.
Simo78 spune:
afibebe
sa mai dai ziua si ora
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
jadi spune:
Felicitari afibebe, sa va bucurati de flacau!
Oana, frumosi copii am vizionat! Maine poimaine isi gasesc mandre si ne parasesc!
Alexi, am vizionat si eu mica printesa, frumoasa foc! Mi-e mila de lcd-ul ala, la anu' o sa il suspendati ca asa de atragator va fi .
La noi au innebunit astia cu reparatul strazii, dupa ce asfaltasera, au venit sa sape pentru capacele de la canalizare! Si am fost pana la billa si la intoarcere nu puteam intra in parcare! Ce a fost la gura dl.jadi, nu va pot explica in cuvinte!
Am uitat sa va zic, noroc cu campionatul mondial de atletism de la osaka ca am ce viziona si eu spre dimineata la teve cand alaptez
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Am pus si eu cateva www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157601699321296/" target="_blank">pozici
Simo de Matei Hisham
Simo78 spune:
Vrei si o poza in care sa arate arab???? Nu pot ca ma bate tat`su
Simo de Matei Hisham
nma spune:
Greu de intrat pe net cand ai un pitic smecher in casa. Azi de cate ori m-am pus la calculator a inceput sa planga.
Si eu votez pt strunfi.
Afibebe felicitari! Refacere rapida si un bb sanatos si mancacios.
Jeni e dezastru cumnata ta. Bine ca a fost pusa la punct. Eu astept miercuri seara niste rude care fac turul tarii si ajung si pe la noi dar le voi oferi doar cazare si o friptura. O sa ii invit pe ei sa pregateasca cate ceva daca eu nu o sa pot. Si stiu ca nu voi putea si imi pare rau ca sunt super ok aceste rude.
Si Andra face kk destul de des. I-am facut baie la ora 20 si pana la ora 22 a trebuit sa o schimb de 3 ori. In ritmul acesta o sa dam faliment. Mi-am avertizat sotul cand se intoarce de la mare sa mai ia un bax de pampers.
Roxy, Alinutza, Ily felicitari! Sa va traiasca bb-ii!
Oana bine ca mi-ai amintit de Catalin Crisan. Sa-I cant si eu cate ceva de la el. Frunosi ingerasii tai. V-am admirat pozele.
Deni putina esenta de copil cuminte te rog sa imi trimiti si mie. Am vazut pozele. Sunt tare draguti puiutii tai. Asi merge si eu la mare caci baietii mei sunt acum acolo dar e prea mica pitica. Sper sa o scot la munte dupa ce face si ea o luna.
Timi sper sa scapati repede de problemuta.
Alexi frumoasa printesa. Sa iti traiasca!
Simo ti-am admirat si eu flacaul. Imi place tare poza cu el in prosopel.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
Intreba cineva de plimbat bb-ii in port-bebe. Eu am iesit ieri cu ea si a fost ok. Am unul de la chicco care are support pt sustinerea capului. Azi am reusit sa ajung in parcul mare si tare mi-a placut dar pitica nu prea a dormit. De fapt a fost toata ziua agitata. Vrea sa stau tot timpul langa ea sa-I vorbesc iar eu mai am de lucru la cateva proiecte plus ca de sambata incep examenele (restantele).
Am incercat si eu varianta cu suzeta desi inainte eram impotriva ei. La 12 zile ale Andrei am mers cu ea la spitat si acolo dupa ce a stat o noapte intreaga cu sanul in gura am apelat la suzi. Din fericire nu prea o accepta desi uneori recunosc ca asi prefera sa o ia si sa taca.
Nu am apucat sa va povestesc despre problemutele noastre. Din nu stiu ce motive ( au existat multe explicatii) Andra s-a nascut cu un cefalhematom desi a fost nastere prin cezariana. Pana la urma am mers la Bucuresti si i s-a facut punctie. Acum aproape ca a disparut. Peste 2 saptamani trebuie sa mergem la control. Pe langa asta am consultat si un ortaped si acum avem piciorusele puse in ghips deoarece laba piciorului era prea flexibila. Am facut si eco la solduri si e ok, dar medicul a recomandat sa mai repetam si la 1, 3 si 6 luni. La cati copilasi cu probleme am vazut prin spital ii multumesc lui DD ca noi suntem bine mai ales ca eu am avut si varicela in timpul sarcinii.
Acum se pare ca mi s-a vindecat si mie operatia. Am facut infectie la un fir, dar a trecut repede. Din pacate dr mea gine m-a dezamagit foarte tare. Nu cred ca voi mai apela la ea nici pt controlul de 6 saptamani.
Am nevoie si eu de un sfat. O vena de la mana in care am avut perfuzie si am facut si antibiotic ma doare si pare umflata. Am pus lioton gel dar nu trece. Ce pot sa fac?
Si inca o intrebare: Andra nu a facut in spital vaccinul antihepatita iar eu am vazut tarziu ca nu e facut. E bine sa-l fac maine sau il aman pana face ea 2 luni?
Pupici la toata lumea.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Anya20 spune:
lavi, pupici micutei lorina. cum a fost la dr?
mamii, fastum gel si alte unguente cu antiinlamatoare nu au fost suficient testate la femeile care alapteaza si se indica numai in caz de mare necesitate. cantitatea de substanta activa absorbita in sange este insa f mica, de aceea poti incerca sa aplici de cateva ori un astfel de gel, macar sa constati daca are vreo eficacitate.
crema autobronzanta si anticelulitica poti folosi.
simo, am vazut pozele cu matei. un baietel foarte reusit si frumusel... dar vorba lui deni, asta micu pare mai de-al nostru asa, decat de-al lor.
deni, observ ca ginerik este in grafic, creste bine...basca a mai fost si la mare! sper sa nu fi pus okii pe vreo "pipita" pe litoral. acum, fie vorba intre noi...arina a fost in we la munte cu un pretendent in varsta de 4 luni, dar l-a cam flituit. cred si eu...e de doua ori mai mare decat ea, iar fata mea nu se incurca cu "mosi" . ei ii plac de-astia mai tinerei, asa ca dodo.
mychy, mergi cu crema de galbenele. e foarte buna si n-ai nevoie de "variatii". cat despre sani, nu trebuie sa le faci nimic. e bine ca iti curg, din cand in cand se declanseaza un reflex de ejectie a laptelui, aratand ca sanii sunt pregatiti sa-l hraneasca pe bb.
azi s-a externat ralucapio, cu micutul david stefan. bb este cumintel, doarme si papa san. si...pentru listuta, ca n-am timp sa completz (nu ma injurati, fetelor ), s-a nascut la 39 de saptamani, cu apgar 9/10. probabil ca mami va intra cat de curand sa va povesteasca.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!