Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna fetele

Simona, am vazut ca in dreptul meu lipseste ora nasterii : 17:45.
Sper sa fie ok asa.

Revin totusi cu o intrebare: Se pare ca Mirunica mea a luat un stafilococ din spital. I-au aparut niste bubite rosii cu un punct galben in mijloc (care se pare ca e cu infectie... scuzati detaliile).
Nu mai stiu pe cine sa mai intreb si ce tratament sa-i dau. Parerile sunt impartite (sa-i sparg acel punct galben sau nu... sa-i dau cu alcool iodat sau nu...)

Nu s-a lovit nimeni de problema asta?

Va pup pe toate
Mirela

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

cred ca am pus si eu niste poze de la botez
aici

http://www.flickr.com/photos/12415775@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

Jadi,

mai spune-mi si mie cate ceva despre experienta cu bb la mare.

Plecam si noi sambata pentru 3 nopti.
Dr. a zis OK, dar toata lumea se uita la mine ca la nebuni.

daca alaptezi poti intra in mare?
unde a dormit bb noaptea?
cam cat ati stat pe plaja cu el?

La noi culcatul cu doi copii este in felul urmator: fie bb adoarme prima, o pun in patut si trec la capitolul 2 care si ea vrea leganata, fie ma urc in patul mare langa Gabi, cu bb pe perna pe picioare si cu o mana sub capul lui Gabi si adormim la dublu sau uneori la triplu (eu prima).
Eu dorm cu amandoua in camera si tati in dormitorul mic ce va fi candva camera copiilor.
In rest, pot sa am incredere in Gabi, in sensul ca le urc pe amandoua in masina in spate si o rog sa aiba grija de Maria, la baita o rog sa imi puna sampon, prosopul, sa ii scoata sosetele si uneori sa ii desfaca pampersul. Dar nu o las sa se joace singura in camera cu cea mica fiindca are tot felul de idei.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

Anto, sper sa "dizolvam" clubul zombie cat mai curand, asa ca nu te obisnui prea tare! Spunei micutzei Sonia ca ai parat-o la noi poate tine faza asta si isi revine la program normal.

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Andra, sa dea Dumnezeu, ca simt ca ma lasa balamalele. Ti-am citit povestea despre Mara si mi-au dat lacrimile, ai scris f frumos, sa-ti traiasca comoara.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am uitat ceva in legatura cu adormitul copiilor.Nu de putine ori mi s-a intimplat sa ii adorm pe toti 3 odata :Dudu leganat pe picioare,Bogdan mufat la sin,iar Mihnea pe perna linga mine ,mingiiat pe cap .Si bineinteles nu lipsea povestea .E obligatorie

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

gabi mama de 3 ori - mama eroina...si povestea!!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Joujou, felicitari, sa-ti traiasca bb Matei si sa fiti sanatosi cu totii.

Gabi, tu esti eroul meu . De cate ori imi vine sa fug de acasa ma gandesc la tine "dar oare Gabi cum se descurca cu trei baieti si nici nu se plange vreodata" si-mi trece.

Nikole, la fel am patit si eu la prima epiziotomie, cand tuseam sau stranutam simteam ca ma rup. Nu am facut nimic special, am spalat "zona" cu apa cu dezinfectant in primele 2 sapt. Iar apoi ma spalam des cu apa simpla. Trece cu timpul dar e tare naspa, stiu, curaj si multa sanatate.

Mirela, imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti zic, nu am avut astfel de probleme. Cere sfatul altui doctor daca primul nu te-a ajutat. Sanatate!

La Multi Ani, Alexandrelor si Alexandrilor, bebici, mamici si tatici!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by nikole

cafele peste cafele, dar un ceai de tei nu-mi ofera si mie nimeni, ca in tara asta nu exista asa ceva....

am si eu o intrebare pentru fetele cu epiziotomie...la cat timp dupa nastere s-au ameliorat durerile???eu am aproape o luna si inca doare raaaaaaau, as mai naste inca de o mie de ori decat sa mai suport usturimile astea...
am mers la dr , dpdv medical se vindeca frumos si arata bine...de unde atat, ca m-am uitat in oglinda si sincer mi s-a facut mila de mine , zona pare inflamata,nu mi se pare in regula deloc...
ma scuzati de detalii, dar nu mai stiu ce sa fac, nici sa stau in fund nu pot...
hai pleassssse ziceti-mi si mie un leac ceva ca inebunesc...

Simo, superba povestea nasterii lui Mateias!!

poze Kevinutz

la mine au trecut durerile (si am avut niste dureri cumplite) dupa aprox 4 zile. eu m-am spalat cu ceai de pelin si galbenele, am da cu betadina si m-am uns cu plantintim gel care contine salvie, galbenele etc. si mai dadeam si cu tinctura de galbenele diluata 1/10. si mi-a trecut imediat.

EDIT: in primele zile in care aveam durerile alea infernale am luat antiinflamatoare (diclofenac, indometacin, flamexin etc)

Aylin cu mica broscuta Alma

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, eu inca ma lupt cu mica tirana, de aia intru asa de rar. noaptea dorame bine, dar ziua nu vrea sa doarma cu nici un chip. cum mananca cum o apuca plansul si o tine asa pana ma indur eu sa ii dau iar papa, si iar plange...si tot asa. am ajuns sa ii dau si la 50 de min. isi mananca (suge) pumnisorii de zici ca nu dau copilului de mancare. o avea colici, nu o avea colici...nu stiu. ea are 10 zile abia.

vroiam sa va intreb daca voi tineti regimul ala drastic, si anume:
NU: nimic crud (fructe, legume), carne porc, varza+fasole+conopida+mazare, lapte de bivolita, cofeina, prajeli si nici nu mai stiu. in concluzie, numai fierturi si gratare.
cel mai greu e cu "nimic crud". nu tu o rosie, nu tu un mar, nu tu un gogosar, nu tu o fripturica, nu tu pepenas....

si desi tin regimul asta, broscuta mea tot plange intr-una.

si mai am o intrebare. cat pot sa o scot afara la varsta de 10 zile?

va pe toate si pe bbii vostri. sa fie cumintei, sa nu ia exemplu broscutei mele.

o sa pun si eu niste poze, dar daca ma credeti nu am apucat nici sa le descarc pe calculator. ca sa nu mai zic ca sunt facute pe apucate, ca sa nu raman fara.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aylin eu mananc de tiate mai putinm gras k vreau sa slabesc si nu au m ai aparut coliceii vad!(sper sa nu il laud degeaba!)and am tinut regim a plans si atunci mi-am bagat picioarele!

mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07

Mergi la inceput