Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 29
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by mirela_1974
Buna fetele
Simona, am vazut ca in dreptul meu lipseste ora nasterii : 17:45.
Sper sa fie ok asa.
Revin totusi cu o intrebare: Se pare ca Mirunica mea a luat un stafilococ din spital. I-au aparut niste bubite rosii cu un punct galben in mijloc (care se pare ca e cu infectie... scuzati detaliile).
Nu mai stiu pe cine sa mai intreb si ce tratament sa-i dau. Parerile sunt impartite (sa-i sparg acel punct galben sau nu... sa-i dau cu alcool iodat sau nu...)
Nu s-a lovit nimeni de problema asta?
Va pup pe toate
Mirela
37+
Bubitele sunt numai pe fata? Incearca sa-i dai cu Nidoflor, e eficient!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
[
Andra, sa dea Dumnezeu, ca simt ca ma lasa balamalele. Ti-am citit povestea despre Mara si mi-au dat lacrimile, ai scris f frumos, sa-ti traiasca comoara.
Anto si pe mine ma mai lasa balamalele uneori. Atunci ma pun pe plans si-mi trece. Si mai trece odata cu venirea sotului acasa Incepand cu ora 18.30 Mara e fata lu' tata, iar cu mama nu mai are treaba decat la masa si atat. Asa ca am timp 4-5 ore sa imi revin psihic si fizic cat sa o iau de la capat. Ca deh, copilul crede ca m-am spalat si sunt ca noua. Multumim mult pt aprecieri la adresa povestii Marei si va uram si noi sa cresteti mari si sanatosi toti 4! Cand mai pui poze cu Sonia? Ca a trecut ceva timp de cand nu a mai "semnat condica" pe aici d-soara Sonia ...
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mamii
aylin eu mananc de tiate mai putinm gras k vreau sa slabesc si nu au m ai aparut coliceii vad!(sper sa nu il laud degeaba!)and am tinut regim a plans si atunci mi-am bagat picioarele!
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
pai si eu mai am putin si imi bag picioarele, ca si asa plange intr-una.
uitasem sa zic ca nu ragaie. sau cel putin nu imi dau eu seama. scoate ea niste sunete acolo, dar nimic concludent. iar pe burta daca o pun (cum a zis pediatra) incepe si mai abitir sa planga. nu ii place deloc, se ridica, escaladeaza si plange. nici pe umar nu ii place, dar e mai acceptabil un pic. nu stiu ce sa fac cu ragaitul asta. ma gandesc ca poate de aia mananca asa de des si plange.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
atat de mari suntem
Simo78 spune:
Aylin nici Matei nu a ragait pana la 2 sapt...acum cum il ridic de la san cum ragaie...fara sa il bat pe spate...nu ma intreba cum...
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
mamii spune:
hmmm se poate sa fie de la ragait, cu toate k al meu nu a ragait in primele 2 sapt iar apoi a avut colicile kteva zile. Scz de greselile din pr mesaj dar nu vedeam prea bine k eram cu bebe in brate in picioare!
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
AndraZ spune:
Aylin, despre regim eu nu stiu ce sa zic. Eu nu am tinut si nu tin nici un fel de regim. Mara are momente cand se chinuie sa faca kk si are gaze, dar e normal la varsta ei. Nu mananc prajit si nii mazare, varza sau fasole pt ca ma baloneaza. In rest, orice.
La fel ca si Matei al Simonei, nici Mara nu ragaia la inceput. Ne chinuiam 10-15 min sa auzim cate un ragait firav. Acum ca a crescut ragaie f tare si imediat ce am ridicat-o in brate. Eu zic sa n-o stresezi pe Alma cu ragaitul. Tine-o putin ridicata, bate-o pe spate si daca nu iese nimic, asta e. Creste ea si sa vezi ce zgomote va scoate atunci.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
valen spune:
quote:pt. tine. imi imaginez cata fericire trebuie sa fie in sufletul tau cand faci asta...tare mi-e ca anul viitor pe timpul asta voi face si eu acelasi lucru. inca nu stiu daca sa-mi doresc sau nu, sa rad sau sa plang...pana una alta te admir.nikole, ti-am admirat baiatu: mai da' frumos mai e!!! Si mie mi se pare ca-ti seamanalucia, joujou, felicitari pt. copilasi!nma, ti-am admirat si tie d-ra frumusica;monjum, ce brunetele frumusele aipaticut aylin, eu una nu tin nici un regim dar incerc sa evit fasolea, varza, usturoiu'; spun incerc, pt. ca uneori mai gust si nu se intampla nimic. Si mai beau si cafea in fiecare zi ca o mama denaturata ce sunt si pana acum totul este bine. Poate fetita ta o avea un puseu de crestere ...nu-i bai daca o tii la san sa se potoleasca, o sa vezi ca-si va reveni in cateva zile. Eu pe Ines am scos-o afara la 3 zile si a fost ok deci nu vad de ce nu ai scoate-o si tu pe Alma, mai ales ca de acum e fata mare. Cel mai mult conteaza ce simti tu ca trebuie facut. Succes
Originally posted by gabiarama
Am uitat ceva in legatura cu adormitul copiilor.Nu de putine ori mi s-a intimplat sa ii adorm pe toti 3 odata :Dudu leganat pe picioare,Bogdan mufat la sin,iar Mihnea pe perna linga mine ,mingiiat pe cap .Si bineinteles nu lipsea povestea .E obligatorie GABI ,de 3 ori mama Poze