Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 24
nikole spune:
Lucia, felicitari, sa va traiasca baiatul, sa creasca mare si sa va pape urechile
Timi07 tu ai gasit arnica in Irlanda?Am mai auzit ca este ff buna, cicatrizanta , insa aici sub nici o forma nu voi gasi...din pacate!vad eu pe cine mituiesc sa-mi trimita din tara...
multumesc ptr "tratament" am sa incerc sa procur cele necesare.
Lia , am incercat cu crema de galbenele, nici un efect, poate ar fi trebuit sa insist, nu stiu...
sambata ma prezint iar la medic sa vad de data asta ce spune..
Simo, da, mandrul meu are buzele mele...
fug ca se scanceste pe aici...vad ca isi cam sfarcaie nasul, sper sa nu fi racit, asta mi-ar mai lipsi...
poze Kevinutz
paticut spune:
Buna ziua fetele dragi,
revenim si noi pe DC ... la scris ca de citit citim zilnic.. amandoi...
pentru miss popularitate dau si eu votul meu la: Simo, Jadi, Alina, Karli, Valen,Ggabiarama,.. sunteti mereu prezente. dati sfaturi indiferent daca s-au mai dat legate de acelasi subiect, aveti intotdeauna cuvinte de incurajare si de imbarbatare pentru oricare dintre noi...sustinerile au fost depline fie ca ne vedeati prima oara pe forum (si aici e cazul meu) fie ca eram deja "imbatranite pe lista"....
multumim pentru tot.. - periajul nu are ce cauta aici.
Jeni - meleoane de si un dulcic de la noi...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
AndraZ spune:
LuciaZ, felicitari pt puiut! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Vad ca ne indreptam cu pasi mari catre Clubul scutecelor! Uite ca au trecut si cele 40 de saptamani, s-au dus, puiutii au aparut.... Cred ca mie mi-e dor de burtik........daca ma aude aotziorul ca ma gandesc la bebe 2 cred ca ma
Anto, sper sa "dizolvam" clubul zombie cat mai curand, asa ca nu te obisnui prea tare! Spunei micutzei Sonia ca ai parat-o la noi poate tine faza asta si isi revine la program normal.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
greierash spune:
Pupici pentru toata lumea....
Nico multumesc pt raspuns cu sanul... e un pic mai bine l-am facut pe micutul meu doctorul meu personal si l-am pus sa insiste la sanul ala mai mult, am mai masat si eu si suntem pe calea cea buna...
Jadi tu ii dai sab simplex cate 15 picaturi la fiecare masa? o sa razi eu la inceput ii dadeam cate 6-8 picaturi de 3 ori pe zi ... si nu prea avea efect... Acum ne-am mai desteptat si ii dau cam la 2 mese cate 8-9 picaturi... Si al meu face ca si dodo al tau se incovriga si in somn, se agita rau saracutu...... As incerca si eu la fiec masa.. Noaptea ii dau doar o data pe la masa de la 3...
Mai fetelor copii vostrii ganguresc ca al meu a inceput de ceva timp cu "ingi" si cu "eeei" sau cam asa ceva si eu sunt terminata, sunt topita toata dupa el... Si rideeee si eu ma maimutaresc in toate felurile ca sa rada la mine.... Sa nu ma credeti nebuna .... doar am dat in mintea copiilor...
Dar e tare frumos sa ai un copilas..... e extraordinar...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
paticut spune:
pentru listuta din fata
data nasterii: 17 august 2007
ora 9.35
saptamana 41
greutate 3740g
lungime 52 cm
apgar 9
cezariana
multumesc simo
mamii spune:
hop sio noi la cafea....ALex vrae capucino:)) hi hi
Venim de la pediatruuuuuuuu numai cu veshti bune :)Avem deja 5600 si 60 de cm :)
Mi.a zis ca pana la 5 luni o sa am lapte ca daca a crescut pana acum asha nu are cum as mi se opreasca asha...laptele :)deci stau f calma !
In rest totul bine.Vaccinurile aici se fac dupa 2 luni si e tip mai multe vaccinuri in 1!si tre sa ne programam pentru ecografie la sholduri cred ca asa se traduce!
cine mai naste^???
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
paticut spune:
Lucia Z sa va traiasca copilasul, sa fie sanatos si numai bucurii..
sa traiasca toti copilasii crestinati.. sa fie binecuvantati de Dzeu ei si parintii lor..
Alina... ai avut dreptate. mulsul mai des a facut din nou sa inceapa angorjarea sanilor.. tasneste laptic din ei de fiecare data nu mult dar exista fapt pentru care cel putin 3-4 mese sunt cu laptic de la mine. nu e chiar extraordinar - as fi preferat si eu ca Jadi sa hranesc puisorul numai cu lapte de la mine dar multumesc lui Dzeu si pentru atat. macar sa tina.
Apropo de ceai de soc. eu stiu ca socul este cam toxic..se folosea in mod frecvent de fetele care voiau sa slabeasca....sunteti sigure?
Am vazut minunatiile de poze ale puilor vostrii si chiar daca ma repet cred ca generatia iul-aug 2007 sunt cei mai frumosi copilasi... sa va traiasca mamicilor si baietii si fetitele... am poftit si eu la fetite cu rochite.. sunt exceptionale iar Valen si Andraz detin topul cu fetele care pozeaza ca adevarate topmodele...sa va traiasca...
Karli... sa va distrati bine si sa aveti un botez pe cinste.. ne bucuram ca reusiti sa va relaxati si sa simtit bucuriile simple ale vietii de la tara asa la inceput de drum....din cand in cand mai trimite si tu astfel de povesti de alta lume sa ne faci sa ne simtim bine....noi te pupam dulce si te asteptam pe forum cat mai repede...pupi si adelutei karligugurutzei....
RalucaPio ...ai revenit?
cum va simtiti
o pentru toate fetele...
Timi07 spune:
Lucia felicitari, sa-ti traiasca feciorul!
Nikole parca ai scris ca te mulgi cat timp ii dai formula lui bebe...poti sa pui si lapticul tau in apa de baie. Aici mi-au zis sa folosesc laptele meu pt orice...ochisorii fetitei, zgarieturi, ranile de la sfarcuri...(si daca din diferite motive ma mulg sa pun si in baie)
Sper sa dai peste un doctor care sa te ajute s atreci peste problema asta.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Luna1 spune:
Lucia si Stefania felicitari.
M-ati terminat cu lipsa de popularitate.
Raspund si eu Ilenei caci am doi copii, dar unul mare. Al mare doarme singur fara probleme insa trebuie sa stau cu el in pat inainte de culcare sa ne dragalim nitel.
Eu zic ca ar fi frumos sa deschida capitol la scutece fata care a deschs capitolul si aici. Si ar fi frumos sa o facem vineri spre sambata noaptea. Si sa nu uitam sa predam stafeta la sept-oct.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
mamii spune:
nu mai shtiu ce fata intreba de epiziotomie.Eu ma spalam foarte des cu apa rece nu am folosit altcva.Nu m.a durut mult dekt kteva zile dar imi reaparuse durerea cand mi.au ieshit nodurile de la ata!Si adevaru e ca simteam k ma rup cand tuseam sau stranutam.
Acum intrebarea mea este C.M cat dureaza dupa nashtre??Ca la mine au trecut cateva zile bune si vad ca nu da nici un semn sa treaca....E normal??SA nu fie oare C.M???
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07