Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 25
Timi07 spune:
Simo profit de amabilitatea ta si de somnicul lui Sophie sa-mi fac si eu temele:
-scorul Apgar a fost 9,9 (pt ca moasa respectiva nu da niciodata 10-asa zice ea)
- Sophie a avut 52 cm
-am nascut natural cu epidurala (Doamne multzam ca s-a descoperit....)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Luna1 spune:
Mamii e bine sa mergi la dr caci s-ar putea sa nu fie ciclu mai ales ca si alaptezi.
Nikole eu la Cosmin stateam cu fundul in ceai de musetel caldut, puneam comprese reci. Acum n-am avut nimic caci m-am rupt putin.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Simo daca poti modifica si la mine ora nasterii in 19.03 caci se intelege dimineata in loc de seara.
Scriu cu cupilu in brate, ma duc sa o scot la plimbare.
Va pup
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
mamii spune:
Voua nu v.a venit deloc?!Eu am o prietena kre i.a venit la fix o luna de la nashtere si inca mai alapta ce.i drept nu exclusiv dar alapta.
Am inceput sa ma panichez pt k deobicei ma tinea 7 zile acum au trecut 9 si nimic..plus ca am folosit deja 2 pachete de absorbante.
Scz detaliile dar....m.am pus deja pe ganduri.Faza e ca nu simt nici o durere nici o usturime nimic la taietura deci???Uff.. pe 6 am programarea la gine... sa mai ashtept pana atunci sa vad cum stau treburile??
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
iulaug2007 spune:
Luna...buna idee....Am cautat in primul capitol si din pacate fata care a deschis subiectul nu mai e la noi
DAR Anya e prima care a anuntat in mod oficial sarcina....asa ca draga mea Anya-nepopulara ...asteptam sa deschizi un nou capitol vineri noapte la Scutece si sa predai stafeta fetelor de sept-oct in numele nostru
mamii spune:
La multi ani tuturor mamicilor cu numele de ALexandra si tuturor bebicilor Alexandru/Alexandra Multa sanatate si fericire
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
Luna1 spune:
Mamii nu este anorma sa vina ciclul asa repede insa de obicei cand alaptezi vine dupa mai multe luni nu apare asa repede. E ok sa fie si abundent dar cel mai bine verifica cu dr ca este ciclu.
Simo am verificat si eu si asa e. O asteptam atunci pe miss nepopularitate sa deschida capitolul la scutece (daca poate si vrea) maine noapte la 12.
Anya20 spune:
ei, m-ati omorat cu popularitatea!!!
ma bucur ca am onoarea sa deschid capitolul de scutece si va spun drept ca am emotii. cand am aflat de sarcina, am vrut sa deschid imediat un capitol nou la mamici, chiar vorbeam atunci cu valen. pana m-am orientat eu, era deja infiintat. din pacate, colega noastra a parasit odiseea asta, asa a fost sa fie. ma voi stradui ca pe 1 septembrie sa incepem o noua etapa impreuna, aici pe forum.
simo sau deni, am nevoie de ajutorul vostru in ceea ce priveste listuta care va sta la inceput de capitol. multumesc mult
PS: cum e chestia cu predatul stafetei pt mamicile de septoct?
Luna1 spune:
Pai te loghezi cu comunul iul-aug si intri la ele si le urezi nastere usoara si cateva cuvintele acolo din suflet din partea noastra.
AndraZ spune:
Fetelor, am recitit primele 2 capitole ale odiseei noastre....si m-a apucat o melancolie.... Doamne ce repede s-a scurs timpul! Chiar mi-e dor de burtik!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei