Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Intrebare pentru mami de 2 sau 3 copii: va adorm copii mai mari in prezenta lui bb mic?Pentru ca V. daca il tin pe Andrei cu noi in camera, sau il alaptez sau il tin cu mine nu mai adoarme pt ca e distras de el.Si uite asa fac slalom intre ei, plange cand unul, - dupa mama, cand celalalt de foame sau colici si e o adevarata provocare , mai ales somnul de seara.
Stiu ca am o cota de popularitate f scazuta, dar poate imi raspundeti si mie ceva!

Asta cu cota de popularitate nu o stiu, dar iti raspund pentru ca ma incadrez in categoria "mami de 2 sau 3 copii". Deci, eu pe Victor l-am invatat sa stea cu radioul deschis. De obicei pe Radio Cultural sau Radio Actualitati. Asta ca sa auda si ceva voci, nu doar muzica si pentru ca muzica sa fie diversa. Prin urmare, daca Stefan - piciul cel mare - vrea musai sa doarma cu mine, adica nu in camera lui, ci in cea unde e si cosuletul lui Victor, ii pot pune CD cu povestea preferata (pe care o ascultam in fiecare seara - eu disper, dar el nu), Pe Victor nu il deranjeaza. Asa ca dorm amandoi. Nu stiu cat ti-am fost de folos. Sper ca da, macar asa, prin sustinere. Si ca sa iti arat ca imi est draga, indiferent de "cota".

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ilenutza, nu ai de ce sa consideri ca ai cota de populatitate scazuta...sper sa nu crezi asta cu adevarat

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lucia felicitari ...s ava traiasca si sa creasca mare si destept

Fetele am si eu o rugaminte....mai stiti daca din fetele active mai este cineva de nascut? Sau fetele care ne citesc din umbra si nu au nascut inca...puteti da un semn? Sa stim si noi daca trecem sau nu la Scutece pe 1 septembrie sau mai asteptam.

Si inca un lucru...daca mai aveti date de completat pe listuta, uitati-va in dreptul vostru si vedeti daca aveti vreun X...sa le dati, sa nu trecem la noul capitol din viata X-ate ....Azi ma simt generoasa si o sa stau sa completez lista, asta daca am date de la voi (si faptul ca e urat afara si nu putem iesi nu are vreo treaba cu generozitatea mea

Astept.....

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

Ilenutza, nu ai de ce sa consideri ca ai cota de populatitate scazuta...sper sa nu crezi asta cu adevarat

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Se face Miss Popularitate? Atunci eu si JADI meritam puncte in plus ca ne ocupam cel mai mult de lista cu pricina...

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Simo, poti trece la mine ora 12.10 si 52cm. Aici aveam X-uri.
A! Si daca s-ar organiza Miss Popualritate tu ai avea votul meu nu doar pentru munca organizatorica, ci si pentru spontaneitatea si inteligenta raspunsurilor. Glumite fine, spuse atunci cand e cazul. Cu bun simt si grija pentru fiecare.(Daca m-ai cunoaste ai sti ca nu-mi sta in fire sa periez oamenii. Deci tot ce scriu e pe bune.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Se face Miss Popularitate? Atunci eu si JADI meritam puncte in plus ca ne ocupam cel mai mult de lista cu pricina...

Le meritati din plin!

Uite la mine ar fi ceva de completata la listutza. Iti dau mai jos datele corecte ale Marei ca sa fim si noi ca la carte:

Data nasterii - 13 iulie 2007
Ora - 13.15
Varsta - 38 sapt
Greutate - 3300g ( am aflat cand am facut certificatul de nastere ca de fapt nu a avut 3600g, ci 3300g...greseala de cantar/tipar )
Lungime - 52 cm
Apgar - 8/9
Cezariana

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Azi stau logata cu ID-ul comun.

Oana iti lipseste si nota...desi la Scutece nu cred ca o mai trecem....

Simo

Mergi la inceput

Atunci scriu si eu metodica, ca Andra

Data nasterii: 12 iulie
Ora: 12.10
Varsta: 38 sapt.
Greutatea: 3050g
Lungimea: 52cm
Apgar: 9
Cezariana

Mergi la inceput

Voiam sa spun "metodic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si de la noi,

Scriu pe fuga, ca de obicei, ca vreau sa merg pe afara cu pitica.
Sunt si eu in clubul zombie, s-a sculat din ora in ora ultimele 2 nopti. Sper sa vada ca o parasc si sa-si bage mintile in cap. Dar chiar si asa nu pot dormi ziua.

Ilenutza, la noi eu ma ocup de cea mica si sotul de cel mare. Victor nu adoarme singur si de cand am fost eu la pat s-a obisnuit sa-l adoarma sotul. In schimb daca o vede pe Sonia la noi in pat, ca sta acolo sau ii dau sa manance zice ca vrea si el "dodo" (adica nani), pune capul pe scutecul ei, dar nu adoarme. Stiind cum plangea el cand era mic, le-am pregatit camere separate, nu cred ca ar putea dormi cineva cu ea cand plange de colici rasuna toata casa.

Lucia, felicitari, sa va traiasca minunea.

Felicitari fetelor care au facut botezul, sa va traiasca micii crestini.

AM admirat copii frumosi la Jadi, Andutzi si Nikole, sa va traiasca, sunt superbi.

Stefania, bine ai venit, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii. Ma bucur ca ai nascut cum ai dorit, are o greutate excelenta micuta.

Va las ca scartie printesa, pupaturi si o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput