Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 22
nikole spune:
cafele peste cafele, dar un ceai de tei nu-mi ofera si mie nimeni, ca in tara asta nu exista asa ceva....
am si eu o intrebare pentru fetele cu epiziotomie...la cat timp dupa nastere s-au ameliorat durerile???eu am aproape o luna si inca doare raaaaaaau, as mai naste inca de o mie de ori decat sa mai suport usturimile astea...
am mers la dr , dpdv medical se vindeca frumos si arata bine...de unde atat, ca m-am uitat in oglinda si sincer mi s-a facut mila de mine , zona pare inflamata,nu mi se pare in regula deloc...
ma scuzati de detalii, dar nu mai stiu ce sa fac, nici sa stau in fund nu pot...
hai pleassssse ziceti-mi si mie un leac ceva ca inebunesc...
Simo, superba povestea nasterii lui Mateias!!
poze Kevinutz
Simo78 spune:
nikole ti-a trecut raceala? De epiziotomie nu stiu ce sa zic, eu cu ceza deja nu o mai simt (operatia mea, evident, nu epiziotomia ta )
Ce face Kevinutz? Te-ai obisnuit cu el si cu noul program? Eu da, insa visez la noaptea aia cand o sa dorm de seara pana dimineata fara intreruperi ...Ce insomnii...cum pun capul pe perna cad secerata...iata ca e un leac si entru asta
Te pup, astept vesti de la tine, si nu in ultimul rand poze.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
nikole spune:
quote:
Originally posted by Simo78
nikole ti-a trecut raceala? De epiziotomie nu stiu ce sa zic, eu cu ceza deja nu o mai simt (operatia mea, evident, nu epiziotomia ta )
Ce face Kevinutz? Te-ai obisnuit cu el si cu noul program? Eu da, insa visez la noaptea aia cand o sa dorm de seara pana dimineata fara intreruperi ...Ce insomnii...cum pun capul pe perna cad secerata...iata ca e un leac si entru asta
Te pup, astept vesti de la tine, si nu in ultimul rand poze.
Simo de Matei Hisham
Offfff, strig in gura mare,ca as fi preferat cezariana, sincer...din motive pe care evit sa le postez aici:((....
nu-s destul de frustrante durerile astea, acum de cate ori tusesc simt ca ma rup in doua efectiv, ceea ce imi da o stare de nervi si agitatie...
Simo, Kevin e ok, acum ca ii dau numai formula doarme bine, cateva ore bune dupa care se trezeste cu o foaaaaame, si papa iar, mai stam de vb, mai doarme iar...si tot asa,isi face munca ...papa doarme, plange...asta-i meseria lui ptr moment.
Cand ii dadeam numai tzitzi, dormea f putin, il puneam la san la fiecare 2 ore, cateodata si mai des...dar asa rezistam si ma chinuiam ca nu dormeam mai mult de 3 ore pe noapte...
tocmai am pus pozici noi facute zilele trecute!
cu foc pe toata lumea
L-am admirat si noi pe Mateias...cuvintele sunt deprisos!!!
Superb bebika ai facut, sa va traiasca , si sa-i faceti o surioara la fel de reusita!
poze Kevinutz
ilenutza spune:
Valen, Anya, Nmams de raspunsuri.Sunteti niste fericite pt ca bb mare nu are probl cu adormitul.Poate unde V a stat singur la mama atata vreme inainte sa nasc il face asa mamos.Si no way sa adoarma singur
mie mi-l cam jumuleste pe Andrei, o data e "MAI-MAI", de 2 ori "bataie", nu-i pot lasa singuri deloc deocamdata!
Anya, nu fii modesta, tu esti cea mai populara aici
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
liadorian spune:
Nikole, eu am una bucata epiziotomie in curs de cicatrizare. Probabil sunt un caz fericit, n-a usturat deloc, a durut un pic primele 3-4 zile. Aici, moasa mi-a dat o reteta pentru Ketonal supozitoare. Nu-s tocmai recomandate in timpul alaptarii, dar n-am folosit decat in primele 2 zile, cate 2/zi. In urmatoarele 2 zile am pus unul doar dimineata si a fost ok. Si in plus mi-a mai recomadat Baneocin, o pudra care n-a lasat epiziotomia sa se inflameze.
Acuma, la cat de dioferite sunt sistemele medicale de la noi si de la voi, nici nu stiu ce sa-ti spun. Oricum, daca s-a inflamat nu e in regula, ar trebui sa te vada un medic.
Fa-te repede bine! Pupici feciorashului!
Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
AndraZ spune:
Neata fetelor!
Acum ne-am trezit si noi pt ca aseara au venit nasii in vizita si am stat la taclale pana noaptea tarziu. Pitica nu a iesit ieri din casa fapt pt care a avut o noapte foarte agitata si abia abia mi-a dormit.
Nico(Nma) am vazut pozele cu Andra si e o bomboana de fata! Si mi se pare mie sau seamana cu tine? Iar tu arati super bine si foarte fericita!
Nikole, sper sa iti treaca durerile de la epiziotomie cat mai repede. Din pacate si eu tot cezariana am, asa ca nu te pot ajuta cu sfaturi la obiect. Poti incerca sa pui niste comprese cu ceai de galbenele. Stiu ca este cicatrizant. Si poate ajuta. Am vizionat pozele cu Kevinut: e dulce foc! Si are niste falcutze si niste ochisori....
Karli, bine ai trecut pe la noi si asteptam cu nerabdare sa te intorci! Petrecere frumoasa la botez si sa-ti traiasca pitica. Poate dupa ce o crestinezi ne pui si noua niste poze sa vizionam si una bucata de Adeluta Karligugurutza!
Anya, Valen eu cred ca aveti cea mai mare priza la public, iar sfaturile voastre sunt binevenite intotdeauna.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Timi07 spune:
Nicole iti scriu ce mi-a fost mie recomandat de moasele de aici:
- tablete arnica de 4 ori cate 2/zi
-witch hazel drop (e o solutie transparenta pe care o pun pe absorbant)
-2 bai pe zi, cada umpluta doar pe un sfert in care pun o cana de lapte +10 picaturi de tea-tree oil + 10 picaturi de lavander oil
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Simo78 spune:
nikole Kevin e tare tare dragalas ...are cumva buzele tale?
Mi-a placut cosuletul galben.
Mai Karli abia astept sa te intorci la civilizatie, imi lipsesti. Petrecere super si pupici Adelutei pana devine alba
Anya, Valen ...hehehe!
Simo de Matei Hisham
LuciaZ spune:
Buna ziua fetelor!
Vreau si eu o cafea, va rog.
Azi dam raportul:Pe 26 august la ora 23,50 s-a nascut natural, cu peridurala, putzica al nostru, Cristian. A avut 3,900 kg, 56 cm, Apgar 10. Nastere declansata la 41 sapt.
Si sa ma mai laud...am stat la rezerva la et.1. Ne-am internat pe 26 la ora 13,45 si am iesit pe 29 , adica ieri.
40+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea