Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 16
mamii spune:
brazuca sa shti ca o prietena mi.a recomandat chestia asta fetita ei dormind numai pe burta.Si pentru ca nu reusheam sa il dau jos de pe umar am zis hai sa vedem dak pe burta merge si a mers!nu functioneaza mereu dar de cele mai multe ori da!dar imi e frica sa nu se sufoce cu toate ca am pernita deaia mica cu gauri.Si seara stau cu frica in san... sunt cu okii pe el daca il pun pe spate nu mai doarme dekt dak e praf de oboseala.Uff..
andutzy spune:
Buna dimineata!
Si eu am curiozitatea asta cu dormitul pr burta. Si mai am o durere cu curatatul nasului: cum si cand? Doar la nevoie sau mereu? cu pompitza sau doar cu mult ser?
lorina, trebuia sa-ti arati putin coltii lui tanti aia...
Sa stiti ca am vizionat si eu niste poze de baieti zilele trecute, mai exact ai lui Jadi la mare si a lui Simo. Super dragalasi!
Jadi, vroiam chiar sa te intreb cum a fost drumul la mare cu 2 copii mici si daca cumva mai ai lista de "necesare de ous in bagaj", nu de alta dar de azi intr-o saptamana mergem si noi
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
brazuca25 spune:
Hai ca am pus-o si eu pe burta sa vad ce face. Deocamdata studiaza problema cu suzi in gurita. Somnik parca i-ar fi asa ca poate merge sa doarma si asa. Oricum, mai bine ziua cand o vad eu ca e OK si nu se sufoca.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
X-ray spune:
'neatza si de la noi.
nico ma bucur ca sunteti bine acum.ai o dr de fam sa o impusti nu alta.schimb-o sau apeleaza doar pt strictul necesar.saraca de tine nu-i de ajuns ca si la alex te-au taca-taca la cap toti cu alaptatul acum au trecut si la andra.eu nu stiu ce au oamenii astia in ziua de azi.pe cuvant ca nu ma intreaba majoritatea cu ce o hranesc si ce ceai ii dau.deja devin irascibila cand aud cuvantul ceai.pai ce laptele meu nu e mai bun decat un banal ceai?hai ca iar ma ambalez degeaba. valcencei mele dragi.acum ca-mi schimb masina sper ca cel tarziu in februarie sa dau o fuga pana in valcea si abia astept sa va vad pe toti.
mami elisa mea doarme numai pe burtica.cu cateva capitole bune in urma scriam ca este imposibil sa se sofoce,din contra e o pozitie care-i calmeaza burtica si o linisteste. ei cand isi intorc capul se sprijina pe barbitza si efectiv nu au cum sa se sufoce.ca sa nu mai zic ca de multe ori mai baga o tura de ragaiala cand o pun in pat desi mi-a ragait pe umar
lavinia ma bucur ca am citit vesti bune despre cele doua frumoase L.
simo subscriu parerii generale matei e de-al nostru.si e tare scump
jadi sa-ti traiasca baietii sunt tare frumosi.sa ne chemati si pe noi la nunta
blankar ti-am raspuns la subiectul tau.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
lorinaoo1 spune:
Simo multi pt tine si Mateiut. Acu', na, med de fam se poarta frumos, dar ma simt aiurea cand face remarca aia "Si ciuperca e tot acolo...". Eu a trebuit sa iau antibiotice in spital si apoi acasa pt ca am "cules" de la spital (offf, spitalele astea, cica sunt mediu steril, vax albina )un streptococ din grupa D (care cica e specific spitalelor, numa' de acolo se ia ). Am ajuns o paranoica, sunt asa de sensibila incat de multe ori culeg de cine stie unde cate ceva . Mai am un pic si folosesc peria de sarma
Mamii fetita mea nu doarme pe burtica nici batuta . Nu vrea si gata, plange cand o pun in patut asa sau pe burtica mea.
Candidoza bucala e identificata prin depozite branzoase albe pe limba, seamana cu resturile de lapte de la regurgitat. Cica ar trebui sa treaca in max 14 zile, dar a mea are deja aproape 2 luni si nu mai scapa de ea. Nu s-a intins, cred, pe gatut, desi acum ma intreb daca nu cumva "fornaiala" aia n-o fi de la asta. Din pacate, med de fam nu a avut timp de noi luni, asa ca lasam pana dupa botez vizita la ea.
Maine ne crestinam si noi . Lorinuta are o rochita alba frumoasa cu panglicuta de pus pe cap si cu botosei asortati , iar mami se va delecta maine cu un drum la coafor pt un nou look , iar sambata vom chiui si topai cu prietenii si rudele
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
mamii spune:
lorina mi.ai dt de gandit!eu joi ma duc la pediatra si iti zic si tie ce mi.a zis.
Bebitoiull meu nu regurgiteaza deloc!E o problema???Doar ragaie.
lorinaoo1 spune:
Mamii eu cred ca nu e vreo problema daca nu regurgiteaza, atata timp cat ragaie cum trebuie. Si nu te impacienta cu candidoza aia. Ar mai fi un semn sa o identifici - mameloane inrosite si dureroase. Daca nu ai astfel de probleme, e ok.
Sa mai completez ce-mi aduc aminte...
Deni se cunoaste ca esti o mamica experimentata, ai avut curajul sa mergi la mare cu strumfii tai frumosi Eu inca nu am curajul asta, e ceva drum de la Iasi pana la mare
Alina.a poate am omis eu, dar vrem pozici de la botez . Voi parca l-ati avut pe 25, nu?
Simo eu zic ca Matei are ochii lu' taticu, in rest e de-al nostru
Lia asteptam poze si de la voi
Vazut si pozici de la botezul lui Horia
Bubulina asta a mea cred ca trece printr-un puseu de crestere, mai are un pic si ma mananca de pe picioare
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
Simo78 spune:
Lavinia offff streptococul ala de la Cuza!!!!Nepotelul meu a luat stafilococul ala de face furunculi...si a facut bietul de el un grup de 7 dupa cap, var`mea nu stia de ce plange, il lua in brate, il apuca fix de bubele alea si urla bietul de el de se invinetea! Tare m-am temut si eu sa nu ies cu ceva de genul din spital (de asta am si fugit din spital...v-am zis ca am plecat cu semnatura ca imi asum responsabilitatea? )
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei