Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

alina.a sunt si eu o viitoare mamica care va naste la Seged cu acelasi dr. ca si tine .Daca nu te deranjeaza imi dai si mie niste detalii referitoare la nastere? este subiect deschis pe numele dr. sa nu ii plictisim pe ceilalti
Mersi anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Scrisori ale copiilor catre Dumnezeu:

“Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in
biserica, iti arat pantofii mei cei noi.”

“Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul
acela din Biblie.”

“Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu
portocaliul, pana ce n-am vazut apusul de soare, ce
ai facut marti seara. A fost tare misto...”

“La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate
faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?”

“De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?”

“Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac.
Nu-i bai, nu?”

“Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala
a iesit asa?”

“De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in
loc?
N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?”

“Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK,
dar cum de nu le incurci intre ele?”

“Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?”

“Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el
copil. Cat de vechi esti?”

“Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat
pentru un catel.”

“Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si
taticul a fost tare nervos si a spus niste lucruri
despre Tine ...dar te rog sa nu-i faci rau!”

“Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am
cerut nimic. Poti verifica.”

“Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut
si acum nu-i nici una? Cum se poate, ca in ultima
vreme n-ai inventat nici un animal nou? Sunt numai
acelea vechi.”

“Doamne, Te rog, sa mai pui o sarbatoare intre
Craciun
si Paste!”

“Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorit, daca aveau
camere separate. La noi, cu frate-meu
functioneaza. ..”

“Pun pariu ca e foarte greu sa iubesti pe toti de pe
pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu
merge.”

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by nma

Anya
Jeni sper ca i-ai spus si mamei ceva legat de ceapa. Eu am avut cateva discutii cu mama si soacra la Alex asa ca acum e super. Pe mama o sun si ii spun sa-mi faca cumparaturile. Nu vine la mine fara sa ma sune desi sta in blocul vecin. E drept ca nu ma ajuta prea mult, dar si pt cumparaturi e ok. Soacra a venit cateva zile si a stat mai mult la bucatarie.

Am trimis niste perle pe adresa comuna.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Evident ca i-am spus, ca nu m-am putut rabda !
Ieri cand am fost la plimbare ne-am cumparat pantaloni scurit de blugi. Adica trebuiau sa fie scurit, da ne sunt cam maricei, da imi sta foarte bine in ei. Am trimis poza pe mailul comun. Iar maine facem o luna !Asa ca facem cinste la toata lumea cu o !
Deasemenea La Multi Ani (luni) si celorlalti baieti si fetite nascute odata cu mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata la o cafea

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza la si de la mine! Azi sunt matinala ca a fost fomista fii-mea si nu m-a mai lasat sa dorm de pe la ora 4. Asa ca acum profit si mai lucrez umpik pana se trezeste ea. Si=asa parca are radar cand ma simte la calculator se trezeste urgent.

Am fost si noi la doctor ieri si ne-a laudat pt cum am crescut. Are gogoshik 4.200 la o luna si 1 saptamana. Vorba lui Simo, ma simt tare mandra ca a facut falcutele astea numai cu laptik de la mami.
Am vorbit cu dr si despre fontanela adancita si mi-a spus sa ii mai dau si ceai in perioada asta caniculara pt ca se deshidrateaza. Plus ca face kk cam moale si mi-a dat sa fac o coprocultura sa scapam de griji.

Depresia mea...e pe-acolo prin capul meu ascunsa bine. Mai apare din cand in cand. Sper sa reusesc sa ma aerisesc putin zilele astea si sa ma mai linistesc.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Votez si eu pentru STRUMFI. Mi se pare dulce rau de tot.

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

La multe lunisoare lui Matei

Andutzy sa fie sanatos crestinul Horia

Anya noi suntem bine, Lorinuta nu are displazie de sold , dar mai chinuim un pic fata la 3 luni ca sa confirmam rezultatul.

Oana cum mai merg plimbarile? Chiar ca esti curajoasa

AndraZ, Mamii eu reusesc sa-mi mai potolesc odrasla dansand cu ea prin camera pe muzica de la tv, inafara de rock . Cu ocazia asta fac si eu miscare, ridic putin picioarele in laterale si ma apuca o febra musculara dupa aia...

Siminoc, Irinusha, Oanabb, Lachi pe unde mai sunteti?

Asa, acum am si eu 2 mici nelamuriri:
1. cupilu' meu are scaune cam verzulii-inchis; face normal si la consistenta si la nr. O fi vorba de vreo tranzitie de-a ei sau e temporar?
2. nu scapam de candidoza bucala, desi curatam limba zilnic si ma dau si eu cu glicerina pe sani; igiena mea e la ordinea zilei. Voiam sa va intreb cam cat de des ar trebui sa curat limbuta Lorinutei si daca exista vreo alternativa mai eficienta, ca mi-e ciuda cand merg la med de fam cand tot face observatia ca nu ne-a trecut ciuperca aia din gurita, desi fac toate eforturile pt asta. Ma simt ca o tarancuta proasta - mai stiti, poate-oi fi

Pupicei la toti strumfii si la mamicutele lor

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia imi pare bine ca mai dai cate un semn de viata, mii de pupici Lorinei si ne bucuram ca e ok cu piciorusele. Nu mai lasa med de fam sa te trateze ca pe o tarancuta proasta, poate sa vb cu tine si ca o intelectuala ce esti. Am patit si eu asa cu o idioata de asistenta la copii. s-a luat de mine din cauza iritatiei lui Matei de la lenjeria lor "sterilizata", ca sa tin o igiena mai stricta...i-am explicat eu de la care igiena era plin de bube copilul meu

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetili

pheew ce ash bea o cafea cu cofeina..... imi cad okii..

Mai fetelor imi explciati si mie cum se manifesta candidoza asta bucala la bebici??Al meu are si el alb pe limbuta si putin pe cerul gurii dar pediatra cand am fost cu el la 11 zile mi.a zis ca e normal si sa nu ii dau nimic.Sa ii mai zic odata??

Eu cu soacra m.am facut putin mai nesimtita dar ma calca rau pe batatura nu ii zice copilului dekt 'ce ti.a facut mami aia rea' 'e rea mami cu tine zi ca o bat eu' 'hai du.te la mata'...... Ma bucur ca inca nu o ia in seama dar mai tarziu ii voi atrage atentia momenan nu vreau sa ma mai stresez.

Daca il pun pe bebe sa doarma pe burta se poate sufoca in somn??Poate e o intrebare idioata dar... chiar ash vrea sa aud nishte pareri.

Si acum ca m.am aerisit vorbind..Good morning everyone :)

Mergi la inceput

mamii sa stii ca si eu am curiozitatea asta cu dormitul pe burta. Am vazut copii mai maricei care dorm asa, dar a mea nu prea se omoara dupa pozitia asta nici treaza. Pe burta doarme doar daca e asezata pe burta mea nu in pat.

Mergi la inceput