Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cum pun pozele ca sa nu se vada lincku si sa apara 'aici' ala subliniat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Lavinia offff streptococul ala de la Cuza!!!!Nepotelul meu a luat stafilococul ala de face furunculi...si a facut bietul de el un grup de 7 dupa cap, var`mea nu stia de ce plange, il lua in brate, il apuca fix de bubele alea si urla bietul de el de se invinetea! Tare m-am temut si eu sa nu ies cu ceva de genul din spital (de asta am si fugit din spital...v-am zis ca am plecat cu semnatura ca imi asum responsabilitatea? )

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Urat tare, brrr Si eu ma temeam de stafilococi si alte alea pt bebe (mai ales ca inainte de a ma interna fusese un stafilococ auriu "la moda" pe acolo), dar a scapat, nici macar un simplu eritem nu a facut, dar s-a capatat cu candidoza asta. Ar trebui sa se faca niste controale mai dese prin spitale ca sa nu se mai doarma "in post"

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia problema cu "gandacii" astia din spitale este ca sunt foarte rezistenti, degeaba fac ei mii de controale. Nu putem decat sa facem noi tot ce putem sa ne ferim. Asta e!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!

Am revenit si noi, din pacate nu in cea mai buna forma
Eu am racit groaznic,ma simt f slabita, am facut o bronsita urata , motiv ptr care nu ii mai dau tzitzi lui bebe care e f agitat, doarme putin se trezeste la fiecare doua ore irascibil, plange....si eu nu stiu de ce!!!

Acum papa numai formula si mie mi se rupe sufletul cand vad cat lapte arunc...sper sa-mi revin cat de repede sa-l pot alapta din nou la san...

acum trebuie sa fug , iar se maraie, offfffff...
va pup pe toate

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, am o intrebare la voi: daca iau galactogyl, dar eu am -sa zicem- laptik suficient, nu cumva declansez furia laptelui? Nu mai bine stau eu potolita? Ce ziceti?
Si inca ceva: am reusit ieri cu greu sa fac o proba de muls si am scos 40 ml de la un san...la ceva timp dupa curgea din nou. Oare o fi suficient? S-o hrani bb bine? Asta pana la urmatoarea cantarire...
Pupicei!

Mergi la inceput

pus pozici http://www.flickr.com/photos/11788157@N02/1264349231/in/photostream/ enjoy:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza si de la noi. Eu sunt in continuare zombi dupa a 4-a noapte nedormita. Bb plange de durere de burtica, am incercat bonisan, muguri de tei argintiu - fara efect. De azi am inceput sab simplex, sper ca va da rezultate. Mamicile care dati la copii sab simplex : cum il dati ? Cate picaturi, de cate ori pe zi, inainte sau dupa masa ? Ca nu scrie foarte clar pe prospect. Lavi, dupa cele descrise de tine, al meu are sigur candidoza bucala. Ce ii fac? Cu ce sa il curat ? Help, pls..

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Violeta stai linistita ca nu are un asa efect devastator Ia o lingura si vezi ce se intampla.Si eu mai iau cate o gura din cand in cand, dar mai ales dimineata pentru ca noaptea secretia de lapte e mai a mare.

Ashera imi pare rau sa aud ca nu ai dormit.Stiu ce rau e!!!
Mie mi se linisteste f bine in wrap( ziua) sau noaptea pe pieptul meu - eu stau mai la verticala si il tin acolo, ii masez burtica si ii trece.
Sab simplex ii mai dau si eu, 15 pic. de 3 ori pe zi inainte de masa.Poti incerca si debridat, 2,5 ml pe zi.

Eu iii spal zilnic gura cu glicerina cu nistatin si ii spal nasul cu ser fiziologic.A, si ii spal si ochii cu ser fiziologic.
Noi suntem la maaaare departare de Bucuresti - adica la mare- , suntem aici de 3 sapt.
E vreo fata din Cta amatoare de vizite?

Am fixat si noi botezul, sapt viitoare merg in Buc sa rezolv cu tinutele de botez si cadoul nashei, apoi ne intoarcem in Cta ( aici facem botezul)

Va pup dulce si imi pare rau ca nu am timp sa va citesc si sa vorbesc cu voi!

O pajiste de

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sunt o mamica de septembrie-octombrie cu bebe Mario 13 zile si am niste probleme cu el si poate s-a mai confrruntat si altcineva cu problemele acestea si ma poate ajuta. Ii dau de mancare la san si completare biberon Nan1. Dupa ce a mancat plange cam 1 ora si apoi adoarme sau varianta 2 adoarme si se scoala cam dupa 1hsi jumate si incepe sa planga. Nu ii este foame, este schimbat am verificat si cred ca il doare burtica. Pe deasupra este cam stricat la stomac si nu stiu ce sa fac. Febra nu are, de luat in greutate a luat in schimb. Ma gandesc ca ar avea colici...dar din cate am inteles acsetia apar dupa 6 saptamani. Pentru stimularea lactatiei iau Galactogil si ceai de anason cu chimen - nu stiu daca este vreo legatura...dar .....

betty78 cu Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

betty nu stiu daca te ajuta cu ceva raspunsul meu dar bebelushul meu a avut nishte reprize de colici la 2 saptamani si cva deci eu zic ca exista.Acum nu le mai are si are cam 7-8 sapamani si sper sa nici nu mai reapara :)
Mai asteapta si alte pareri.
Sanatate bebitului

Mergi la inceput