Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andutzy, frumoase poze de la botez, frumosi barbati ai acasa . Nu as stii ce sa te sfatuiesc cu bagajul de mare mai ales ca tu mergi la ai tai, cred ca mai important e bagajul celui mare ca pentru cel mic nu mi-a trebuit cine stie ce, nu i-am luat decat haine, vigantol si bonisan, apa de mare, suportul de baie si samponul! Si esti in oras asa ca daca lipseste ceva, dai o fuga sa cumperi!

Alina.a nu mi-ai zis nimic de leagan! Eu taman am venit de afara unde adormise si mi l-a trezit una de la etajul 1 ca plesnea usa de la balcon si l-am readormit in leagan dar daca intrerup leganarea se trezeste si el asa ca il las sa doarma ca ieri am vrut sa il mut si la revedere, m-a foit de la 12 la 20!

Violetan, poti lua galactogil, parerea mea e ca actioneaza dar nu cred ca duce la febra laptelui! Si ceea ce mulgi tu e incomparabil cu ce suge copilul, stiu de la Alina ca exista si un asa numit "blocaj de pompa"! Da-i san si nu mai te gandi aiurea!

Betty, suplimentul este mai greu de digerat in plus daca ii dai biberon si nu il ragai cum trebuie, poate avea probleme de la prea multe bule de aer in stomac. La bibe se inghite mult aer si poate asta il nelinisteste! De ce nu incerci sa ii dai san cat mai mult si sa renunti treptat la supliment! Altfel nu reusesti sa reglezi productia de lapte! Si ce inseamna stricat la burta? Miroase kk urat? Ca tip diaree fac toti copiii dar asta nu inseamna ca au diaree, scaunele tari apar mult mai tarziu, chiar dupa diversificare! Eu la Vlad primele gloantze le-am avut in jur de 1 an! Galactogilul si ceaiurile de lactatie nu nelinistesc copilul!

Ile, daca stiam, ne vedeam saptamana trecuta! Va urez un botez frumos!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

vio, poti lua si galactogil daca doresti neaaparat. nu faci furia laptelui. dar nu inteleg de ce te mulgi...e pacat. o sa-mi raspunzi ca vrei sa stii cat papa bb....in primul rand, bb suge cu gurita mai mult decat poti scoate tu cu pompa. el nu mananca o cantitate constanta la fiecare mas. uneori poate trage 30ml in 20 minute, alteori 120 in 5 minute. asa ca proba suptului sau musul laptelui dat apoi cu biberonul nu fac decat sa nevrozeze si nu au nici o semnificatie. in plus, bb poate sa-ti refuze sanul, daca insisti sa-i dai biberon si e pacat de atata lapte.

Mergi la inceput

Mamii, frumoase poze, sunteti tineri amandoi si copilul este superb! Sa va bucurati de el si sa creasca odata cu voi .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sarna frumos jadi

Mergi la inceput

Ca bine zici tu mai Alina! Eu am ajuns la parerea ca in Romania nu sunt suficiente surse de promovare a alaptarii si mai mult de atat nu poti gasi sprijin privat daca doresti consiliere! In plus pleci din spital mai vaca decat ai fost la internare si nimeni nu te invata nimic. Cred ca ar fi de succes o afacere bazata pe consiliere la domiciliu in aceasta problema! Ce zici, te bagi?

quote:
Originally posted by Anya20

vio, poti lua si galactogil daca doresti neaaparat. nu faci furia laptelui. dar nu inteleg de ce te mulgi...e pacat. o sa-mi raspunzi ca vrei sa stii cat papa bb....in primul rand, bb suge cu gurita mai mult decat poti scoate tu cu pompa. el nu mananca o cantitate constanta la fiecare mas. uneori poate trage 30ml in 20 minute, alteori 120 in 5 minute. asa ca proba suptului sau musul laptelui dat apoi cu biberonul nu fac decat sa nevrozeze si nu au nici o semnificatie. in plus, bb poate sa-ti refuze sanul, daca insisti sa-i dai biberon si e pacat de atata lapte.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

ca bine zici jadi va.ti face o afacere frumoasa si mamicile ar fi mai linishtite.Ca unde te duci auzi numa faze de genu:nu ai lapte destul, nu e bun laptele,mulge.te daca are nush ce culoare e acrit!..si aberatii deastea.Aici in maternitate nu le da nici o gura de lapte dekt in cazuri extreme gen mamica e bolnava si nu poate alapta sau chestii deastea si de fiekre data knd te duci la asistente te ajuta sa inveti sa schimbi copilul sa il speli sa ii schimbi compresa de la buric cum sa il tii cum sa il ragai si toate cele un ajutor foarte important!

mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri!
Alina/anya, eu am incercat o singura data sa ma mulg, si asta doar din simplul motiv ca intrasem in panica si am bocit pana l-am speriat pe vali ca nu cred ca am lapte suficient, din moment ce bb vrea la san tot timpul si maraie la san, se agita si scuipa sanul. Probabil ca il durea burteeka, stiu eu? Nu i-am dat pana acum laptic decat de la san. Fara compltare, fara nimic. Dar ce ma fac cand ma intorc la birou?? Si asta se va intampla pe la 3 luni. Nu ar trebui sa ma mulg sa-i las in bibe? Ca sa nu mai spun ca bb a refuzat cu un plans groaznic sa pape din biberon ce am muls eu ieri. I-am dat cu linguritza pana la urma putin din el...nu cred ca mai repet experienta prea curand. Ufffffff...e o perioada frumoasa, dar extrem de stresanta. Mi se pare ca gresesc tot timpul si nu ma pot linisti. Doar voi ma faceti sa ma simt mai bine cand vad atatea experiente similare sau noi...Pupici nenumarati si multumim nonstop pt rabdare si sfaturi si incurajari. Eu personal te declar regina DC

Mergi la inceput

si haide.ti sa ne mai descretim fruntile

Perle de la banci:

- Am scos totzi banii de pe card (Credit Card)!!! Acum ce se întâmplă??? Îmi mai datzi altul?!?
--------------------------------
- Vreau sa fac si io o extractzie din contu' firmei !!!
- Am venit (persoană juridică) să-mi datzi extractu' de cont !!!
- Am venit să plătesc banca !!! (o rată la un credit)
- Bună ziua !!! Am de plătit si io niste rătzi !!! (rată - rate - rătzi conjugat la persoana a 15-a plural) (Solicitare facută de un domn elegant imbrăcat la 4 ace cu un diplomat de piele si un celular ce "răgea" manele)
- Doamnă vreau să scot si io bani de pe ăsta (Un card de salariu)
- Mergetzi cu cardul la ATM, îl băgatzi in aparat, tastatzi PIN-ul si îi spunetzi acolo căt vretzi să scoatetzi !!!
după căteva minute, aceeasi persoană în fatza ATM-ului:
- Cinci milioane (în soaptă) !!!
- Cinci milioane (putzin mai hotărât) !!!
- Cinci milioane (răspicat) !!!
- Cinci milioane (cât l-au tzinut plămânii) !!!
- Doamnă i-am dat banii si factura ș
si nu mi-a mai dat rest !!!
- Cine ?!?
- Automatu' de-afară !!!
după mici investigatzii se constată că este necesară echipa de interventzii deoarece bunicutza respectivă a reusit să îndese literalmente în fanta de card a ATM-ului banii si factura telefonică (cu plic cu tot) !!!!
Doamnă, nu vă merge tonomatu' ?!? Că vroiam să-mi scot si io banii !!!
- Nu vă supărați, când alimentatzi bancomatul?!?
- De-abia ce l-am alimentat acum un sfert de oră !!!
- Păi am vrut să scot 500.000 si mi-a zis "Insuficientzi bani in cont" !!!
Dacă e card internatzional pot să-l folosesc si in Spania !?! (ăsta cred că era un "căpsunarist")
- Nu vă supărați am si eu o problema urgentă !!! Sunt disperat !!! Mi-am pierdut cardul si mi-e să nu rămân fără bani.
- Stați linistit pentru că cel care-l găseste nu-l poate folosi atâta timp cât nu stie PIN-ul !!!
- Păi aici e buba!!! Mi+amm notat PIN-ul cu Marker Permanent pe spatele cardului ca să nu-l uit

mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Ca bine zici tu mai Alina! Eu am ajuns la parerea ca in Romania nu sunt suficiente surse de promovare a alaptarii si mai mult de atat nu poti gasi sprijin privat daca doresti consiliere! In plus pleci din spital mai vaca decat ai fost la internare si nimeni nu te invata nimic. Cred ca ar fi de succes o afacere bazata pe consiliere la domiciliu in aceasta problema! Ce zici, te bagi?

quote:
Originally posted by Anya20

Deni & Vlad & Tudor

io ma bag, cum sa nu!!! numai vino tu cu partea birocratico-economico-PR-istica, pentru ca eu nu ma pricep deloc la reclama. pe la inceputul odiseei am propus, daca isi mai amintesc fetele, sa ne vedem de cateva ori pentru a discuta despre alaptat si ingrijirea nounascutului, dar n-am avut succes. si sunt sigura ca multe dintre problemele care apar acum ar fi fot deja rezolvate.

Mergi la inceput

vio, nu te mai stresa, ca sigur faci ce e mai bine pentru puiul tau. si cand te intorci la serviciu, ai sa vezi atunci cum procedezi.

Mergi la inceput