Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
slippers76 spune:
Adimercedes, condoleante!
Irina-C in primul rand felicitari si sa-ti traiasca puisorul! Condoleante si tie. Uf, grea experienta!
Eu ma rog sa nu nasc pana marti, ca doctorita mea e plecata (aceeasi problema, un deces in familie), si nu se intoarce decat in seara asta. Desi aseara am fost pe punctul de a pleca la spital. Sper sa mai stea cuminte azi.
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
cecilia L spune:
Ana, de ce erai pe punctul de a pleca la spital, vad ca esti si tu pe aproape, sa inteleg ca trebuie sa pun majoretele la treaba?????????????
Eu le pun preventiv, asa sa munceasca, dar nu conteaza pentru cine, tu, Roxana,
Prisi, Andreea...lista ramane deschisa.
Sa vedeti ce de nasteri o sa avem la sfarsitul lui aug-inceputul lui sept.
Mandarinuta si fetele care mai merg la dr sa va intoarceti cu vesti bune.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
prisi spune:
'neata va invit la cafeluta
azi noapte mi-a fost pentru prima data frig in ultimele luni si am fugit la sot in pat sa ma inveleasca, acum are jumatate de ora de cand rade de mine ca in sfarsit nu ma mai sufoc si am dormit asa bine
Roxana eu dupa ultima echo aveam termen 22 aug, iar dupa alta 28 , iar DPN tot pe 2 si se pare ca zicala ca fetele sunt mai grabite nu e adevarata , da lasa sa fim sanatosi cu totii ca om naste nou candva
O zi buna la si proaspetelor mamici cu
poze
39+ Miruna
devylla spune:
Neata si de la mine fetelor.
Eu azi am avut ceva ceva contractii de cu dimineata din 20 in 20 minute.Apoi spre pranz s-au oprit si au luat-o din nou...de data asta nu m-am mai uitat pe ceas sa le conometrez...sunt f usoare,mai usoare ca la ciclu..si nu de fiecare data se intareste si uterul.Acum om vedea...
Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator
slippers76 spune:
Cecilia, eu am facut tratament impotriva contractiilor pana sambata. Si aseara m-au apucat iar contractiile, destul de rele, insa neregulate. Au cedat dupa trei No-Spa si un Diazepam, cam dupa doua ore. Asa ca nu stiu ce sa spun de majorete... Le-as prefera de maine incolo. Si dupa cum vezi, lista e intr-adevar deschisa... Devylla, nasti?
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Roxana_G spune:
Neata. Am dormit tare prost, arsuri, cand cald cand frig, foame, sete, stare de iritare. Am readormit greu dupa raita de la 5, si asta numai in camera la Alex. M-am lamurit de ce dorm acolo bine, salteaua este moale si nu imi amortesc picioarele. Altfel nu mai por dormi pe parti nicicum, imi amorteste piciorul de dedesubt. In plus, de unde eram constipata, am mereu nevoie la baie, ma duc si de 3-4 ori pe zi. Tot greu si cu dureri, dar macar e un pas.
SabinaY, cum mai esti? Chiar ma gandeam ca nu ai postat la rondul de dimineata ca de obicei.
Ana, mai e doar o zi pana marti, stai cumintica.
Prisi, daca ne luam dupa teoriile cu fetite si baieti, cum fie-mea s-a nascut la 40s+1z, Andrei se va naste si mai tarziu.
Ali, nu cred ca ma mai lasa doctorul prea mult dupa 40 s, 5 zile e cam mult.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
devylla spune:
Acum am citit ce scrisesem...am macat ceva litere..scuzati.
Ce sa fac,habar n-am daca nasc.Chestia este ca acum vreo doua zile,am avut o secretie mai abundenta dar nu mi s-a parut a fi gelatinoasa...sa fi fost oare dopul?
Contractiile par sa fie tot din 20 in 20...am sa fiu mai atenta la ceas.
Nici eu n-am putut adormi azi noapte...si n-am mai rezistat,am dat drumul la AC...macar asa m-am putu odihni.
Am o intrebare,in timpul contractiilor(daca sunt contractii)bb nu misca,imediat dupa incepe activitatea,la voi cum este?
Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator
slippers76 spune:
Sabina Y, asa e si la mine: in timpul contractiilor bebe nu misca.
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Yaia spune:
Buna, fetelor! Am intrat doar la raport. Ultima luni dimineata la serviciu. Si asa au mai ramas doar 4 zile...
Abia astept concediul, ca am intors deja casa cu fundul in sus. Vreau sa fac curat si acum e doar stadiul de dezordine pana ma organizez putin. Si mai vin si aia de la compania constructoare la inspectia de un an a casei ca sa faca ultimele reparatii. Chiar nu aveam nevoie de mizerie si praf, dar macar de ar repara totul acum ca apoi sa fac curat si sa aranjam camera lui bebe. Miercuri seara ne vine si o parte din mobila pt. bebe.
Roxana, stai linistita, tu nu mi-ai transmis indignarea ta, aia a aparut la mine dupa ce am citit comentariile acelei XIO sau cum o chema. Stiu ca mai sunt pe lume persoane care gandesc mai ciudat...stiti voi vorba, "unii mai sar si gardul". Asa ca tu nu ai nicio vina ca persoana respectiva e cum e si gandeste cum gandeste.
Irina 33+
mandarinutza spune:
Buna dimineata! Ce bine se doarme pe racoare!
Cecilia multumesc, ma pregatesc sa ma duc la control.
Sabina Y, asa stiu si am simtit si eu: in timpul contractiilor bebe nu misca, caci imi simt burta intarita, misca intre contractii. Nu stiu cum e in cazul contractiiilor aferente travaliului.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze