Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Cecilia, . De venit vine el BB...o sa vedem Iar tu stai linistita, se descurca sotul tau. Daca s-a descurcat sa il faca pe BB, se descurca si cu restul. Poate o sa fie el agitat, dar eu zic ca agitatia tatilor tot nu compenseaza cele 9 luni de sarcina pentru noi, iar nasterea nici atat. Hai, la nani cu tine.
Eu am dat raita finala, acum inchid definitiv. Noapte buna!
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
mandarinutza spune:
Hop si eu!
Luy,Sim si Irina C, felicitari!Refacere rapida!
Annisia, te-a speriat bebe Yannis, lasa ca vine el cand o fi pregatit.
Iuli, ma bucur ca ai mai scris
Sabina, multumim pt vestile ref. la Bernix.
Adimercedes si Irina, sincere condoleante!
Eu am fost ieri la nunta, a fost tare dragut, sotul si cu prietenii lui au furat mireasa, am dansat pe acolo asa mai usor cam cat mi-a permis bebelina si am stat pana la aruncatul buchetului, pe la 3.30. Si azi a fost mai mult zi de refacere, adica de dormit pana tarziu, cumparaturi, mancat la socrii, dormit iar vreo 4 ore dupa-amiaza si mers la aeroport sa luam nasii care au venit din Italia.
Maine ma duc si eu la control sa vedem cum stam. Bebelina a fost tare activa la nunta, dansa si ea prin burtica pe acolo, dar altfel nici un semn ca se aproprie evenimentul. Sau nu imi dau eu seama.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
cecilia L spune:
Mandarinuta, cred ca o sa facem echipa la spital.Sa vi cu vesti bune de la dr. maine.
Nu pot sa dorm, si asta imi da o stare e nervi. M-am ridicat din pat sa beau o cana cu lapte poate, poate... adorm si eu.
Ce nu a fost bebe activ azi, a recuperat pe la 12-1, mititelul a facut niste tumbe prin burtica, asta asa sa-mi arate ca este el mai mic, dar voinic. Abia astept sa-l tin in brate.
Ma bucur ca macar voi dormiti, merg sa incerc si eu.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
adimercedes spune:
Fetelor, multumesc pt sustinerea la adresa sotului . El e mai ok, si-a mai revenit, a vorbit cu ai lui si aseara, si alaltaseara. Bunica lui era bolnava, inca la pat din 2005 cand am fost ultima data in RO. Insa chiar cu boala, e greu sa accepti cand vine clipa fatidica. Deh, asta e viata, ce pot zice...
Ieri am reusit sa ma odihnesc putin, seara a venit sotul de la magazin si eu eram intinsa in pat si s-a pus langa mine. L-am lasat sa doarma mai bine de o ora, ca era frant, saracu', pana am gatit eu cina (paprikas de pui cu orezuc si castraveti murati). Apoi ne-am mai sucit pe aici si tot tarziu ne-am culcat, dar macar azi am dormit amandoi pana la 8.
Bebelusa a fost activa aseara, avea chef de zbenguiala cand m-am bagat in pat, dar s-a linistit ea dupa ce am pus manuta pe burtica. Si azi dimineata s-a reapucat de tumbe, deci totul e ok.
La noi e o vreme superba, e soare si caldut. Si e inca iarna, cica. Cred ca pe cand vine bebelusa va fi vara bine!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Annisia, vestile sunt bune. De-acum doar marea intalneala!!!
RoxanaG, las' ca o sa vezi tu ce o sa se mobilizeze toti din jurul tau. Nu te lasa ei de izbeliste. Nu te mai agita, ca si daca stau toti gramada pe capul tau nu e bine. Viata merge mai departe. Se vor opri ei sa te ajute, nu are rost ca de pe acum sa iti stea in coaste, ca mai tare te-ai enerva...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Daca (re)veni vorba de carutz, noi pe asta l-am luat, cu toate accesoriile:
www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek.htm" target="_blank"> Bebeconfort, High Trek - sper sa-i placa si juniorului, ca Tata era super incantat de jucarie (culoarea e BB blue, www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek_compatibilites.htm" target="_blank">3 elemente)
Piciulika 34+ Michael
Piciulika, super fain carutzul!!!! Bebe Michael e un rasfatat!!! Cred ca va fi foarte practic si usor de folosit. Si merci de aprecieri. Cel pe care l-am ochit noi se pare ca ramane varianta favorita si il vom cumpara pana la urma. Insa cu patutul nu prea stiu ce facem pana la urma. Cochetam cu ideea sa luam un basinet ca sa o tinem pe bebelusa cu noi in camera (daca va vrea sa stea peste noapte) macar primele 6-8 saptamani. Asa ca ne tot gandim si razgandim si uite ca trece vremea si noi inca nu avem camera ei pregatita...
Ziceai ca aproape ati ajuns anul trecut Down Under. Poate reusiti macar un concediu candva, desi cred ca doar cand va fi Michael mai maricel...
samburici
prisi spune:
sunt si eu in trecere pe aici sa fiu la curent cu noutatile
pup fetele si somn usor in continuare
poze
39+ Miruna
Roxana_G spune:
Si eu...dar vad ca fetele sunt bine, cu bebei la purtator.
Noapte buna sau zi buna, dupa cum e cazul.
Rox 39+
Roxana_G spune:
Maine este DPN ecografic. Ma rog, fusese si pe 25 la un moment dat. Mai este unul pe 30 august, si cel final pe 2 sept. Iacata AMR 5 zile pana la cel final...si nimic.
Gata cu vaicareala. La somn!
Rox 39+
Roxali spune:
Rox am o presimtire ca n-ai sa nasti pana la sfarsitul saptamani...in general baietii sant mai cumintei...al meu +5 zile.
Cat va invidiez pe cele care mai aveti putin...incerc macar ptr fimiu sa fiu mai calma isi doreste atat de mult sa o vada pe bebelina...ne vom multumi cu ecografia de pe 6 sept.
Ali31si Enrico 7ani
poze