Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
daca nasti marti, sunt si eu p-acolo, nu uita
Macar una singura de la coada nu te injura pt asa un pocinog
insa daca nasc eu, n-am nici plicuri nici nimica
sper sa mai aiba mama bani de la centrala.Ah, ba nu, cu banii se rezolva, ca maine dimineata vine si sormea din concediu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Tu nu nasti, stai linistita. Ce te-a apucat asa cu nasterea asta? Mai ai mult timp pana la dpn, chiar si pana la cel dupa UM.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
m-ati speriat cu luna plina, mama ei
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Nu te lua de luna, ca eu o declar zeita mea pana imi vad treaba rezolvata!
Rox 39+
Gabriela77 spune:
Betty, bine ai revenit printre noi, tare dulce e Mario!
Piciulika, ce fain e caruciorul! Succes maine la dr!
Teodora, asa ma impacientez si eu cand Sara e mai lenesa, dar mai sint si zile din astea!
Annisia, bine ca ne-ai linistit! Important ca e Yannis bine! Foarte buna greutate are! De-acum cand alege domnul sa vine pe lume, e bine! Desi cred ca nu mai stai tu mult!
Ma bucur ca Bernix are moralul mai ridicat! Tinem pumnii si Doamne ajuta!
Da, Roxana, vijelia a trecut, la noi pe strada era o mica Venetia, ploua acum marunt, dar e un aer asa bun! Mie sigur imi prieste! Tu cum esti cu moralul?Nu mi s-au adeverit presimtirile cu tine...desi mai e noaptea asta!
Ma bucur ca Sim e bine, abia astept sa-l vad in poze pe bb Stefan!
V-am pupat! Tocmai ce am revenit de la o sedinta foto cu un prieten bun artist! Sa speram ca dormim la noapte!
Gabriela 36+ Sara
Sabina spune:
Când cu gene ostenite sara suflu-n lumânare,
Doar ceasornicul urmeaza lung-a timpului carare,
Caci perdelele-ntr-o parte când le dai, si în odaie
Luna varsa peste toate voluptoasa ei vapaie,
Ea din noaptea amintirii o vecie-ntreaga scoate
De dureri pe care însa le simtim ca-n vis pe toate.
Luna tu, stapân-a marii, pe a lumii bolta luneci
Si gândirilor dând viata, suferintele întuneci;
Mii pustiuri scânteiaza sub lumina ta fecioara,
Si câti codri-ascund în umbra stralucire de isvoara!
Peste câte mii de valuri stapânirea ta strabate,
Când plutesti pe miscatoarea ma;rilor singuratate!
Câte tarmuri înflorite, ce palate, ce cetati,
Strabatute de-al tau farmec, tie singura-ti arati!
Si în câte mii de case lin patruns-ai prin feresti,
Câte frunti pline de gânduri, gânditoare le privesti!
Roxana_G spune:
Gabi, las ca poate se adevereste previziunea ta. Vedem noi!
Sabina, asta sa o folosesc pe post de incantatie?
Rox 39+
Sabina spune:
nu, da poti sa faci analiza pe text, ca sa nu te plictisesti
Roxana_G spune:
Mie imi place partea "si gandirilor dand viata".
Acum chiar ma duc la nani. Ca dorm pe mine. Pupici si noapte linistita.
Rox 39+
cecilia L spune:
Am revenit, cica am dormit 10-20 min, mult ..... m-am trezit uda de transpiratie si nu era suficient ma mai incerca si o durere de masea.
M-a enervat rau povestea cu spitalul, mai bine sa nu ai nevoie, dar asta este mai avem si ajungem si noi la spital ca de... tb sa nastem, sper sa nu am parte de vreo nenorocita de asistenta..... ma rog la DD sa fiu calma atunci, am auzit destule povesti despre cum se poarta asistentele cu bebelusi in maternitate, sper sa nu fie cazul, mai ales ca mie nu-mi da bebeul in salon.
Roxana, eu cred ca ar trebui sa nu te mai gandesti ca o sa nasti luni sau marti sau in nu stiu care zi, lasa ca bebe Andrei stie el cand e momentul, nu-ti mai face tot felul de ganduri, o sa fie bine ai sa vezi.Incearca sa te linistesti, in momentul acela nici tu nu o sa fi singura si nici Alex nu ramane pe drumuri.
Eu iti spun tie... cica sunt viteaza, dar ma gandesc cu groaza cum o sa se descurce sotul meu atunci, el chiar ca nu este ''umblat prin spitale'' si o sa fie chiar singur, iti dai sema sa vina cu mine, sa vb cu dr dupa, sa-mi aduca de papa, sa-l declare pe bebe, tare mi-e frica ca nu o sa mai stie de el.Si nici nu are cine sa-l sustina si pe el moral macar, sti cum este pe prieteni nu te poti baza, pe fratele lui nici atat, ar ramane varianta sa vina socrii, dar pana ajung ei..... din provincie. In fam noastra ,eu si sotul, eu eram cea care descurca treburile cand era vb de spital, el ura sa mearga si in vizita la cineva in spital, cand am operat-o pe soacra mea el nici macar nu a vrut sa vina la spital, l-am dus cu forta... asa ca va dati seama ce e in sufletul meu, dar incerc sa nu ma gandesc, si reusesc zic eu, acum mi-am spus si eu pasul.
Gata merg sa mai incerc o tura de somnic.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg