Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_Gquote:
Originally posted by prisi
pai daca asa sta treaba cu luna plina , ma apuc si eu de urlat poate se intampla ceva
Roxule pai in ritmul asta si cu programul incarcat alor tai il faci pe bebe Andrei sa mearga direct la fete
poze
39+ Miruna
Pai vezi...nu mai stau eu dupa nimeni.
Nu ziceai ca vine o prietena la tine cat timp e sotul tau plecat?
34+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Sabina, si eu o stiam, insa acum m-a lasat perplexa. Daca era copilul ei, sunt curioasa ce ar fi spus.
Yaia, imi pare rau ca ti-am transmis indignarea.
Carpatina, ba da, am vorbit deja cu prietena cu pricina. Dar pricepusi care e problema? Unde las fata si cine face actele. Ca nu pot sa scriu prietena la tata.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
carpatina spune:
Ma bag si eu in pat... cum am fost singura am avut ceva spor la treaba... am terminat de aranjat acte prin dosare... am curatat si covorul..
Incepand de miercuri ne mutam la o casa mai mare.. Azi am luat cheile. Si desi proprietarul s-a straduit, curatenia tot nu e pe gustul si pretentiile mele. Asa ca de miercuri incolo merg la smotru.. sper ca duminica seara totul sa fie gata.
34+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Mi-am dat seama de cum am postat si am corectat imediat. Iti dau si mielul ce sa fac. Dar din ala ai voie?
Ma gandeam la altceva cand am scris, de fapt deja dorm tastand.
Rox 39+
carpatina spune:
Pai ziceam ca sta prietena cu Alex pana termina ai tai la notar...
Cand zici de acte .. zici de declarat copilul? Asta in cate zile se face? Si-apoi.. eu tind sa cred ca, in momentul in care vei naste, sotul tau va gasi o cale sa-ti fie alaturi. Indiferent ce intalnire are si cu care scorpie de sefa este.
34+ cu Ioana
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Pai ziceam ca sta prietena cu Alex pana termina ai tai la notar...
Cand zici de acte .. zici de declarat copilul? Asta in cate zile se face? Si-apoi.. eu tind sa cred ca, in momentul in care vei naste, sotul tau va gasi o cale sa-ti fie alaturi. Indiferent ce intalnire are si cu care scorpie de sefa este.
34+ cu Ioana
Nuu, prietena fuga de la serviciu sa vina la spital daca nu are cine si sa imi aduca ce am nevoie acolo (apa, mancare, etc). Nu cred ca sta Alex cu ea, adica nu e vorba ca nu se descurca, dar nu prea merge asa, nu sunt asa apropiate. Pe Alex eventual o las in drum la spital la mama soacra (chiar daca il are si pe celalalt nepotel) si o sa o ia ai mei cand termina treburile, ca doar nu stau 24/24 acolo.
Prietena mea e super si la sustinere moral, asa ca in loc de sot, prefer sa o am pe ea alaturi. Insa cu actele...habar nu am cat dureaza, e vorba de o zi in principiu, dar deh...Romanika. Cozi de ore la primarie, etc etc. Nu cred ca poate iesi sotul din intalnirea aia...nu e vorba numai de sefa, clientul este un minister si intalnirea este cu un ministru. Mai complicat...nu am explicat eu asa de la inceput. dar vorba ta, nu o sta nici acolo o vesnicie.
Rox 39+
Sabina spune:
Roxana, in conditiile astea, nu ai alta alternatica decat sa stai cuminte ca sa nu nasti
idem acilea, la acest capat al tastaturii.
parcas-au inteles toti sa aiba alte trebi cand stam noi sa nastem
eu pe sot il inteleg, sta la munte si din cauza ca zapacitul de baiat mare nu da niciun semn.Vrea sa-l vada ajuns cu bine( si probabil sa-i traga o bataie sora cu moartea pt asa o sperietura, pt ca a vb cu el de VINERI sa-i spuna ce urmeaza dpdv meteo si sa-l roage sa coboare de pe coclauri....montagnard nu inseamna si vitejie aiurea, dimpotriva, ratiune si echilibru....)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Ma duc si eu la nani. Adica sper sa o urnesc pe Alex, care a descoperit dvd cu Rapunzel si nu da semne de somn. Nu stiu ce sa ma fac cu ea. Nu vreau sa stiu ce o fi sus la mansarda, ca tot vine cu 2-3 dvd-uri si cd-uri de acolo si mi-a zis ca unele s-au rasturnat. Sper ca doar cele 2 rafturi cu ale ei...altfel clachez.
Pupici si noapte buna. Pe maine!
Rox 39+
Roxana_G spune:
Sabina, revenim la lista cu preferinte. Decat sa nasc prin inducere sau si mai grav prin cezariana (in cazul in care nu iese BB de buna voie), mai bine nasc singurica. Ma descurc eu si cu plicurile si cu tot, ca sunt fata descurcareata. Iar cu actele, asta este, o sa zac pana joi in spital cand are cine sa le faca.
Dar uite ce calcul am facut. Daca nasc marti dupa-amiaza, poate vine si sotul meu pe acolo, macar cateva ore. Miercuri pleaca el dar e mama disponibila sa imi aduca una alta, iar joi vine el si face actele. Ramane luna plina singura mea speranta.
Rox 39+