Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
adimercedes spune:
Va salut si eu! La mine e 5:30pm, inca sunt la magazin. La noi a fost azi destul de cald, acum sunt 22*, deci va dati seama. Si cica e iarna . Oricum, am fost azi in tricou si am avut un jerseu la mine.
Am stat azi cam mult in picioare si mi-s cam umflate. Il astept pe sot sa vina sa ma ia si sa tragem o raita la supermarket sa imi iau suc si fructe. Faza e ca organismul cere chestii pe care le mancam la inceputul sarcinii si de care nu prea am putut sa le mananc pe parcurs: suc de fructe, supe chinezesti etc. Si am pofta de supa de chimen. Cred ca eu cu asta o sa imi stimulez lactatia, ca nu suport ceaiurile .
Acum fug sa ma asez. Va pup pe toate
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Am facut ochi dupa ce azi noapte am adormit pe la 2 si de la 6 dormit in reprize...M-a trezit telefonul de la o prietena,gravida si ea in 7 luni,ii trebuia numarul de mobil al dr. la care mergem amandoua..i-a fost rau,tensiune cam mare,edeme,vroiau s-o interneze aici..sper sa fi venit dr. din concediu si sa fi raspuns la tel. caci era disperata saraca..
Felicitari Irina!Sa va traiasca fetita,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!
Roxana in ce consta inducerea asta?(cumva perfuzie cu oxitocina?)Ca am auzit ca si dr. meu aplica asa ceva pacientelor lui...
Dana +34s
tomasa spune:
In sfarsit am pus si eu
www.flickr.com/photos/12251753@N08/sets/72157601687490720/" target="_blank">poze de la Botez
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Sabina spune:
deci tomasa, daca te mai aud ca esti grasa eu te bat cu cureaua
esti f f slaba!
frumoase pozele, a fost la Darvari, nu? si l-a botezat parintele Macarie?
bebelusul e superb, si grasuuuun!!!!
noi suntem bine, astept instalatorul
mi-e un somn de nu va vad, desi cate de cat am dormit eu.
dupa amiaza trebuie sa ajung la epilat, sper sa termine nenea macar cu runda de azi pana la ora 17..uf.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cristina85ss spune:
Salut fetelor,felicitari noiilor mamici si curaj celor ce asteapta sa nasca! La mine inca nici o veste,am terminat curatenia generala in casa,am montatn patutul,carutul si masa de infasat.Am spalat toate hainutele bebelinei si le-am calcat,am facut ultimele cumparaturi: sterilizator, sticluta cu biberon,suzete,pampers,servetele umede,crema ptr fundulet,sapun lichid ...etc am pregatit bagajul ptr spital ce sta pe masa in salon,gata-gata de plecare ..etc Eu astept sa se intample si la mine,desi mi-e o firca!!!!!!!!!!!!
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
RGE spune:
Buna dimineata fetelor..FELICITARI celor ce-si tin minunile in brate deja si NASTERE USOARA celor ce urmeaza!!
..va rugasem si eu in repetate randuri sa-mi treceti si mie dr si spitalul..revin acum cu aceasta rugaminte poate ma vede cineva
spitalul Euroclinic..dr Emel Nuraltay..va multumesc..
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slippers76 spune:
Tomasa, sa-ti traiasca finutzul. E un scump! Iar de Tudor, ce sa mai spun... e un finutz, ca mami.
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by tomasa
In sfarsit am pus si eu
www.flickr.com/photos/12251753@N08/sets/72157601687490720/" target="_blank">poze de la Botez
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Ce familie frumoasa ai!
Sa-i traiasca finutul!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by adimercedesInsa cu patutul nu prea stiu ce facem pana la urma. Cochetam cu ideea sa luam un basinet ca sa o tinem pe bebelusa cu noi in camera (daca va vrea sa stea peste noapte) macar primele 6-8 saptamani. Asa ca ne tot gandim si razgandim si uite ca trece vremea si noi inca nu avem camera ei pregatita...
Ziceai ca aproape ati ajuns anul trecut Down Under. Poate reusiti macar un concediu candva, desi cred ca doar cand va fi Michael mai maricel...
Povestea obtinerii sarcinii
Adimercedes, ma bucur ca-tzi place vehicolul.
Noi 'am rezolvat' problema de mai sus asa: in dormitor cu noi ori punem basinetul de la carutz pe post de "cosuletz" / patutz, ori punem patutzul de voiaj. (In camera lui are patutz - ca tot acolo ajunge dupa primele luni - si o canapea pentru mine... sau tati ).
Sotzul, curajos, vrea sa-l luam pe BB in dormitor (mai vedem cum evolueaza corzile vocale si ritmul lui Michael ; (...toti colegii proaspetzi tatici zbora cu mare placere overseas, ca sa apuce sa doarma si ei in avion!). Eu ziceam ca initial dorm eu cu el dincolo, ca macar unul sa apuce sa doarma: nu-mi foloseste un sotz stors, dar solidar.
Sa vedem care ne e algoritmul de functzionare - dar asta doar sefu' Michael o decide.
Cu o vizita Down Under tot suntem datori, si nu as amana-o prea mult (max 2 ani - Michael, get ready!). Directorul de acolo mi-a spus sa-l sun oricand ma razgandesc. Cine stie...?
Oricum, i-am promis sotzului sa-l duc in Noua Zeelanda, de care m-am indragostit iremediabil - si pana acum m-am tzinut de toate promisiunile facute. Si-atunci hop! tzupaim un stop ...i-o prezentam lui pe Samburica voastra!
Piciulika 34+ Michael
RGE spune:
..va multumesc frumos!
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"