Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, in nici un caz nu-s slaba. Dar te pup oricum , esti foarte draguta, ca de obicei. Probabil par asa pt. ca am mainile subtirele, e insa o iluzie. In fine, nu mai conteaza, ne reparam noi, sper. Mai bine spune-mi daca iti place de baiatul meu ?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Edit: da, la Darvari a fost.

Mergi la inceput

Slippers, Andruzza,

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciulika, daca bb Michael o sa vrea sa suga noaptea mai des, cea mai buna soklutie e sa te muti tu la el in camera, pe canapeaua bijne intinsa, cu el langa tine

la noi chiar e o problema dormitul.Camera in care eu am facut manevrele astea apartine Sofiei.La noi in dormitor nu-i loc de 3 in acelasi pat....ma gandeam sa mut fata cu sotul si sa stau eu cu bebelusul la incput.DarSofia nu vrea, a zios ca ea vrea sa doarma cu bb din prima zi!!
oricum asta nu se va intampla, dar....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Eu am de gand sa dorm cu asta mica. Nu stiu daca chiar in acelasi pat, dar foarte aproape de patutul ei.

34+Maria

Mergi la inceput

asa, chiar vroiam sa revin, ca m-am uitat atenta la toate pozele.Deci Tudor e copia ta fidela!! cum sa nu-mi placa? dar sa stii ca am ramas socata ce bine-ti seamana!!!!!

cat despre maini subtirele, asta e garantoia ca esti slabuta.La mine s-au ingrosat f mult si mainile, ceea ce denota clar ingrasare excesiva.Intelegi matale?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, si noi avem aceeasi problema cu Miruna. Si ea vrea sa aiba grija de frate-su din prima zi. Eu una n-am sa ma contrazic cu ea, pentru ca si asa relatiile sunt cam "tensionate" si e putin nesigura pe ea, acum ca vine si Vladutz. Eu o sa o iau sa doarma cu mine, si sunt convinsa ca o sa renunte singura dupa o zi-doua. Oricum, manevra asta trebuie sa se intample pana incepe gradinitza. Ca pe urma o sa trebuiasca sa doarma si ea omeneste.

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eu nu o sa dorm in pat cu Vladutz (sau cel putin asta imi e intentia). Dar o sa dorm in aceeasi camera cu el, cel mai probabil pana la adanci batraneti, asa cum mi s-a intamplat si cu Miruna.

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Hm, si la noi problema cu Sofia era ca nu prea ma mai vroia cu ea, numai pe tatal si si pe bebelus.Pe mine se supara incontinuu.Acuma , inainte sa-i trimit din nou la munte, ne reinodasem relatia.Dar tot asa, mi-e teama ca orice masura din asta de separare va fi perceputa ca o respingere.
ea e convinsa ca bebelusul pe ea o sa iubeasca cel mai mult (si eu cred, de ce nu??) ,asadar, e dreptul ei sa il "posede" zi si noapte.
si-asa toata sarcina a trebuit sa se abtina de la nustiucate jocuri cu mine, ca deh, mama re bb in burtica si nu poate sa faca una alta.Dar dupa ce se naste, clar nu va intelege acelasi gen de tratament.
.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vai, Tomasa, ce finut scumpic aveti! Sa va traiasca! Si nasica, ce eleganta! Nasul putin cam serios, poate coplesit de importanta evenimentului. Doar in poza cu Tudor al lui zambeste si el. Iar Tudor, 2 gagici, nu una! :))

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Tomasa tare frumoasa mai esti.M-am indragostit de ochii tai verzi,ce n-as da sa aibe si Erika ochii verzi.Foarte eleganta si frumoasa ai fost,si sa sti ca esti slaba...nu cred ca este doar o iluzie

Cum spuneam,contractiile mele ba se opresc,ba iara incep...nimic serios...bine ca m-ati linistit...ca si la voi nu misca bb in timpul lor.
Ma duc sa ma trantesc putin...poate reusesc sa dorm nitel...de ceva vreme,dupa munca,nu mai resusesc sa adorm decat vreo 30 minute si zau ca as avea nevoie de mai mult...
V-am pupat,revin pe seara...

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput