Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Neata!
In sfarsit pozele!
Tomasa & sotul, va urez inca o data sa va traiasca finutul, sa fie sanatos si norocos!
Ce coincidenta, finul ce l-am botezat cand aveam vreo 6-7 saptamani de sarcina, tot Cosmin il cheama!!!
Al vostru mi-a placut, e frumusel foc, si voinic, ptiu! nu fie de deochi. Cum dormea el in brate la nasu', apoi la mir ce cumintel era. La luat din par a cam ripostat. Scum, ce mai! Si tu ce bine arati, asa luminoasa la fata.
Si feciorasului tau...nu-i sta rau intre doua.
Mi-ati placut taaaaare mult.

Foto nashit

Alinus 33s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, stiu cum e cu compromisurile pe care copilul a trebuit sa le faca, si le resimte acut. Pentru Miruna "etalonul" in materie de compromisuri pentru bebe e faptul ca asta iarna a trebuit sa renunte la patinoar, dat fiind ca eu eram cea care mergea cu ea (taica-su practica doar sportul numit "aruncarea cu privirea" la patinoar, nu s-ar urca veci pururea pe patine). Si de atunci ma intreaba mereu daca dupa ce se naste Vlad merg cu ea la patinoar, iar tati o sa stea cu Vladutz pe margine sa se uite. Asa ca iti dai seama ca abia asteapta sa recupereze.

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tomasa esti tare frumusica si finutul tau e un dulce!!! Cate luni are piciul? Sa traiasca 1000 de ani si sa fie fericit!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, arati minunat. Sa va traiasca finul! pentru Tudor.

Yaia, sa stii ca eu asa ma enervasem ieri la subiectul cu pricina, ca a trebuit sa fac o pauza dupa prima pagina.

Sabina, succes, sa termine instalatorul treaba de azi. Si eu ma gandeam ca am nevoie de un epilat, de o manichiura, etc. Insa nu am cum sa o iau pe Alex cu mine la asa ceva. Ma refer la inghinal. Si pana miercuri nici nu am cu cine sa o las. Cred ca bag lama sau crema fie miercuri seara inainte de controlul de joi sau inainte sa plec la spital daca nasc pana atunci.

Danuta, exista varianta cu perfuzii pentru inducere, exista uleiul de ricin. Nu stiu exact pentru ce ar opta medicul meu. O prietena care a nascut recent a primit ulei de ricin, dar era deja in travaliu de 2 zile si nu se dilata. Cand am nascut pe Alex era in salon cu mine o tipa careia medicul ii pusese perfuzii (acelasi medic), tot asa cu termen depasit.

Ana, si la noi e oarecum tensionata situatia cu dormitul dupa ce apare BB. Si problema gradinitei. Nu stiu cum o sa fac. BB cred ca va dormi singur, daca nu eu dorm pe scaun langa el. Ce fac insa cu Alex care doarme cu mine? Cred ca eu voi dormi pana la adanci batraneti cu amandoi in pat.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alinus, Cosmin e un bebelus foarte frumos si cuminte intr-adevar, nu a plans mititelul nici macar cand l-a bagat parintele in apa, doar spre sfarsit a protestat putin la imbracat si cred ca mai mult de foame, fiindca este foarte mancacios. Si chiar e dolofan, la botez nu avea nici 2 luni.
Yaia, sotul meu e prea serios. Pe cuvant, l-ai citit perfect. Si nu suporta pozele, e genul mai rezervat. De Tudor...nu pot sa zic decat ca el e iubirea mea si sper sa-l placa fetele mereu.
Devylla, . M-am rusinat, nu prea stiu sa primesc complimente .
Slippers, mi-a placut faza cu "pana la adanci batraneti" . Nici eu nu cred altceva in ce ne priveste.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, ce faci, nu mai cuceresti satul ala odata?

Rox 39+

Mergi la inceput

Annisia, Roxana, .
Cosmin a implinit astazi 2 luni, in poze avea cam 6 sapt.

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Tomasa, arati minunat. Sa va traiasca finul! pentru Tudor.

Yaia, sa stii ca eu asa ma enervasem ieri la subiectul cu pricina, ca a trebuit sa fac o pauza dupa prima pagina.

Sabina, succes, sa termine instalatorul treaba de azi. Si eu ma gandeam ca am nevoie de un epilat, de o manichiura, etc. Insa nu am cum sa o iau pe Alex cu mine la asa ceva. Ma refer la inghinal. Si pana miercuri nici nu am cu cine sa o las. Cred ca bag lama sau crema fie miercuri seara inainte de controlul de joi sau inainte sa plec la spital daca nasc pana atunci.

Danuta, exista varianta cu perfuzii pentru inducere, exista uleiul de ricin. Nu stiu exact pentru ce ar opta medicul meu. O prietena care a nascut recent a primit ulei de ricin, dar era deja in travaliu de 2 zile si nu se dilata. Cand am nascut pe Alex era in salon cu mine o tipa careia medicul ii pusese perfuzii (acelasi medic), tot asa cu termen depasit.

Ana, si la noi e oarecum tensionata situatia cu dormitul dupa ce apare BB. Si problema gradinitei. Nu stiu cum o sa fac. BB cred ca va dormi singur, daca nu eu dorm pe scaun langa el. Ce fac insa cu Alex care doarme cu mine? Cred ca eu voi dormi pana la adanci batraneti cu amandoi in pat.

Rox 39+

Am trecut sa te caut pe-aici, Roxana, ca am vazut ca n-ai mai postat si am crezut ca ai nascut deja.
Sa ne tii la curent. Pup

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Sabina, ma gandeam la ce ai spus, cu mainile si restul. Eu sunt sigura ca iti vei reveni perfect, esti foarte tanara si esti si ambitioasa. De fapt toate de aici mi se pare ca suntem destul de moderne si cochete, nu cred sa ne suportam asa cum suntem acum.
Rox, azi rezolva ai tai cu notariatul?

34+Maria

Mergi la inceput

De bucurie ca mi-ati spus ca-s slaba mananc acum cartofi prafiti cu braza rasa si tort.
Stie cineva cand e urmatoarea luna plina? Ca de asta nu mi-e frica, e prea devreme sper ca sa ma apuce nasterea.

34+Maria

Mergi la inceput