Mamici de septembrie-octombrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

vad ca trecurati la alt capitol...
si avem inca o mamica FELICITARI IRINA !!
eu am fost in parc sa ma plimb ca e asa racoare si bine afara...
si dimineata am fost la Palatul Mogosoaia, foarte dragut si pe acolo

Tomitza 37+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 3 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iuli, probabil ti-a prins bine la munte, la voi e cald rau vara. Bine ca ai terminat pregatirile, eu zic ca mai sta BB pana vine mama ta, mai este doar o saptamana pana atunci.

Tomasa, nu iti face griji, sunt putin dezamagita deoarece ma simt cam neintleasa, dar sunt mult mai bine ca acum cateva zile. Sincera sa fiu atat m-am necajit pana acum, incat am ajuns sa nu imi mai pese daca vine cineva cu mine sau nu. Problema este ca nu pot naste cu Alex langa mine si ca actele cu pricina trebuie facute. In rest...eu o sa supravietuiesc, oricum practic nu ma ajuta prea mult sa misune careva pe holurile alea.

Tomitza, la noi inca ploua, dar tare as fi iesit si eu seara in parc. Mai ies pe terasa la noi...e bine.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

pai daca asa sta treaba cu luna plina , ma apuc si eu de urlat poate se intampla ceva

Roxule pai in ritmul asta si cu programul incarcat alor tai il faci pe bebe Andrei sa mearga direct la fete

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, eu as veni Joi cu tine la consult, da ce, pot sa ma bazez? daca nasti?

cred ca o sa o trimit pe mama marti dimineata sa-mi facafisa.Trebuie buletin sau daor cnp-ul? datatrecuta nu m-a intrbat nimeni de buletin.Ma intreb dacan-as putea s-o rezolv telefonic cata vreme sunt la ei in computer, cu exact cate saptamni am samd samd
si eu m-am calmat.A zis mama ca daca e sa nasc, incuie casa, da muncitorii de la centrala ei afar si gata.

ma gandescla Irina saraca.Uite cum a nascut ea, pac pac si la revedere, si-a luat soarta maini.E adevarat ca era sotul ei la ea, si tatal ei venise de la Suceava sa o ajute cu Ilinca.Insa oricum ai da-o, situatia Irinei era mult mai dramatica.

Tomasa, ma bucur ca esti mai bine. uite, daca tot nu-mi vine barbatu si termin si cu instalatoru, chiar ca nu trebuie sa ma ratezi saptamana asta de la vizita!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prisi

pai daca asa sta treaba cu luna plina , ma apuc si eu de urlat poate se intampla ceva

Roxule pai in ritmul asta si cu programul incarcat alor tai il faci pe bebe Andrei sa mearga direct la fete

poze
39+ Miruna

Pai vezi...nu mai stau eu dupa nimeni.

Rox 39+

Mergi la inceput

Sabina, crezi ca am eu norocul sa nasc pana joi? Huh?
In rest sa vedeti ce subiect m-a indignat. Adica nu subiectul, biata mamica era indreptatita sa fie necajita, cred ca si eu muream de inima. Insa nu imi vine sa cred ca exista cineva care ia apararea sistemului medical de la noi si gaseste scuza ca mamica respectiva nu e umblata prin spitale.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106237&whichpage=1

Rox 39+

Mergi la inceput

Asa m-a prins subiectul cu pricina ca am ars 2 ture de paine prajita, adica am facut-o scrum. Cea de-a 3a este tot arsa, dar inca poate fi mancata.

Toata lumea a mers la culcare? Eu nu. Dupa ce nu a dormit la pranz, Alex a facut acum program de dans pe Cutiuta muzicala. Cred ca adorm aici in fund, la calculator.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Bee, Piciulikaaaa !!!!
iete aici:
http://www.bebeconfort.com/UK/prom_p_bebe_maya.htm

Sabina, Bee, Roxali, ii tare instrumentu!
Eu inca nu stiu ce/cand sa iau: un wrap sau un baby-björn (parca-i prea mono-purpose), si mai incolo asta cu pricina...? Mai vedem.

Cecilia, ai o burta ca o luna plina! Alba si fara urma de vergeturi!

Am fost la prima plimbare din sapt. asta - vreo 20 min. Am gasit nuci, din alea verzi, numai bune de cojit de pielitza (sunt dependenta in fiece toamna). M-am facut pana la urechi cu pete de nuci verzi!

Maine am control la dr - sper sa fie de bine.
Merg la kuki ca am o durere de cap cam aiurea.

Noapte buna tuturor: celor care si-o doresc, cu nasteri , restul, linistita!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

roxana, eu o stiu pe gagica aia demult.
hmm, mi s-a facut si mie cam foame.ia sa vad ce bag.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dupa ce am citit povestea la care a pus link Roxana, mi-a sarit mustarul, mai ales ca m-am enervat ca cineva poate sa sustina ca de fapt asta e situatia, ca ea a trait pe langa spitale si e normal sa fie asa. No comment.
Merg sa stau cu sotul al un film si apoi nani, ca incepe ultima saptamana la lucru inainte de concediu.
Noapte buna, burtici cu bebici.

Irina 33+

Mergi la inceput